Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PayPal

More
09 Sep 2014 15:05 #149303 by giorgos13kl
Replied by giorgos13kl on topic PayPal
απλα στο ατμ δεν εδειχνε να εγινε η συναλλαγη αλλα το 1.5 ειχε αφαιρεθει
δλδ δεν ειχε καν κωδικο
μαλλον πρεπει να παω στην τραπεζα.....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Sep 2014 15:52 - 09 Sep 2014 15:53 #149309 by kostas z
Replied by kostas z on topic PayPal
Η Λογιστική χρέωση αργει μερικές μέρες να γίνει το διαθέσιμο ποσό απο την στιγμή που φεύγουν τα λεφτά το γράφει. το 1,5 ευροπουλο αν δεν κάνω λάθος πιστώνεται στο Paypal σου δεν θυμαμαι να στο δίνει πίσω στην τράπεζα. Δεν το χάνεις φυσικα! Ενεργοποιησε το ebanking για αυτες τις δουλείες :) Εκεί τα γράφει ολα
Last edit: 09 Sep 2014 15:53 by kostas z.

More
19 Sep 2014 00:19 - 19 Sep 2014 00:22 #149668 by Στέφανος Αμπαδιωτάκης
Καλησπέρα, έχω σοβαρό θέμα με το paypal.
είχα πουλήσει σε ένα μ...... από το εξωτερικό τα λεφτά από το LineAge 2 που έπαιζα και όλα καλά μέχρι εκεί, μετά όμως από κανά 25ημερο αυτός έκανε chargeback με αποτέλεσμα από τις 3 του Σεπτέμβρη να μου ζητά το paypal πισω 342 ευρώ από τα οποία πήρε ήδη τα 100 οπότε θέλει 242 ακόμα και μου έκανε το account limited. Το account μου είναι verified, και έπρεπε να τους στείλω και άδεια διπλώματος όδήγησης και bank statement, γιατί μου το είχαν ξανακάνει limited. Εγώ έστειλα άπειρα email και όλο μου έλεγαν να πληρώσω για να λυθεί το θέμα, πριν 3 μέρες μου έστειλαν ένα email που λέει :
We have made several attempts to contact you regarding your PayPal acount. According to our records, you have not yet added the funds necessary to bring your balance to at least zero.
At this time, we are reviewing your account for potential referral to a collection agency. This action could result in your PayPal account being locked.
This is our final attempt to contact you. You must add funds to your account and bring the balance to at least zero immediately.
To add funds to your account:
1. Log in to your PayPal account.
2. Click "Restore Your Balance".
3. Follow the instructions to transfer funds to your PayPal account.
You can add funds using a check or money order. Make your check or money order payable to PayPal, and send it to:
PayPal
P.O. Box 45950
Omaha, NE 68145-0950
Please include the email address associated with your PayPal account in the memo area and allow 10 business days for the funds to be posted to your PayPal account.
If payment is not received within 10 days, additional collection remedies may be used to bring this account current.
Thanks,
PayPal
Ξέρει κανείς τι εννοεί με το additional collection remedies?? ή γενικά με τη κατάστασή;
Last edit: 19 Sep 2014 00:22 by Στέφανος Αμπαδιωτάκης.

More
20 Sep 2014 18:49 #149715 by kostas z
Για να καταλαβω. πουλησες ingame λεφτα απο το L2 σε μια Χ τιμη σε καποιον εξαποδω σωστα? και γιατι σου εκανε chargeback με ποια δικαιολογια?

More
21 Sep 2014 00:16 #149722 by Στέφανος Αμπαδιωτάκης

nekrothaftis wrote: Για να καταλαβω. πουλησες ingame λεφτα απο το L2 σε μια Χ τιμη σε καποιον εξαποδω σωστα? και γιατι σου εκανε chargeback με ποια δικαιολογια?

