Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Κορωνοϊός Covid-19: Συζήτηση για την πανδημία

More
29 Dec 2021 20:27 #259402 by Sotiris Greece
Για πουθενά δεν είναι για να πας μόνο στο σπίτι.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Dec 2021 20:31 #259404 by Blood Prince
Εδώ εγώ σκέφτομαι μήπως κόλλησα σήμερα αλλά φορούσα μάσκα και σαπούνισα τα χέρια μου 5 φορές.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
30 Dec 2021 14:46 #259426 by Aνέστης Αδαμίδης
Πήρε τηλέφωνο ένας πρώην συνεργάτης ότι βγήκε θετικός σε 4 τεστ, 3 σελφ κι ένα ραπιντ. Τώρα θα κάνει το pcr και θα ξέρει σίγουρα αύριο. Πρέπει να κάνω κι εγώ κάνα τεστ γιατί τελευταία φορά είχαμε έρθει σε επαφή στις 27 του μήνα, οπότε υπάρχει πιθανότητα να έχω κολλήσει. Και το γαμώτο είναι ότι εχθές έκανα και αναμνηστική δόση... Εκεί γελάμε τώρα

More
30 Dec 2021 18:19 #259437 by Sotiris Greece
Από το ένα αρνητικό ρεκόρ στο άλλο σαν Zombie από το ιό του Resident Evil θα καταντήσουμε καμιά μέρα.

More
30 Dec 2021 21:47 #259445 by Απόστολος Μητσακούλης
Ευτυχώς που πρόλαβα και πήγα σινεμά. Μας βλέπω πάλι κλεισμένους μέσα. Ευτυχώς έχουμε games να λιώνουμε.

More
04 Jan 2022 18:29 #259709 by Sotiris Greece
Όταν απλά ανοίγεις την πόρτα του μπαλκονιού σου και παίρνεις μία ανάσα μερικών δευτερολέπτων κάπου εκεί θα είναι και ο ιός. 

More
05 Jan 2022 13:33 #259724 by Απόστολος Μητσακούλης
Κολησε η ανιψια μου και δν εχουν ανοιξει ακομα τα σχολεια. Γλεντια που θα δουμε απο εβδομαδα.

More
07 Jan 2022 14:01 #259860 by Aνέστης Αδαμίδης
Κρατάω μικρό καλάθι, αλλά έχω την εντύπωση ότι όντως με την μετάλλαξη Ο οδεύουμε προς το τέλος της πανδημίας. Δε λέω ότι θα εξαφανιστεί ο ιός, αλλά φαίνεται ότι θα γίνει μια ασθένεια που μπορεί ο μέσος άνθρωπος να αντέξει. Τα εμβόλια κατά του ιού λογικά θα γίνουν πιο φερέγγυα στο μέλλον, οπότε ακόμη και όσοι έχουν αμφιβολίες (όχι οι αρνητές) θα πειστούν για τη χρησιμότητά τους.

More
07 Jan 2022 14:11 #259861 by Απόστολος Μητσακούλης
Πες οτι τελειωνει η πανδημια αν και τα media δν θα το αφησουν ετσι. Να δουμε μετα πως θα ανακαμψουμε.

More
19 Mar 2022 16:38 #262393 by Απόστολος Μητσακούλης
Σήμερα βγήκε θετικός ο πατέρας μου. Πυρετός και βήγα. Εγώ είμαι ακόμα αρνητικός. Θα δούμε απο εβδομάδα.