Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Κάρτες γραφικών: Νέα, Ερωτήσεις και Αγορές

More
09 Dec 2012 21:19 #116607 by Ανδρέας Γρυπάρης
H ATI 6570 που είπε ο geololj είναι πολύ καλή επιλογή.
Μάλλον ο τεχνικός ψόφαγε να σου πουλήσει καινούριο παρά να στο φτιάξει.

Σε επεξεργαστή δεν έχεις κανένα πρόβλημα και είσαι άνετος, εδώ με αρχαίο Pentium 4 socket 478 3GHz τρέχει φίλος μου το lol άψογα στο high και με σωστό framerate σε Geforce 6600(Windows 7 32Bit). Με την 6570 θα μπορείς να τρέξεις εύκολα σημερινά games έστω σε μέτρια γραφικά(στη χειρότερη) λόγω cpu.

Βάλε επίσης μαζί με τη κάρτα και τα windows 7 64Bit, θα ανασάνει το μηχάνημα και θα γίνει αγνώριστο. :wink:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Dec 2012 22:31 #116609 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Νομίζω τον βοηθήσαμε τον άνθρωπο! 4 γνώμες και διάφορες κάρτες να επιλέξει. Ο pentium D λόγω παλιάς αρχιτεκτονικής μου φαινόταν "μικρός", αλλά για να λέει ο Pokemon πως επαρκεί ξέρει καλύτερα αυτός. Για την μνήμη δεν τον είπαμε. Νομίζω πρέπει να πάει 4 gb, αν μπορεί, και αν αξίζει το κόστος. Εγώ είδα μεγάλη διαφορά πάντως απο τα 2 GB που ήμουν πριν.

More
10 Dec 2012 16:26 #116631 by Evan Geo
Να 'στε καλά ρε παιδιά ευχαριστώ για την βοήθεια...
τώρα, για να βάλω τα windows 7 πόσο θα μου κοστίσει...?

*η ram είναι 2,5 gb

More
10 Dec 2012 18:46 #116632 by Ανδρέας Γρυπάρης
2.5GB είναι πολύ καλά, αν και δεν ξέρω πως το έχεις κάνει, είναι 1+1+512 η 2+512 ;

134 η pro (εκτώς αν θες άλλη version)

DDR2 2GB έχει 22,65Ευρώ . (μέγιστο 30)
Αν έχεις 2GB αξίζει να προσθέσεις άλλα 2 και να πετάξεις έξω την 512mb γιατί σου κόβει όλη τη ταχύτητα λόγω single channel, οι μνήμες πάνε ανά ζευγάρια όχι ανά τρία.

More
10 Dec 2012 19:56 #116634 by Kostas Milonas
Γιατι να δωσει τοσα χρηματα για τα Windows 7 και να μην παρει το Upgrade Offer σε Windows 8 Pro με 29,99€ που ειναι και καλυτερα?

windows.microsoft.com/el-GR/wind ... e_FPP_Null

Το προβλημα της ελλειψης του Start Menu λυνεται με το Classic Shell, οποτε εχεις ολα τα πλεονεκτηματα του νεου λειτουργικου δουλευοντας με τον τροπο που εχεις συνηθισει :-)

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
10 Dec 2012 22:25 #116639 by Evan Geo
Δεν μου φαίνεται και πολύ έμπιστο αυτό με τα windows 8, λέει <<Πρόσβαση στο Internet (ενδέχεται να υπάρχουν χρεώσεις)>> , <<Η πραγματική τιμή που θα πληρώσετε ίσως να είναι μεγαλύτερη από τη διαφημιζόμενη τιμή>> και χρειάζεται και πιστωτική την οποία δεν διαθέτω... :( ...

μου φαίνεται κ λίγο περίεργο που τα 7 κάνουν 135 και τα 8 30

More
10 Dec 2012 22:43 #116642 by Kostas Milonas
Τα εχω αγορασει και τοσο κοστισαν, ο λογος που αναφερει για παραπανω χρεωσεις ειναι για να καλυψει τις περιπτωσεις που γινεται συνδεση με ογκοχρεωση (πχ απο 3G) οποτε τοτε θα χρεωθεις απο τον παροχο σου τα GB για να κατεβει η εγκατασταση των Windows. Απο την ADSL σου δε χρεωνεσαι με βαση τα GB που κατεβαζεις, αλλα απο ενα καθορισμενο παγιο.

Αν εχεις Paypal και αυτο ειναι αποδεκτο ως τροπος πληρωμης.

Και για να διευκρινησω το θεμα της χαμηλης τιμης, ειναι προσφορα γνωριμιας της Microsoft για τα Windows 8 αν αναβαθμιζεις μηχανημα που εχει ηδη αδεια για XP, Vista ή 7. Απο μεσα Ιανουαριου και μετα, αν δε κανω λαθος, ληγει η προσφορα και μετα για να τα αποκτησει καποιος θα πρεπει να καταβαλει το πληρες αντιτιμο.

More
10 Dec 2012 23:12 #116644 by Evan Geo
paypal δεν έχω αλλά πιστεύω πως μπορώ να κάνω ένα λογαριασμό...αλλά όσον αφορά την εγκατάσταση των windows 8 εγώ θα χρειαστεί ν την κάνω εγώ...;δεν έχω ιδέα τι γίνεται, θα μου δώσουν κάποιο είδος install; θα πρέπει ν κάνω format κτλ;

More
10 Dec 2012 23:27 #116645 by Kostas Milonas
Απο το link που εδωσα θα κατεβασεις τον Windows Upgrade Assistant, ο οποιος αφου διαλεξεις καποια απο τις επιλογες πληρωμης, θα σου στειλει τον κωδικο ενεργοποιησης των Windows στο email σου και μετα θα σου δωσει την δυνατοτητα να σωσεις τα αρχεια εγκαταστασης των Windows ειτε σε DVD, ειτε σε USB stick ειτε σε .iso αρχειο.

Απο εκει και περα μπορεις να επιλεξεις να ξεκινησεις την εγκατασταση μεσα απο τα Windows που τρεχεις ηδη τρεχοντας το setup μεσα απο το DVD ή USB που εφτιαξες ή να κανεις boot τον υπολογιστη σου σε ενα απο τα 2 μεσα.

(Η αληθεια ειναι πως τα τελευταια post ταιριαζουν καλυτερα στο θεμα των Windows 8)

More
10 Dec 2012 23:32 #116647 by Ανδρέας Γρυπάρης
δεν μπορείς να κάνεις format, μόνο update. (είναι σκέτο Update)

Κατ' εμε δεν αξίζει, αν έχεις γνήσια XP ψάξε το όμως, αν τα είχες από το θείο πάρε από το θείο (καθώς μιλάμε για παλιό PC και όχι brand new).