socratispao13 wrote: Θα με ρωτησει κατα το uninstall αν θελω να σβησω τα profiles??
Οποτε κάνω απλά uninstall το πρόγραμμα μετά reboot και μετά πάλι install??
Λες να μην το εμπιστευτω ξανά αμα πάλι δεν φτιαχτεί το προβλημα, αλλά δεν ξερω αλλο πρόγραμμα σαν αυτό. Έχεις να μου προτείνεις τπτ??
Χρησιμοποιείς ένα πρόγραμμα δίχως να γνωρίζεις πως λειτουργεί και τι δυνατότες έχει. Είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις καν επισκεφτεί ούτε την ίδια την ιστοσελίδα του.Έχει tutorials και guides
Αυτό σε οδηγεί σε προβλήματα ή/και αδιέξοδα. Το συγκεκριμένο μάλιστα είναι ικανό να καταστρέψει το hardware σου. Καλύτερα να διαβάσεις πρώτα περί overclocking ψάχνοντας σε διάσημα sites για οδηγούς και αναλύσεις βήμα βήμα για να μάθεις περί τίνος ακριβώς πρόκειται και γιατί εσένα σου χρειάζεται και αν σου χρειάζεται πραγματικά.
Για monitoring σου αρκεί το resource monitor των windows (για αρχή). Αν το MSI/AB το θέλεις για να μάθεις πρέπει να κάτσεις να διαβάσεις πρώτα. Συνήθως τα forums που φιλοξενούνται στα sites με ανάλογα προγράμματα έχουν οδηγούς εκμάθησης από χρήστες με μεράκι που γνωρίζουν πολύ περισσότερα από εσένα και εμένα μαζί. Μη ξεχνάς ότι μπορείς να γραφτείς και εσύ και να κάνεις τις ερωτήσεις σου εκεί για ποιο άμεση και σωστή ανταπόκριση. Ξεκίνα από εκεί
Τα προφίλ σβήνονται με κάποιο κουμπί κάπου αριστερά στο παράθυρο του προγράμματος. Πάνε πολλά χρόνια που το δοκίμασα για λίγο και δε θυμάμαι να σου πω ακριβώς.
Τέλος το ότι ένα πρόγραμμα δε σου δείχνει τη μνήμη σωστά, ενώ BIOS και λειτουργικό σου τη δείχνουν σωστά, θα έπρεπε κάτι να σου λέει από μόνο του.Αν τώρα επιμένεις στη χρήση του δοκίμασε να γράψεις ένα email στο support της αντίστοιχης εταιρίας. Να είσε σίγουρος ότι κάτι θα σου απαντήσουν,μιας και το ξέρουνε καλύτερα από οποιονδήποτε.
Καλή επιτυχία.