Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Κάρτες γραφικών: Νέα, Ερωτήσεις και Αγορές

More
03 Jan 2013 15:07 #117841 by Δημητρης Παπαδημητριου

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Jan 2013 19:58 #119361 by Φώτης
Παίδες,με επεξεργαστή Intel Core i-5 3210M στα 2,5 GHz και κάρτα γραφικών AMD Radeon 7610M-1GB,μπορώ να παίζω καινούρια-απαιτητικά-παιχνίδια ή μπα;

More
22 Jan 2013 00:27 #119378 by ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΣΤΙΟΛΗΣ
Ποία είναι η καλυτερη καρτα γραφικων για το συστημα μου ( AMD FX 8120 με 4 giga ram ) μεχρι τα 250 ευρω.
Τωρα εχω μια ati 6770

More
22 Feb 2013 08:12 #120789 by eliminator
Nvidia GeForce GTX Titan

[youtube:1wujmfhs]
[/youtube:1wujmfhs]

Κάρτα γραφικών με 6GB RAM και κόστος...κοντά στα 1.000 ευρώ!

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

More
21 Mar 2013 19:20 #121873 by Νίκος Πετόγλου
Εχω χαρισει το παλιο μου pc σε εναν ξαδερφο μου και εδω και αρκετους μηνες εχει καποια προβληματα ο υπολογιστης που ωφειλωναται στην καρτα γραφικων...τον υπολογιστη εγω τον ειχα 4 χρονια και τον τελευταιο χρονο ειχα διαπιστωσει οτι η καρτα γραφικων αναιβαζε τρελες θερμοκρασιες 95 βαθμους μεχρι 97 στα παιχνιδια... Σημερα μου ειπε οτι κατι σαν να μυριζε στο pc και του αβγαλε μπλε οθονη...Αναγκαστηκα θα βγαλω την καρτα και θα το αφησω ετσι για κανα μηνα και μετα αν βρω θελω να παρω μια φτηνη με κανα 30ευρω οχι για τιποτα το ιδιαιετερο...
Η καρτα ειναι μια ati HD4850 512ΜΒ...
Εχω βρει μια αλλη εδω www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510782
αλλα δεν ξερω αν ταιριαζει στην μητρικη του την οποια δεν θυμαμαι ακριβως ποιο μοντελο ειναι παρα μονο οτι ειναι gigabyte DDR-2 Θα παιζει αραγε ξερει κανεις???
Να πω επισης οτι το τροφοδοτικο ειναι ενταξει αφου ειναι 550 watt,o επεξεργαστης amd phenom 9950...

More
21 Mar 2013 22:06 #121883 by Βασίλης Καμακάρης
Nvidia: Τεχνολογία Face Works

Γραφικά υψηλής ποιότητας από την Nvidia. Δείτε το demo.

Διαβάστε Περισσότερες Πληροφορίες

More
23 Mar 2013 06:09 #121953 by Ανδρέας Γρυπάρης

nickr21 wrote: Εχω χαρισει το παλιο μου pc σε εναν ξαδερφο μου και εδω και αρκετους μηνες εχει καποια προβληματα ο υπολογιστης που ωφειλωναται στην καρτα γραφικων...τον υπολογιστη εγω τον ειχα 4 χρονια και τον τελευταιο χρονο ειχα διαπιστωσει οτι η καρτα γραφικων αναιβαζε τρελες θερμοκρασιες 95 βαθμους μεχρι 97 στα παιχνιδια... Σημερα μου ειπε οτι κατι σαν να μυριζε στο pc και του αβγαλε μπλε οθονη...Αναγκαστηκα θα βγαλω την καρτα και θα το αφησω ετσι για κανα μηνα και μετα αν βρω θελω να παρω μια φτηνη με κανα 30ευρω οχι για τιποτα το ιδιαιετερο...
Η καρτα ειναι μια ati HD4850 512ΜΒ...
Εχω βρει μια αλλη εδω www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510782
αλλα δεν ξερω αν ταιριαζει στην μητρικη του την οποια δεν θυμαμαι ακριβως ποιο μοντελο ειναι παρα μονο οτι ειναι gigabyte DDR-2 Θα παιζει αραγε ξερει κανεις???
Να πω επισης οτι το τροφοδοτικο ειναι ενταξει αφου ειναι 550 watt,o επεξεργαστης amd phenom 9950...