καμία δικαιολογία, υποθέτω με το φτωχό μου το μυαλό αφού πήρε τα adena να πάρει και τα λεφτά του πίσω... και πιαστηκα μ.....ς :(

More
21 Sep 2014 20:25 #149743 by kostas z
Ρωτησες το πεηπαλ η τον ιδιο το λογο που στο εκανε αυτο? Αν δεν υπαρχει λογος μην τους στειλεις λεφτα και καλου κακου ρωτα κανα δικηγορο. προφανως καποια αιτιολογια θα εχει για να ανοιξεις ticket

More
21 Sep 2014 23:50 #149754 by Χαράλαμπος Οικονόμου
Υπάρχουν δύο περιπτώσεις:
1) Μήπως έτυχε να σου έρθει κάποιο phishing email και νομίζοντας εσύ ότι πρόκειται για την συναλλαγή που είχες με τον τύπο, έκανες κλικ στο link? Αν ναι, λυπάμαι που στο λέω αλλά σου έχουν πλέον κλέψει τους κωδικούς και σου "τραβάνε" χρήματα.
2) Λόγω του ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να πουλάς/ανταλλάσεις οποιαδήποτε μορφή εικονικών χρημάτων, αν δεν ισχύει το παραπάνω, τότε ο τύπος το εκμεταλεύτηκε και ζητάει τα χρήματά του πίσω, καταγγέλοντάς σε για παράνομη πώληση ειδών ή παρεμφερές.

Προτείνω:
Άμεση αλλαγή κωδικών στο paypal. Επικοινωνία με το paypal (μέσω του www.paypal.com ).

More
22 Sep 2014 17:33 #149771 by kostas z
Συμφωνώ με τον φιλο απο πανω. Επίσης κοιταξε το ιστορικο συναλλαγων του PayPal για τιποτα περίεργο

More
23 Sep 2014 01:19 #149780 by Στέφανος Αμπαδιωτάκης

BoBKiD wrote: Υπάρχουν δύο περιπτώσεις:
1) Μήπως έτυχε να σου έρθει κάποιο phishing email και νομίζοντας εσύ ότι πρόκειται για την συναλλαγή που είχες με τον τύπο, έκανες κλικ στο link? Αν ναι, λυπάμαι που στο λέω αλλά σου έχουν πλέον κλέψει τους κωδικούς και σου "τραβάνε" χρήματα.
2) Λόγω του ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να πουλάς/ανταλλάσεις οποιαδήποτε μορφή εικονικών χρημάτων, αν δεν ισχύει το παραπάνω, τότε ο τύπος το εκμεταλεύτηκε και ζητάει τα χρήματά του πίσω, καταγγέλοντάς σε για παράνομη πώληση ειδών ή παρεμφερές.

Προτείνω:
Άμεση αλλαγή κωδικών στο paypal. Επικοινωνία με το paypal (μέσω του www.paypal.com ).

το δευτερο είναι, δεν θυμαμαι να μου έχει σταλεί email σαν phishing που λες, καθως το email το συγκεκριμένο το έφτιαξα μόνο για paypal και humblebundle οπότε δεν νομίζω η Paypal να θέλει να κλέψει εμένα...

More
31 Oct 2014 19:26 #151369 by Donnie Darko
Replied by Donnie Darko on topic PayPal

