Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PayPal

More
21 Nov 2011 22:38 #101718 by Άγγελος Φασούλης
Στις προπληρωμένες/χρεωστικές βάζεις χρήματα από πρίν και μετά μπορείς να αγοράσεις.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Dec 2011 09:53 #103222 by Παναγιώτης Σεντουκάς
για πειτε μου λιγο,πως θα συμπληρωσω τα στοιχεια περιοχης?με αγγλικους η ελληνικους χαρακτηρες?επισης ειναι σωστος ο τροπος που βαζω τα στοιχεια?

city:περαμα

state/province/region:πειραιας

adress: παραδειγμα 000

More
25 Dec 2011 14:11 #103227 by Άγγελος Φασούλης
Βάλτα όλα με αγγλικούς χαρακτήρες για να εμφανίζονται σε ξένα site που κάνεις παραγγελίες.

More
29 Dec 2011 11:29 #103298 by Παναγιώτης Σεντουκάς
Σχεδων τα καταφερα.κατι ακομα παιδια,στις επιλογες πληρωμης στο ebay πια επιλογη παταω?την πρωτη που λεει processed with paypall η την δευτερη που λεει paypall και μετα εχει τις καρτες?

More
30 Dec 2011 00:02 #103315 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Χωρις να ξερω τις διαφορές, αλλο η prepaid και αλλο η χρεωστικη μιας που μερικες τράπεζες έχουν και τις 2. Εγώ εχω την Prepaid της ATE εδω και 13 ώρες και ειμαι πολύ ικανοποιημένος.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
30 Dec 2011 09:36 #103324 by Γιάννης Μπόκας
Replied by Γιάννης Μπόκας on topic PayPal
13 ώρες; Χαχα! Εγώ έχω την prepaid της Τράπεζας Κύπρου και με έχει βολέψει.

More
30 Dec 2011 16:43 #103355 by Παναγιώτης Σεντουκάς
επιτελους,καταφερα να κανω αγορα.μου πηρε μια εβδομαδα αλλα τωρα ολα δουλευουν ρολοΐ.με την γκαντεμια μου βεβαια θα μου το φερουν σε κανα μηνα αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα

More
29 Jul 2014 12:01 #147190 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic PayPal
Καλησπέρα.

Είπα να ανοίξω το εν λόγο τοπικ για να δούμε τι μας συμφέρει και τι όχι όσο αφορά τις αγορές μέσω ebay & paypal.

Και ξεκινάω με το εξής ερώτημα:

Τι προτιμάται για να μετατρέπει τα δολάρια ή κάποιο άλλο νόμισμα σε ευρώ?

Το paypal ή τη μετατροπή της τράπεζας και γιατί?

Αν θυμάμαι καλά παλιότερα στο μενού του paypal
profile -> my money -> my preapproved payments update -> set Available Funding Sources -> Conversion Options
που στην ουσία δηλώνεις στο paypal τον τρόπο να μετατρέπει το εκάστοτε νόμισμα αλλά δεν θυμάμαι ποιο είναι το καλύτερο και γιατί.
.

Πάντως από ένα τεστ που έκανα με το να αγοράσω το ίδιο ακριβώς πράγμα 2 φορές και με τις δυο μεθόδους η πρώτη μέθοδος ήταν ποιο φτηνή μήπως αυτό σημαίνει ότι και η πρώτη μέθοδος είναι καλύτερη?

More
29 Jul 2014 12:17 #147192 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic PayPal

fits79 wrote: Καλησπέρα.

Είπα να ανοίξω το εν λόγο τοπικ για να δούμε τι μας συμφέρει και τι όχι όσο αφορά τις αγορές μέσω ebay & paypal.

Και ξεκινάω με το εξής ερώτημα:

Τι προτιμάται για να μετατρέπει τα δολάρια ή κάποιο άλλο νόμισμα σε ευρώ?

Το paypal ή τη μετατροπή της τράπεζας και γιατί?

Αν θυμάμαι καλά παλιότερα στο μενού του paypal
profile -> my money -> my preapproved payments update -> set Available Funding Sources -> Conversion Options
που στην ουσία δηλώνεις στο paypal τον τρόπο να μετατρέπει το εκάστοτε νόμισμα αλλά δεν θυμάμαι ποιο είναι το καλύτερο και γιατί.

.

Πάντως από ένα τεστ που έκανα με το να αγοράσω το ίδιο ακριβώς πράγμα 2 φορές και με τις δυο μεθόδους η πρώτη μέθοδος ήταν ποιο φτηνή μήπως αυτό σημαίνει ότι και η πρώτη μέθοδος είναι καλύτερη?

Υπάρχει ήδη topic για Ebay και Paypal (χωριστά) οπότε κάνε μια αναζήτηση πρώτα.

Η 2η επιλογή είναι καλύτερη γιατί κάνεις convert το νόμισμα μέσα από την τράπεζά σου και όχι μέσω Paypal.
lifehacker.com/5957808/avoid-pay ... tle-option

Επίσης μπορείς να στείλεις το link με ένα copy-paste για να δω κι εγώ τι έχω επιλέξει? Πραγματικά έχω φάει κάνα δεκάλεπτο και δεν το βρίσκω. Στα μενού του Paypal μόνο όσοι τα έφτιαξαν ξέρουν να πλοηγούνται.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
29 Jul 2014 12:35 - 29 Jul 2014 20:59 #147196 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic PayPal
Μα εξηγω που ακριβως βρισκετε αυτη η επιλογη στο paypal.

Αφου ειναι καλυτερο να μετατρεπει η τραπεζα τοτε πως εξηγεις στη δοκιμη που εκανα με ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΩΛΗΤΗ με την πρωτη επιλογη που εκανε την μετατροπη το paypal να ειναι ΦΤΗΝΟΤΕΡΟ απο την δευτερη επιλογη που κανει την μετατροπη η τραπεζα?
Last edit: 29 Jul 2014 20:59 by Grigoris.