Με αυτή που έδειξες κάνεις υποβάθμιση, όχι αναβάθμιση!
Για ίσο η καλύτερο πας το λιγότερο σε ATI 7770 .
Διαφορετικά βλέπω το φίλο σου να τρώει ξενέρα.

mitsos24 wrote: 450 W

Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση
:D

Τι μοντέλο είναι το τροφοδοτικό σου;
αν είναι "καψεμετεκ", καλύτερα να το αλλάξεις πριν το μοιραίο συμβεί.

FotisOL wrote: Παίδες,με επεξεργαστή Intel Core i-5 3210M στα 2,5 GHz και κάρτα γραφικών AMD Radeon 7610M-1GB,μπορώ να παίζω καινούρια-απαιτητικά-παιχνίδια ή μπα;

too old, πάρε έναν FX με τα ίδια λεφτά, και θα έχεις πολύ καλύτερο αποτέλεσμα.

KingPyrros wrote: Ποία είναι η καλυτερη καρτα γραφικων για το συστημα μου ( AMD FX 8120 με 4 giga ram ) μεχρι τα 250 ευρω.
Τωρα εχω μια ati 6770

εύκολο >> 7950

More
23 Mar 2013 23:53 #121961 by Kostas Milonas

Pokemon wrote: Με αυτή που έδειξες κάνεις υποβάθμιση, όχι αναβάθμιση!
Για ίσο η καλύτερο πας το λιγότερο σε ATI 7770 .
Διαφορετικά βλέπω το φίλο σου να τρώει ξενέρα.

Βασικα δεν μας εχει δωσει το προηγουμενο μοντελο της καρτας γραφικων για να κρινουμε αν θα ειναι αναβαθμιση ή υποβαθμιση, αλλωστε ο σκοπος δεν ειναι αυτος αλλα να δουλεψει παλι το pc...

Στα λεφτα που ψαχνει ο φιλος nickr21 πιστευω πιο τιμια προταση ειναι κατι τετοιο:

Sapphire Radeon HD 6450 1Gb: 32,73€
www.getitnow.gr/prod/ypologistes ... 1173412pp/

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
26 Mar 2013 13:23 #122040 by Anastasios Seitaridis
Είχα μια 8800gtx που της εκανα resoldering (φουρνιστή!) αλλα μετα απο 10 μήνες παρεδωσε πνευμα (6 χρόνια λειτουργιας ειναι αρκετα).

Ετσι τώρα είμαι με την on-board 6100 nvidia (μάπα ως γνωστόν).

Ειχα την 9600GT που την πούλησα σε εναν φίλο μου. Σκεφτομαι να την ξανα παρω πισω με 30ΕΥΡ. Δεχτηκε.

Εχω ομως και την επιλογη να παρω μια καινουργια ΑΤΙ με 45ΕΥΡ, την 4350 νομίζω.

Ειμαι της αποψης να παρω πισω την 9600, την είχα παρει 125ΕΥΡ τότε και ημουν ικανοποιημενος.

Την ΑΤΙ τι να την κανω αφου δεν θα μου παιζει τιποτα... Συμφωνείτε!?

..:: taSSOS SeitaRiDiS::..
Όταν η καρδιά θρηνεί γι'αυτό που'χει χάσει, το πνεύμα γελά γι'αυτό που έχει βρει.  Γνωμικό Σούφι
..:: a1268ο3ο/5ο ΒliZZard :D ::.. Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο

More
26 Mar 2013 13:33 #122041 by Χριστιάνα Θάνου
Την στιγμή που ήσουν ευχαριστημένος με την 9600GT και μπορείς να του την πάρεις πίσω με 30 ευρώ μόνο, πήγαινε και πάρτη. Εγώ αυτό θα έκανα.