Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Κορωνοϊός Covid-19: Συζήτηση για την πανδημία

More
24 May 2022 22:12 - 24 May 2022 22:33 #264475 by Blood Prince
Εμείς ευτυχώς  δεν έχουμε κολλήσει μέχρι τώρα.

Αύριο εμβολιάζομαι και εγώ, πρώτη δόση.

Έψαξα να δω αριθμό εμβολιασμένων και μου λέει 20.000.000 , σιγά μην είναι οι διπλάσιοι από τον εγχώριο πληθυσμό...εκτός αν εννοεί και λάθρο κλπ αλλά και πάλι φαίνονται πολλοί.

edit Σύνολο εμβολιασμών ...δηλαδή σε έναν άνθρωπο μπορεί να αντιστοιχούν πάνω από δύο για αυτό λέει 20.000.000

Εντωμεταξύ δεν παρακολουθώ ειδήσεις αυτές τις μέρες και σήμερα διάβασα για ευλογιά πιθήκων και λέπρα....

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 24 May 2022 22:33 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 May 2022 20:05 #264498 by Απόστολος Μητσακούλης

Εμείς ευτυχώς  δεν έχουμε κολλήσει μέχρι τώρα.

Αύριο εμβολιάζομαι και εγώ, πρώτη δόση.

Έψαξα να δω αριθμό εμβολιασμένων και μου λέει 20.000.000 , σιγά μην είναι οι διπλάσιοι από τον εγχώριο πληθυσμό...εκτός αν εννοεί και λάθρο κλπ αλλά και πάλι φαίνονται πολλοί.

edit Σύνολο εμβολιασμών ...δηλαδή σε έναν άνθρωπο μπορεί να αντιστοιχούν πάνω από δύο για αυτό λέει 20.000.000

Εντωμεταξύ δεν παρακολουθώ ειδήσεις αυτές τις μέρες και σήμερα διάβασα για ευλογιά πιθήκων και λέπρα....
Ο αριθμοί είναι λίγο περίεργοι. Όταν έρθει ο χειμόνας πάλι θα θυμηθούμε και τον covid. xd.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
26 May 2022 23:23 - 26 May 2022 23:27 #264520 by Blood Prince
Έκανα την πρώτη δόση και νιώθω περίφημα.

Η αλήθεια είναι πως όταν μου είπε ο γιατρός να περιμένω 15 λεπτά πρίν φύγω με τόσα που ακούγονται σκέφτηκα λές ;......και δεν είχα κοιμηθεί και καθόλου, αλλά τελικά νιώθω σαν να μην το έκανα.....περίφημα,

Πάντως δηλαδή τώρα υποτίθεται έχω πρωτεϊνη του Covid στον οργανισμό μου ;

Το Novavax αναπτύχθηκε με τη χρήση της τεχνολογίας υπομονάδας, με βάση συγκεκριμένες πρωτεΐνες.Ειδικότερα, τα εμβόλια υπομονάδας δεν περιλαμβάνουν ζωντανά συστατικά, αλλά μόνο τα συγκεκριμένα μέρη ενός ιού ή βακτηρίου (υπομονάδες), στα οποία πρέπει να εκτεθεί το ανοσοποιητικό σύστημα , να τα αναγνωρίσει και να προκληθεί μια προστατευτική απόκριση.Τα εμβόλια υπομονάδας είναι αξιόπιστα και γνωστά εδώ και χρόνια και χρησιμοποιούνται σε πολλά παιδικά εμβόλια, όπως του κοκκύτη , της διφθερίτιδας , του τέτανου και της ηπατίτιδας Β .Την ίδια στιγμή, τα εν λόγω εμβόλια, είναι πιο σταθερά και εύκολα στην αποθήκευση, σε αντίθεση με τα εμβόλια mRNA που απαιτούν εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες για να διατηρηθούν.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 26 May 2022 23:27 by Blood Prince.

More
30 May 2022 17:18 #264575 by Απόστολος Μητσακούλης
Θα έχει και τέταρτη δόση τον χειμώνα. Καλύτερα βγείτε έξω όσο μπορείτε.

More
08 Jun 2022 23:36 #264804 by Blood Prince

Θα έχει και τέταρτη δόση τον χειμώνα. Καλύτερα βγείτε έξω όσο μπορείτε.

Εκτός από δουλειά που ξεκινάω λογικά μέσα στην επόμενη εβδομάδα γιατί χλωμό να ξεκινήσω μεθαύριο, θα πηγαίνω και παραλία για μπάνιο όταν τελειώνω το 8ωρο, μάλλον κατά το απόγευμα μετά το μεσημεριανό.

Από εβδομάδα η 2η δόση και σε ένα χρόνο πάλι , αλλά δεν θα λέγεται 4η δόση αλλά 1η δόση...ας ελπίσουμε σύντομα να ξεμπερδέψουμε με την όλη ιστορία.

Το καλό είναι πως πλέον αν δεν κάνω λάθος τουλάχιστον για καλοκαίρι οι μάσκες δεν είναι υποχρεωτικές οπότε θα την βγάζω κάποιες φορές στην δουλειά.

[IMG

Peter Baylish

More
15 Jun 2022 17:28 #265003 by Blood Prince
2η δόση σήμερα και δεν έχω ούτε πονοκέφαλο ούτε πυρετό για την ώρα...ελπίζω το βράδυ να μην έχω θέμα γιατί αύριο θα πάω δουλειά.

Βέβαια σήμερα θα κοιμηθώ νωρίς γιατί χθες κοιμήθηκα 6 ώρες και σήμερα χασμουριόμουν και μου ερχόταν να κοιμηθώ πάνω στο γραφείο.Ευτυχώς έφυγα νωρίτερα για να εμβολιαστώ γιατί αλλιώς...χαχα

[IMG

Peter Baylish

More
12 Apr 2023 10:44 #270643 by Blood Prince
Συνάδελφοι στην δουλειά ......... μην φοράς μάσκα , η μάσκα κάνει κακό , βγάλτην μάσκα και άλλες μπούρδες. Δεν αναφέρομαι σε όλους αλλά σε μια μερίδα που το παίζουν και έξυπνοι.

Στο τέλος ξεθάρρεψα και κόλλησα και εγώ.

Στην ουσία πήρα μια αναρρωτική άδεια γιατί σήμερα και αύριο έχω κανονική άδεια και θα επιστρέψω από εβδομάδα αν είμαι καλύτερα.

Την Δευτέρα πήγα δουλειά με Covid (αν και δεν ήξερα αν έχω,το διαπίστωσα ύστερα από Rapid Test) και έχω δύο μέρες πυρετό, αλλά σήμερα το πρωϊ έπεσε αρκετά κατά τα άλλα κρατάω μικρό καλάθι γιατί πιθανόν θα ξανανέβει. Το άλλο σύμπτωμα που έχω είναι ο λαιμός , όχι ότι πονάει τόσο, πιο πολύ ότι με κάνει να θέλω να βήχω αλλά σε ήπια μορφή.

Επίσης να δείτε τι άλλες μπούρδες μου λένε , μην τρως συνέχεια κρουασάν , είναι καρκινογόνο, γιατί τα άλλα φαγητά δεν είναι καρκινογόνα ; Το τσιγάρο που καπνίζουν είναι ok ;

Πολλοί ηλίθιοι κυκλοφορούν έξω που το παίζουν συμβουλάτορες ή κάνουν τους φίλους ωστόσο ο καθένας πρέπει να λειτουργεί όπως θεωρεί ο ίδιος σωστά και να συμβουλεύεται τον γιατρό του ή αρκετά δικά του πρόσωπα όπως γονείς.

[IMG

Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

More
14 Apr 2023 22:55 #270689 by Blood Prince
Σε ηλικία 37 χρονών που είμαι , ο οργανισμός μου είναι αρκετά ισχυρός και έχω και τους γονείς να με στηρίζουν έστω και από απόσταση , οπότε μια χαρά θα την βγάλω με τον Covid , σχεδόν ανώδυνα , εκτός αν πάει κάτι πολύυυ στραβά.

Ο λόγος που δεν ήθελα να κολλήσω πιο πολύ ήταν για να μην κολλήσω τους γονείς μου που ευτυχώς δεν τους έχω κολλήσει απ'οτι φαίνεται καθώς από Δευτέρα και μετά είμαι σε καραντίνα.

Το τρομακτικό είναι να είσαι 65 +  , και να μένεις μόνος σου.

Έχεις αποδυναμωμένο οργανισμό και επιπλέον δεν έχεις κανέναν να σου μαγειρεύει , να σε ηρεμεί και να σε συμβουλεύει.

Βέβαια η λύση σε αυτή την περίπτωση είναι η νοσηλεία σε νοσοκομείο , αλλά πολύ τρομακτική φάση . Έτσι το βλέπω εγώ.

[IMG

Peter Baylish

More
18 Apr 2023 15:07 - 18 Apr 2023 15:09 #270735 by Blood Prince
Σήμερα με έχει πιάσει νευρικότητα...πήγα και έκανα ένα rapid και έδειξε αχνή γραμμή, τους ζήτησα χαρτί ώστε να το πάω στον γιατρό για να πάρω αναρρωτική και λέγανε πως δεν μπορούσαν να μου δώσουν από την άλλη στην δουλειά με αχνή γραμμή δεν γινόταν να επιστρέψω ένα μπέρδεμα.

Μετά από μισή ώρα πήγα σε φαρμακείο και βγήκα προς εκπληξή μου αρνητικός ωστόσο θα ήθελα να μείνω και άλλο σπίτι ......... μόνο που σκέφτομαι πως θα επιστρέψω αύριο και θα με πρήξουν , με πιάνει νευρικότητα.........

Τώρα θα μου λένε , το γνωστό παραμύθι , έχεις αντισώματα, δεν κολλάς μπλά μπλά μπλά , να πάνε να πνιγούνε, ότι γουστάρω θα κάνω .

Θα φοράω μάσκα όλη την ημέρα, θα τρώω όσα κρουασάν θέλω και θα λείψω όποτε θέλω........λογαριασμό σε κανέναν...μου έλεγε η άλλη η συνάδελφος όταν είχα πάρει κανονική άδεια... δεν ήξερα ότι θα έλειπες...........χέστηκα.........στα @@ μου αν το ήξερες ή όχι.....

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 18 Apr 2023 15:09 by Blood Prince.