fits79 wrote: Μα εξηγω που ακριβως βρισκετε αυτη(
www.paypal.com/gr/cgi-bin/webscr?dispatch=5885d80a13c0db1f8e...a70501aadbc2ff6a1e7e8cc0df6b0b
) η επιλογη στο paypal.
Αφου ειναι καλυτερο να μετατρεπει η τραπεζα τοτε πως εξηγεις στη δοκιμη που εκανα με ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΩΛΗΤΗ με την πρωτη επιλογη που εκανε την μετατροπη το paypal να ειναι ΦΤΗΝΟΤΕΡΟ απο την δευτερη επιλογη που κανει την μετατροπη η τραπεζα?
Τελικά είχα επιλέξει το πρώτο, μέσω PayPal. Ίσως και να έχεις δίκιο και το άρθρο να λέει μπούρδες. Δεν θυμάμαι ποτέ να πλήρωσα περισσότερα από το συνάλλαγμα. Αν θελεις μπορεις να τηλεφωνήσεις και στο paypal αν και θα σου πουν να χρησιμοποιησεις το δικο τους.
Shallow wrote: Eίμαι καινούριος στο όλο paypal θέμα και έχω μια ερώτηση.
Το paypal μου το έφτιαξα αρχές Ιουλίου και είναι verified. Ηθελα να πουλήσω κάτι και ένας αγοραστής που ενδιαφέρθηκε κατά την προσπάθεια να μου στείλει τα λεφτά δεν μπορούσε μου είπε, και έλεγε διάφορα όπως έπρεπε να περιμένω 3-4 μήνες και άλλα που μου φανηκαν κουλά. Θα υπήρχε όμως λόγος να μην μπορεί να μου στείλει κάποιος λεφτά ή απλά έπαιζε scammeria από τη στίγμη που είναι verified το paypal μου?
Παραμύθια σου λεει. Εγώ στο Ebay αγοράζω και πουλάω επιτόπου. Αν κάποιος καθυστερεί πληρωμή δίνεις Second chance σε 2ο bidder ή το ξαναβάζεις για πούλημα.