Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Κάρτες γραφικών: Νέα, Ερωτήσεις και Αγορές

More
05 Dec 2012 16:16 #116352 by Kostas Thanasoulis
δεν εχω καμια προθεση να τσακωθω ουτε το κανω ποτε...εχεις την γνωμη σου την σεβομαι αλλα δεν την ασπαζομαι...απλα δεν μου αρεσει που κανεις τον εξυπνο..συμφωνουμε οτι διαφωνουμε και τελειωνει εκει...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Dec 2012 17:29 #116585 by Evan Geo
Για σας... έχω ένα θέμα με τη κάρτα γραφικών μου.Έχω ένα pc (windows xp 02 service pack 3) αρκετά παλιό ,και κάρτα γραφικών GeForce 6200 LE nvidia ... και θέλω ν αρχίσω ένα MMORPG που ζητάει κάρτα γραφικών "Geforce 66xx Series or above"! Πριν αρκετό καιρό είχα πάει το pc μ σε έναν τεχνικό για άσχετο θέμα και είπε στον πατέρα μ πως δεν μπορεί να πάρει καλύτερα κάρτα...!
Τώρα θέλω ν μου πείτε τι μπορώ ν κάνω για ν παιξω το παιχνίδι ( το οποίο δοκίμασα και κολλάει αφάνταστα), χρειάζομαι καινούριο η/υ ??

*παραπάνω πληροφωρίες για τον η/υ μ δεν ξέρω που μπορώ ν βρω για ν σας πω :Ρ .

More
09 Dec 2012 17:47 #116587 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Κατεβάζεις το Cpu-Z απο εδώ www.cpuid.com/softwares/cpu-z.html και μας λες τα χαρακτηριστικά του PC σου, κυρίως θέλουμε να δούμε τί μητρική έχεις και ποιας τεχνολογίας είναι. Πες μας και ποιο παιχνίδι θέλεις να παίξεις.

More
09 Dec 2012 18:04 #116591 by Kostas Milonas
Λογικα θα εχεις AGP καρτα γραφικων και απο οτι κοιταξα στο bestprice.gr δε θα μπορεσεις να βρεις και να αγορασεις καποια καλυτερη απο αυτη που εχεις...

Αν εισαι τυχερος και εχεις μητρικη που εχει και PCI Express υποδοχη τοτε μπορεις να παρεις μια τετοια καρτα γραφικων, αλλιως πρεπει να πας σε συνολικη αναβαθμιση του συστηματος σου.

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
09 Dec 2012 18:25 #116595 by Evan Geo
name: Intel Pentium D 930
Code name: presier
package : socket 775 LGA
Technology: 65nm Croe: voltage: 1.200V
Specification: Intel(R) Pentium(R) D CPU 3.00GHz
Family: F model: 6 stepping:2
Ext.Family F Ext.Model 6 Revision:B1
Instructions: MMX, SSE (1, 2, 3), EM64T, VT-x

το παιχνίδι είναι το continent of the ninth/c9
( c9.webzen.com/support/game-download/ )

*συγνώμη αν έχω παραλείψει κάτι,θα είναι λόγο των σθεναρών γνώσεών μου

More
09 Dec 2012 18:31 #116596 by Kostas Milonas
Για πηγαινε και στο Mainboard και πες μας Manufacter & Model.

More
09 Dec 2012 18:40 #116597 by Evan Geo
manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd
model:8l945PL-G x.x

More
09 Dec 2012 19:32 #116599 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Έχεις αυτήν την μητρική www.gigabyte.com.gr/products/pag ... -8i945pl-g
και βλέπω έχεις PCI express.
Βρες μια φτηνή 4850 της ΑTi/AMD και θα κάνεις την δουλειά σου. Έχε υπόψιν σου βέβαια πως το PC σου τα έχει τα χρονάκια του, το λέω κυρίως λόγω της CPU που είναι παλιάς αρχιτεκτονικής (ούτε καν Core Duo).
Από RAM πώς τα πας;

(Το παιχνίδι απαιτεί Core 2 Duo στα 3GHz)

More
09 Dec 2012 19:45 - 09 Dec 2012 19:47 #116601 by Γιώργος Λόλας
Από ότι βλέπω, η μητρική σου υποστηρίζει κάρτες γραφικών σε PCI-E. Μια κάρτα γραφικών που βρήκα στο bestprice.gr που είναι αρκετά φθηνή, είναι η nVidia 610 στα 38.70€ . Από τη μεριά της AMD/Ati, μπορείς να πάρεις την Radeon 6570 στα 54.16€ .

Από εκεί και πέρα, θα μπορούσες να ψάξεις καμία μεταχειρισμένη (ακόμα και την 4850 ή την 4870 της Ati) και αργότερα να κάνεις μια γενική αναβάθμιση, μιας και ο επεξεργαστής σου είναι λίγο παλιός. Έως τότε, διάβασε και τα παρακάτω άρθρα για να κρατήσεις τον υπολογιστή σου σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση και να παίξεις ομαλά κάποια games, πειράζοντας τις ρυθμίσεις των γραφικών.

Ρυθμίσεις γραφικών
Κρατήστε το PC σας σε φόρμα (Μέρος Α')
Κρατήστε το PC σας σε φόρμα (Μέρος Β')

Τις οδηγίες από το Μέρος Β' πρέπει να τις ακολουθήσεις με προσοχή. Αν δε γνωρίζεις πώς να κάνεις αυτά που αναφέρονται, καλύτερα μην ασχοληθείς :)

ΥΓ: εδώ μπορείς να δεις όλες τις κάρτες γραφικών που πληρούν τις ελάχιστες απαιτήσεις του Continent of the Ninth.
Last edit: 09 Dec 2012 19:47 by Γιώργος Λόλας.

More
09 Dec 2012 19:46 #116602 by Kostas Milonas
Το κυριο προβλημα στο μηχανημα σου ειναι ο επεξεργαστης σου, που ειναι αρκετα παλιος (του 2006 αν δε κανω λαθος) και δε αρκει για το παιχνιδι που θες.

Οσον αφορα την καρτα γραφικων ευτυχως μπορεις να βρεις μια προσιτη PCI-Express για να κανεις μια καλη αναβαθμιση, πρεπει ομως να αναβαθμισεις και τον επεξεργαστη σου, ειναι ομως λιγο δυσκολο να βρεις κατι προσιτο σε Core 2 Duo που να υποστηριζει κιολας η μητρικη σου (η πληρης λιστα συμβατοτητας ειναι εδω: www.gigabyte.com/support-downloa ... x?pid=1951 )