nickr21 wrote: Εχω χαρισει το παλιο μου pc σε εναν ξαδερφο μου και εδω και αρκετους μηνες εχει καποια προβληματα ο υπολογιστης που ωφειλωναται στην καρτα γραφικων...τον υπολογιστη εγω τον ειχα 4 χρονια και τον τελευταιο χρονο ειχα διαπιστωσει οτι η καρτα γραφικων αναιβαζε τρελες θερμοκρασιες 95 βαθμους μεχρι 97 στα παιχνιδια... Σημερα μου ειπε οτι κατι σαν να μυριζε στο pc και του αβγαλε μπλε οθονη...Αναγκαστηκα θα βγαλω την καρτα και θα το αφησω ετσι για κανα μηνα και μετα αν βρω θελω να παρω μια φτηνη με κανα 30ευρω οχι για τιποτα το ιδιαιετερο...
Η καρτα ειναι μια ati HD4850 512ΜΒ...
Εχω βρει μια αλλη εδω
www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510782
αλλα δεν ξερω αν ταιριαζει στην μητρικη του την οποια δεν θυμαμαι ακριβως ποιο μοντελο ειναι παρα μονο οτι ειναι gigabyte DDR-2 Θα παιζει αραγε ξερει κανεις???
Να πω επισης οτι το τροφοδοτικο ειναι ενταξει αφου ειναι 550 watt,o επεξεργαστης amd phenom 9950...
Με αυτή που έδειξες κάνεις υποβάθμιση, όχι αναβάθμιση!
Για ίσο η καλύτερο πας το λιγότερο σε
ATI 7770
.
Διαφορετικά βλέπω το φίλο σου να τρώει ξενέρα.
mitsos24 wrote: 450 W
Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση
Τι μοντέλο είναι το τροφοδοτικό σου;
αν είναι "καψεμετεκ", καλύτερα να το αλλάξεις πριν το μοιραίο συμβεί.
FotisOL wrote: Παίδες,με επεξεργαστή Intel Core i-5 3210M στα 2,5 GHz και κάρτα γραφικών AMD Radeon 7610M-1GB,μπορώ να παίζω καινούρια-απαιτητικά-παιχνίδια ή μπα;
too old, πάρε έναν FX με τα ίδια λεφτά, και θα έχεις πολύ καλύτερο αποτέλεσμα.
KingPyrros wrote: Ποία είναι η καλυτερη καρτα γραφικων για το συστημα μου ( AMD FX 8120 με 4 giga ram ) μεχρι τα 250 ευρω.
Τωρα εχω μια ati 6770
εύκολο >>
7950