Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Κορωνοϊός Covid-19: Συζήτηση για την πανδημία

More
19 Mar 2022 21:49 - 19 Mar 2022 21:50 #262399 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Εγώ τελευταίες μέρες κριωνω στην δουλεια με τη μηχανή. Πιστεύω πως δεν υπάρχει θέμα covid απλά είναι από το κρυο..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Mar 2022 22:45 #262400 by Απόστολος Μητσακούλης

Εγώ τελευταίες μέρες κριωνω στην δουλεια με τη μηχανή. Πιστεύω πως δεν υπάρχει θέμα covid απλά είναι από το κρυο..
Κάνει και γενικά κρυο. Βοηθάει αρκετά το κλίμα στο να σηκώσεις πυρετό.

More
20 Mar 2022 18:33 #262417 by Απόστολος Μητσακούλης
Πολύ σπαστικό να κυκλοφορείς με τη μάσκα μέσα στο σπίτι. Μόνο στο δωμάτιο μου την βγάζω.

More
21 Mar 2022 13:57 #262427 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Εγώ στην δουλειά την φοράω όλη μέρα μαζί με το κράνος για υπηρεσίες Delivery και έχει αρχίσει να γίνεται πολύ κουραστικό. Τουλάχιστον να είχα μόνο το κράνος και όχι τη μάσκα.

More
22 Mar 2022 16:27 #262450 by Απόστολος Μητσακούλης
Νιόθω εξαντηλένος απο χτές το βράδυ και κατα διαστήματα κρυόνω. Μάλλον την πάτησα. Θα δούμε.

More
24 Mar 2022 18:54 #262525 by Nikos Georgopoulos
Ο δημιουργός του GIF, Stephen Wilhite, έφυγε από την ζωή

O θάνατος του οφείλεται σε επιπλοκές του Covid-19.

Ο δημιουργός του GIF, Stephen Wilhite, έφυγε από την ζωή στα 74 του χρόνια.

Ο Stephen Wilhite, ο οποίος δημιούργησε τη μορφή GIF τη δεκαετία του 1980, πέθανε από επιπλοκές που σχετίζονται με το Covid-19, σύμφωνα με δημοσίευμα του site The Verge . Ο Wilhite ήταν 74 ετών και αφήνει πίσω του τη σύζυγό του, Kathaleen, καθώς και τα παιδιά και τα εγγόνια τους. Ο δημιουργός του GIF υπήρξε υπάλληλος στην πρώιμη εταιρεία διαδικτύου CompuServe στα τέλη της δεκαετίας του '80 και το GIF ήταν ένα από τα πιο περήφανα επιτεύγματα του Wilhite, σύμφωνα με τη σύζυγό του Kathaleen. Ο Wilhite έφυγε από την CompuServe το 2001 και στη συνέχεια συνταξιοδοτήθηκε, αφιερώνοντας τα υπόλοιπα χρόνια στην οικογένειά του και σε χόμπι όπως η κατασκήνωση και η κατασκευή μοντέλων τρένων.

Το GIF, που κάποτε ήταν απλώς ένας πρακτικός τρόπος προβολής κινούμενων εικόνων παρά τις αργές ταχύτητες λήψης του πρώιμου διαδικτύου, είναι πλέον ένα πανταχού παρόν μέρος της διαδικτυακής ζωής. Εύχρηστα εργαλεία δημιουργίας και τεράστιες εικονικές βιβλιοθήκες έχουν μετατρέψει τα GIF σε πολύτιμα εργαλεία έκφρασης και επικοινωνίας στο διαδίκτυο. Ο Wilhite τιμήθηκε με βραβείο ισόβιου επιτεύγματος στα Webby Awards 2013 για την εφεύρεση του GIF καθώς από τη δεκαετία του 1980 έθεσε τις βάσεις για μια πραγματική γλώσσα σύντομων βίντεο που, κατά πάσα πιθανότητα, θα συνεχίσει να χρησιμοποιείται από μελλοντικές γενιές που δεν θα συναντήσει ποτέ. Η επικήδειος του Stephen Wilite και οι αναμνήσεις των ανθρώπων που τον γνώριζαν μπορούν να βρεθούν στο site του Megie Funeral Home .

More
10 May 2022 04:40 #264091 by Μάνος Γρυπάρης
Συνέντευξη του ανθρώπου που κλείδωσε την ανθρωπότητα και μεγαλύτερου χρηματοδότη του ΠΟΥ και των τρομοαναλύσεων του Imperial, Bill Gates πριν από 4 ημέρες.
- Δεν καταλαβαίναμε ότι ο κορονοϊός είχε χαμηλή θνητότητα, ότι αφορούσε κυρίως τους ηλικιωμένους και ότι ήταν κάτι σαν τη γρίπη (24:00).
- Δεν θα κλείναμε τα σχολεία (16:40)
- Τα εμβόλια mrna και τα λοιπά σκευάσματα δεν εμποδίζουν καθόλου τη μετάδοση ειδικά στην όμικρον (28:55)
Ο Bill Gates τα ομολογεί όλα αυτά σήμερα, ωστόσο οι άνθρωποι που παρακολουθούσαμε την ιατρική και επιδημιολογική επιστήμη και τα πορίσματά της και όχι εμπόρους λογισμικού, πολιτικούς της υγείας, μηχανικούς περιβάλλοντος και συνδικαλιστές πλαστικούς χειρουργούς τα γνωρίζαμε εδώ και πολύ καιρό, τότε που στέλναμε sms για να πετάξουμε τα σκουπίδια. Τότε που ο Ιωαννίδης λαδώθηκε με 5 χιλιάρικα και που όλοι προσπαθούσαν να επιπεδώσουν την καμπύλη ακολουθούντας τα
φλάμπουρα των παιδιάτρων της Πάτρας και των αρχόντων οφικιαλίων.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
18 May 2022 13:38 #264314 by Blood Prince
Έκλεισα και εγώ ραντεβού για το πρώτο εμβόλιο και είμαι περιχαρής.

Σε κάθε περίπτωση όμως χρειάζεται προσοχή και όσο μπορώ θα φοράω μάσκα ακόμα και αν δεν είναι υποχρεωτική,

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
18 May 2022 16:03 #264320 by Blood Prince

Πολύ σπαστικό να κυκλοφορείς με τη μάσκα μέσα στο σπίτι. Μόνο στο δωμάτιο μου την βγάζω.

Με μάσκα μέσα στο σπίτι ; Από που ως που ;

Εγώ μόνο σε εργασιακό χώρο την φοράω ή όταν μπαίνω εμπορικό κατάστημα,λεωφορείο κλπ , στο σπίτι ποτέ.

Δεν έχω κανένα θέμα. Το μόνο που με ενοχλεί κάποιες φορές είναι το λαστιχάκι στα αυτιά.

Από εβδομάδα θα εμβολιαστώ αλλά θα συνεχίσω να την φοράω φυσικά σε εξωτερικούς χώρους.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
18 May 2022 18:21 #264321 by Απόστολος Μητσακούλης

Με μάσκα μέσα στο σπίτι ; Από που ως που ;

Είχε κολήσει ο πατέρας μου τότε, γιαυτό. Τώρα πλέον μόνο σε κλειστούς χώρους.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince