Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Κάρτες γραφικών: Νέα, Ερωτήσεις και Αγορές

More
26 Mar 2013 13:38 #122042 by Κώστας Λάβαρης
Ανάμεσα σε αυτές τις δύο θα προτιμούσα την Nvidia, αν και δεν διαφέρει πολύ από την ATI 4350, ωστόσο είναι ελάχιστα καλύτερη.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Mar 2013 13:39 #122043 by Κώστας Λάβαρης
Νέοι Nvidia GeForce Drivers (v314.22)

Αυξάνουν τις επιδόσεις στα Tomb Raider και BioShock Infinite αντίστοιχα.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
26 Mar 2013 13:46 #122045 by Anastasios Seitaridis
Thnx, ναί αυτό θα κάνω, τουλαχιστον να παίζω κάποια games, εχω πήξει στα emulators.. :-)

..:: taSSOS SeitaRiDiS::..
Όταν η καρδιά θρηνεί γι'αυτό που'χει χάσει, το πνεύμα γελά γι'αυτό που έχει βρει.  Γνωμικό Σούφι
..:: a1268ο3ο/5ο ΒliZZard :D ::.. Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο

More
07 Apr 2013 08:20 #122575 by Anastasios Seitaridis
Την πήρα την κάρτα!

Είμαι πολύ χαρούμενος γιατι θα μπορώ να παίξω το 80% των παιχνιδιών που έπαιζα με την 8800 GTX.

Παιχνιδόκοσμε 3D σού'ρχομαι (ξανά)!

Άλλο ένα καλό, εως πολύ καλό, νεο είναι οτι έβαλα πάνω και μια ενδιαφέρουσα οθόνη (δεν ξέρω αν είναι λόγω του όγκου της που είναι γύρω στα 500-600 κιλά :P ) την ΝΟΚΙΑ Multigraph 445Xpro.

To pro και μόνο σε ψαρώνει έτσι? :ninja:

Είναι ένα γουρούνι πραγματικά, με optional BNC(!) connection και το μόνο κακό (εκτός του υπερβολικά τιτανομεγιστοτεράστιου μεγέθους της) είναι οτι δεν έχει ψηφιακή είσοδο. Μετατροπέας λοιπον και... (solved! σχεδόν...).

Θα μπορώ να δουλέω πολύ καλύτερα το photoshop και γενικά ο χρόνος απόκρισης, η συμπεριφορά (ιδίως της μνήμης) αυτό και μόνο έδωσε μια μεγάλη ανάσα στο μηχάνημα μου. Κυρίως γιατι για κάποιο περιεργο (πραγματικά δε ξέρω γιατι ακόμα...) λόγο έχω ακόμα 1GB RAM! Με windows 7! Και με την προ 12ώρου onboard vga!
Λίγη μνήμη να βάλω και είμαι κομπλέ.
Παίρνοντας και εναν SSD που δεν θα πάει χαμένος είμαι κοντά στα σπασμένα κοντέρ.

Να πώ οτι είναι ενα lenovo desktop AMD3800+X2 (To είχα πάρει το 2006 μέσω ενος κοινού γνωστού μας απο την αντιπροσωπεία) και με έχει βγάλει τουλάχιστον ασπροπρόσωπο.

ΥΓ: Θα ακούσετε και καποια αναποφευκτα σχόλια τώρα που θα είμαι πιο... αξιοπρεπής (ftw!)

up the irons! Καλή Κυριακή!

ΥΓ2 και ερώτημα: Ποιος πιστευει οτι δεν παίρνει μνήμη 2GB σε ένα slot?

Ε? ε?, ε? :bduh:

:-k

Όταν η καρδιά θρηνεί γι'αυτό που'χει χάσει, το πνεύμα γελά γι'αυτό που έχει βρει.  Γνωμικό Σούφι

More
07 Apr 2013 12:53 #122578 by Κώστας Λάβαρης
Γιατί να μην παίρνει 2Gb σε ένα slot;

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
08 Apr 2013 13:50 #122607 by Anastasios Seitaridis
Μόλις ειχε βγεί το motherboard δεν υπήρχαν 2gb μνήμες. Γιαυτό λέω μήπως δεν τις υποστηρίζει. Παρολαυτά πιστευω οτι δεν θα έχω πρόβλημα. Με τη πρώτη ευκαιρία θα πάρω γιατι εχει πρόβλημα με 1 μόνο...

More
10 Apr 2013 17:33 #122718 by Kostas Milonas
Ενα πολυ φανταστικο site που ανακαλυψα προσφατα για ενημερωση σχετικα με τις δυνατοτητες των καρτων γραφικων και αμεσης συγκρισης τους ειναι το παρακατω:

gpuboss.com/

Προσωπικα το βρηκα παρα πολυ χρησιμο.

Επισης αντιστοιχο site για επεξεργαστες ειναι το παρακατω:

cpuboss.com/

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
11 Apr 2013 03:34 #122735 by Ανδρέας Γρυπάρης
@atSOFt, και εγώ με CRT Οθόνες παίζω games όποτε θυμηθώ.
Πραγματικά οι διαφορές είναι μεγάλες. Καλύτερη ταχύτητα, ποιο σωστά χρώματα στα video και στο Photoshop. Σε tft καλή παρόμοια θες 3χιλιάρικα και δεν ξέρεις αν θα είναι τόσο καλή (άλλο μια λυχνία άλλο ένα τρανζιστορ που βγάζει στατικές τιμές).

More
11 Apr 2013 12:11 #122740 by Anastasios Seitaridis
Εντάξει δεν αντιλέγω και είναι ευκολο να βρείς φτηνή καλή, σχετικά, CRT.

Τα 3κ είναι πολλα, δε ξερω αν υπάχει τετοιο πράμα, αλλα με τρία κατοστάρικα παίρνεις καλή LCD,tft δε ξερω και γώ τι, CRT δεν είναι το ξέρω αλλα δεν έχω πρόβλημα, κατ'ανάγκη εχω αυτή τωρα απλα βλέπω οτι είναι μπορεί και καλύτερα. Βεβαια είναι και το θέμα χώρου... αυτή είναι κανα χιλιόμετρο.. :)

Τα παιχνιδακια τα παίζει πάντως...

More
30 Apr 2013 17:51 #123670 by Αντώνης Κονδύλης
έχω μια 4870,συμφέρει να πάρω τώρα μαι δεύτερη απο ένα φίλο με 50 ευρώ; ή να μαζέψω να πάρω μια καινούρια;