Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PayPal

More
29 Jul 2014 12:45 #147197 by Στέφανος Αμπαδιωτάκης
Eίμαι καινούριος στο όλο paypal θέμα και έχω μια ερώτηση.
Το paypal μου το έφτιαξα αρχές Ιουλίου και είναι verified. Ηθελα να πουλήσω κάτι και ένας αγοραστής που ενδιαφέρθηκε κατά την προσπάθεια να μου στείλει τα λεφτά δεν μπορούσε μου είπε, και έλεγε διάφορα όπως έπρεπε να περιμένω 3-4 μήνες και άλλα που μου φανηκαν κουλά. Θα υπήρχε όμως λόγος να μην μπορεί να μου στείλει κάποιος λεφτά ή απλά έπαιζε scammeria από τη στίγμη που είναι verified το paypal μου?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Jul 2014 13:51 #147204 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic PayPal

fits79 wrote: Μα εξηγω που ακριβως βρισκετε αυτη( www.paypal.com/gr/cgi-bin/webscr?dispatch=5885d80a13c0db1f8e...a70501aadbc2ff6a1e7e8cc0df6b0b ) η επιλογη στο paypal.

Αφου ειναι καλυτερο να μετατρεπει η τραπεζα τοτε πως εξηγεις στη δοκιμη που εκανα με ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΩΛΗΤΗ με την πρωτη επιλογη που εκανε την μετατροπη το paypal να ειναι ΦΤΗΝΟΤΕΡΟ απο την δευτερη επιλογη που κανει την μετατροπη η τραπεζα?

Τελικά είχα επιλέξει το πρώτο, μέσω PayPal. Ίσως και να έχεις δίκιο και το άρθρο να λέει μπούρδες. Δεν θυμάμαι ποτέ να πλήρωσα περισσότερα από το συνάλλαγμα. Αν θελεις μπορεις να τηλεφωνήσεις και στο paypal αν και θα σου πουν να χρησιμοποιησεις το δικο τους. :mrgreen:

Shallow wrote: Eίμαι καινούριος στο όλο paypal θέμα και έχω μια ερώτηση.
Το paypal μου το έφτιαξα αρχές Ιουλίου και είναι verified. Ηθελα να πουλήσω κάτι και ένας αγοραστής που ενδιαφέρθηκε κατά την προσπάθεια να μου στείλει τα λεφτά δεν μπορούσε μου είπε, και έλεγε διάφορα όπως έπρεπε να περιμένω 3-4 μήνες και άλλα που μου φανηκαν κουλά. Θα υπήρχε όμως λόγος να μην μπορεί να μου στείλει κάποιος λεφτά ή απλά έπαιζε scammeria από τη στίγμη που είναι verified το paypal μου?

Παραμύθια σου λεει. Εγώ στο Ebay αγοράζω και πουλάω επιτόπου. Αν κάποιος καθυστερεί πληρωμή δίνεις Second chance σε 2ο bidder ή το ξαναβάζεις για πούλημα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
29 Jul 2014 14:31 #147207 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic PayPal
Λογικο το κοβω.

Παντως να παρω τηλ. και να μιλησω μαζι τους δεν παιζει γιατι δεν ειναι και τοσο καλα τα αγγλικα μου.

More
29 Jul 2014 14:33 #147208 by Donnie Darko
Replied by Donnie Darko on topic PayPal
Αγορασα καποιες κασετες για GBA games 7 κασετες με 3 ευρω!Μεσω paypal ειναι η πιο ασφαλη μεθοδο να αγορασεις μεσω paypal!Μου ρθαν σε καλη κατασταση!

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

More
29 Jul 2014 16:47 #147221 by Γιώργος Σκαντζής
Αρκετά εύκολη διαδικασία και όντως από μια έρευνα που έκανα πρωτού φτιάξω το λογαριασμό είναι και πολύ αξιόπιστη!
Btw αν κ χρόνια λάτρης των games πρώτη φορά "δικτυώθηκα επίσημα" με sites που αφορούν τα παιχνίδια,γ αυτό είναι εύκολο ένα link σχετικά με τη συζήτηση ebay k paypall? Έφτιαξα το paypall προκειμένου να κάνω μια αγορά και θα ήθελα συμβουλές πριν προβώ σε ενέργειες..

More
05 Sep 2014 23:04 #149113 by kostas z
Replied by kostas z on topic PayPal
Εχω χρεωστικη της Eurobank εδω και τρια χρονια με πανω απο 150 αγορες σε εbay amazon kai οσες φορες επελεξα συναλαγμα μεσω τραπεζας και οχι πειπαλ εκλεγα απο τα νευρα! Αν θυμαμαι καλα πρεπει να/ υπηρχε ταριφα και για αντικειμενο 3 -4 ευρω μου πηρε 1,5 ευρω συναλλαγμα . Δηλαδη συνολο 5,5 ευρω στην χειροτερη ενω το paypal να πηγε 30 40 λεπτα του ευρω σε αντιστοιχη αξια αλλου αντικειμενου το πολυ!

More
08 Sep 2014 19:00 #149254 by giorgos13kl
Replied by giorgos13kl on topic PayPal
εγω εβγαλα μια χρεωστικη καρτα
εφτιαξα λογαρισμο ebay και πατησα τα στοιχια της κανονικα
μπηκα να φτιαξω paypal και πηγα να δω τον κωδικο σε ενα ατμ αλλα δεν τον εδειχνε
το 1.5 ευρω ομως το αφαιρεσε.......
πως να βρω τον κωδικο?(εχτες τον εφτιαξα)
επισης τωρα μπορω να κανω αγορες στο ebay αφου δεν ειναι πιστοποιημενη η καρτα μου ακομα??

More
08 Sep 2014 19:10 #149257 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Δίπλα από το 1.5 ευρώ που σου αφαίρεσαν, συνήθως εκεί που δείχνει ποιος σου αφαίρεσε τα χρήματα, εκείνο είναι ο κωδικός. Δες το στο βιβλιαράκι που ανανεώνονται τα ποσά.

More
08 Sep 2014 19:13 #149258 by giorgos13kl
Replied by giorgos13kl on topic PayPal
δλδ καλυτερα στην τραπεζα?
αγοροπωλησιες μπορω να κανω ακομα και χωρις να βαλω κωδικο?

More
09 Sep 2014 13:06 #149299 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Γιατί χωρίς κωδικό? Δεν καταλαβαίνω που κολλάς, απλώς βάλε τον κωδικό που βλέπεις στην συναλλαγή του 1,5 ευρώ που έγινε ώστε να γίνει επαλήθευση και να έχεις πλήρη πρόσβαση στις λειτουργίες του paypal.