Οι έλληνες καταναλωτές που επιλέγουν να πληρώνουν για τις ηλεκτρονικές αγορές τους μέσω PayPal αποκτούν από τον Νοέμβριο του 2014 την δυνατότητα να πάρουν πίσω τα χρήματά τους εάν δεν παρέλαβαν το προϊόν που πλήρωσαν ή, το προϊόν που παρέλαβαν δεν συμφωνεί με την περιγραφή του στις προθήκες του διαδικτυακού καταστήματος. Στην δεύτερη περίπτωση, θα τους επιστραφούν και τα μεταφορικά για την επιστροφή του προϊόντος, υπό την προϋπόθεση ότι δεν υπερβαίνουν τα 30 ευρώ ανά αποστολή. Η PayPal ανακοίνωσε την διάθεση της υπηρεσίας PayPal Refunded Returns σε 15 επιπλέον χώρες, μεταξύ των οποίων και στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την εταιρεία, «τώρα, ανεξάρτητα από τον λόγο της επιστροφής, οι χρήστες που έχουν παραγγείλει ένα προϊόν και ήδη το πλήρωσαν μέσω PayPal, μπορούν να το επιστρέψουν και να πάρουν πίσω όλα τα έξοδα της αποστολής, απολαμβάνοντας έτσι μια ακόμα πιο άνετη και ασφαλή αγοραστική εμπειρία, όταν αγοράζουν προϊόντα από εγχώριους ή ξένους εμπόρους σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, με τον τρόπο αυτόν, η PayPal επεκτείνει την προστασία των αγοραστών και εξασφαλίζει τους καταναλωτές από την ώρα της αγοράς μέχρι και την επιστροφή.»

Μάλιστα, η PayPal αναφέρει ότι η φιλοσοφία του PayPal Refunded Returns διευκολύνει την διαδικασία των αγορών απαλλάσσοντας τον καταναλωτή από διάφορες ανησυχίες και ήδη αποδείχθηκε η πλέον σωστή λύση σε χώρες όπως η Γαλλία, η Ισπανία, η Ιταλία ή η Σουηδία.

Η εταιρεία επικαλείται έρευνα που διεξήχθη για λογαριασμό της από την Gemius σύμφωνα με την οποία, είναι εξαιρετικά υψηλό το ποσοστό εκείνων των καταναλωτών (75%) που θα αγόραζαν περισσότερα προϊόντα μέσω Ίντερνετ «εάν ήταν δωρεάν το μεταφορικά έξοδα αποστολής των επιστρεφόμενων προϊόντων».
Η διαδικασία
Η υπηρεσία PayPal Refunded Returns σημαίνει πως οι χρήστες που έκαναν την παραγγελία ενός προϊόντος και το πλήρωσαν μέσω PayPal, δύνανται να το επιστρέψουν και να αποζημιωθούν πλήρως για το κόστος μεταφοράς, έως το ποσό των 30 ευρώ ανά αποστολή. Το μοναδικό τους μέλημα σχετικά με την χρηματική αποζημίωση είναι να κρατήσουν τις αποδείξεις των ταχυδρομικών τελών μεταφοράς. Όπως περιγράφει η εταιρεία, το αίτημα επιστροφής χρημάτων υποβάλλεται σε τρία εύκολα βήματα:

1. Κατεβάζετε την ειδική φόρμα και συμπληρώνετε τα στοιχεία σας.

2. Προσθέτετε τις αποδείξεις της αγοράς και της ταχυδρομικής αποστολής.

3. Στέλνετε με email στην PayPal το πακέτο της φόρμας και των αποδεικτικών.

Χάρη στην νέα αυτή λειτουργία, αφού ολοκληρώσετε την σύντομη αυτή διαδικασία, το ποσό της επιστροφής θα εμφανιστεί σύντομα στον δικό σας λογαριασμό PayPal, εντός των επόμενων 10 ημερών.

«Με τον τρόπο αυτό, ακόμα και εάν προϊόντα, όπως είδη ένδυσης και αξεσουάρ, θα εξακολουθούν να επιστρέφονται κυρίως λόγω λάθους μεγέθους ή άλλου προβλήματος, το ζήτημα αυτό δεν θα απασχολεί πλέον ούτε τους καταναλωτές ούτε τους εμπόρους», σημειώνει η PayPal αφήνοντας να εννοηθεί ότι το λάθος μπορεί να έχει γίνει από τον καταναλωτή.

Κατά την αρχική δοκιμαστική περίοδο, η υπηρεσία PayPal Refunded Returns θα είναι ενεργή έως τις 31 Δεκεμβρίου 2014 και μπορεί να αφορά πληρωμές που έγιναν από τις 16 Οκτωβρίου 2014.

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)