Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Κορωνοϊός Covid-19: Συζήτηση για την πανδημία

More
14 Dec 2021 18:43 #258483 by Απόστολος Μητσακούλης
Αν έχουμε ΑΜΚΑ μπορούμε να πάμε σε φαρμακείο και να πάρουμε ενα δωρεάν rapid test. Χτές το έμαθα και πήγα και το πήρα μιας και το δικαιόμουν.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Dec 2021 19:21 #258488 by Aνέστης Αδαμίδης
Θεωρώ μεγάλη παράβαση της δημοκρατικής ελευθερίας τον εξαναγκασμό του να κάνει κάποιος εμβόλιο. Και πόσο μάλλον το να επιβάλλεται οικονομικό πρόστιμο ως τιμωρία. Αυτό που ξεκίνησε ως "ο καθένας έχει την επιλογή να κάνει αυτό που νομίζει", κατέληξε σε "θα κάνετε όλοι αυτό που νομίζω εγώ, αλλιώς θα με πληρώνετε μέχρι να πεθάνετε". Μου φαίνεται εντελώς παράλογο και θα τολμήσω να πω αντισυνταγματικό, αν και το σύνταγμα της Ελλάδας αλλάζει κατά το δοκούν.

Ναι, να δημιουργηθεί αυτό το τείχος ανοσίας. Ναι, να είμαστε προστατευμένοι. Αλλά όχι με αυτό τον τρόπο. Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι δεν μπορούν να εμβολιαστούν λόγω άλλων παθήσεων. Είτε για άλλους λόγους. Με αυτή την εντολή, πως να μην είναι δυσαρεστημένος ο κόσμος;

More
27 Dec 2021 18:10 #259144 by Sotiris Greece
Έχει ξεφύγει η κατάσταση για τα καλά και κοντεύουμε 5ψήφιο αριθμό.

More
27 Dec 2021 19:55 #259273 by Απόστολος Μητσακούλης
Μάλλον θα πάμε ξανά για lockdown έτσι όπως πάει. Τα εμβόλια ήθελα να ήξερα γιατί τα κάναμε.

More
28 Dec 2021 13:46 - 28 Dec 2021 13:47 #259313 by Lolo4ka
Εάν έχετε ονειρευτεί να χάσετε βάρος για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, τότε θα συνιστούσα ιδιαίτερα να προσπαθήσετε να δώσετε προσοχή σε αυτό το site  timicpa.gr/keto-actives/  , δεδομένου ότι σε αυτό το site κατάφερα να βρω μια λύση σε προβλήματα αυτού του είδους. Είμαι βέβαιος ότι θα πετύχετε και εσείς, όπως και εγώ.
Last edit: 28 Dec 2021 13:47 by Lolo4ka.

More
28 Dec 2021 13:49 - 28 Dec 2021 13:50 #259314 by Blood Prince

Μάλλον θα πάμε ξανά για lockdown έτσι όπως πάει. Τα εμβόλια ήθελα να ήξερα γιατί τα κάναμε.

Εγώ δεν εμβολιάστηκα ακόμα και αύριο που θα πάω στην πόλη για να μου μετρήσουν τους βαθμούς μυωπίας ώστε να πάρω γυαλιά. θα πρέπει να κάνω rapid test.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 28 Dec 2021 13:50 by Blood Prince.

More
28 Dec 2021 18:13 #259333 by Sotiris Greece
Χριστέ μου και τα σκουπίδια να βγεις να πετάξεις έξω είσαι δεν είσαι εμβολιασμένος θα τον κολλήσεις τον ιό χωρίς να το καταλάβεις. 

More
28 Dec 2021 21:15 #259342 by Απόστολος Μητσακούλης

Χριστέ μου και τα σκουπίδια να βγεις να πετάξεις έξω είσαι δεν είσαι εμβολιασμένος θα τον κολλήσεις τον ιό χωρίς να το καταλάβεις. 
Εγώ ξέρω ότι ανακοινώθηκαν τέτοια νούμερα και ο προθυπουργός μας πάει διακοπές. Μετά αναρωτιούνται  γιατί γίνονται πάρτυ και δν τον πέρνει κανένας στα σοβαρά.

More
28 Dec 2021 22:30 #259358 by Blood Prince
'Εχω από Σεπτέμβριο να βρεθώ με κόσμο. Φάση έχει να κολλήσω αύριο. 

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
29 Dec 2021 15:25 #259388 by Blood Prince
'Εκανα rapid σήμερα, 5 € κόστισε και βγήκε αρνητικό.

[IMG

Peter Baylish