Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Νέο Gaming PC ή Αναβάθμιση: Προτάσεις αγοράς

More
10 Jan 2016 18:03 - 24 Jan 2016 17:55 #175128 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος

Rasmo wrote: Σκέφτομαι να αλλάξω κουτί στο PC μου. Τι μου προτείνετε?
Τι γνώμη έχετε γι'αυτά εδώ: Link (?)

To NOVA X2M φαίνεται μια χαρά. Γενικά είναι λίγο ακριβά ή έιναι η ιδέα μου;
Last edit: 24 Jan 2016 17:55 by Γιώργος Λόλας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Jan 2016 12:14 #175500 by gUgLiSs
Καλησπερα!Θελω να κανω καποιες αλλαγες στο πσ γτ βλεπω οτι πολλα games δεν τα παιζει καλα.Νομιζω οτι οφειλεται στην καρτα γραφικων μ.

Το PC moy --- prntscr.com/9qgzle
Kαι η καρτα γραφικων--- prntscr.com/9qh1mq

Τι να αλλαξω για να παιζει πχ παιχνιδια σαν το ARK

More
17 Jan 2016 16:46 #175579 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Νομίζω ότι έχει έρθει η ώρα για μια συνολική αναβάθμιση στο PC σου καθώς είναι αρκετά παλιό, κι αν πεις ότι θα αλλάξεις μόνο κάρτα γραφικών ή μόνο επεξεργαστή πιστεύω ότι θα κάνεις μισή δουλειά και δε θα πιάσουν τόπο και τα χρήματα που θα δαπανήσεις. Από μνήμη είσαι εντάξει.

More
17 Jan 2016 20:44 - 17 Jan 2016 21:32 #175588 by Σωκράτης Νικολόπουλος
γεια σας παιδια εχω μια ερωτηση!! πριν λιγο καιρο εβαλα μια ακομα 8 gb ram στο pc και τωρα εχω συνολο 16(πριν ειχα μονο μια 8αρα). αλλα εδω και καιρο εχω παρατηρησει οτι στο msi afterburner δεν γραφει οτι εχω 16 ram αλλα οκτω.

παρολα αυτα εδω λεει οτι οτι εχω 16 κανονικα

κανω καποιο λαθος η μου φαινεται οτι κατι δεν παει καλα???
Attachments:
Last edit: 17 Jan 2016 21:32 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
17 Jan 2016 21:31 #175593 by Myrmidon
Δοκίμασε απεγκατάσταση , με διαγραφή παλιών profiles, μετά από reboot και επανεγκατάσταση του MSI ΑΒ.

Ουσιαστικά δεν έχεις πρόβλημα απλά το πρόγραμμα, δε λειτουργεί σωστά. Ένας σοβαρός λόγος να το ξεφορτωθείς και να μην το εμπιστευτείς ξανά,

More
17 Jan 2016 21:40 #175595 by G

Scorcher wrote:

To NOVA X2M - Quick Ship φαίνεται μια χαρά. Γενικά είναι λίγο ακριβά ή έιναι η ιδέα μου;

Ισχύει. Γενικά απο κουτιά τι προτείνεις/προτείνετε? Όχι μέσα απο το συγκεκριμένο site αλλά γενικά.

More
17 Jan 2016 22:31 #175604 by Λευτέρης Νταβερνιάρης

Rasmo wrote:

Scorcher wrote:

To NOVA X2M - Quick Ship φαίνεται μια χαρά. Γενικά είναι λίγο ακριβά ή έιναι η ιδέα μου;

Ισχύει. Γενικά απο κουτιά τι προτείνεις/προτείνετε? Όχι μέσα απο το συγκεκριμένο site αλλά γενικά.

Εεε πες και πως περιπου το θες(π.χ. χρώμα, μεγεθος, atx, micro-atx κλπ.)

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man

More
18 Jan 2016 09:35 - 18 Jan 2016 09:41 #175613 by Σωκράτης Νικολόπουλος
Θα με ρωτησει κατα το uninstall αν θελω να σβησω τα profiles??
Οποτε κάνω απλά uninstall το πρόγραμμα μετά reboot και μετά πάλι install??
Λες να μην το εμπιστευτω ξανά αμα πάλι δεν φτιαχτεί το προβλημα, αλλά δεν ξερω αλλο πρόγραμμα σαν αυτό. Έχεις να μου προτείνεις τπτ??
Last edit: 18 Jan 2016 09:41 by Σωκράτης Νικολόπουλος.

More
18 Jan 2016 13:30 - 18 Jan 2016 13:36 #175615 by Myrmidon

socratispao13 wrote: Θα με ρωτησει κατα το uninstall αν θελω να σβησω τα profiles??
Οποτε κάνω απλά uninstall το πρόγραμμα μετά reboot και μετά πάλι install??
Λες να μην το εμπιστευτω ξανά αμα πάλι δεν φτιαχτεί το προβλημα, αλλά δεν ξερω αλλο πρόγραμμα σαν αυτό. Έχεις να μου προτείνεις τπτ??

Χρησιμοποιείς ένα πρόγραμμα δίχως να γνωρίζεις πως λειτουργεί και τι δυνατότες έχει. Είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις καν επισκεφτεί ούτε την ίδια την ιστοσελίδα του.Έχει tutorials και guides :whistle:

Αυτό σε οδηγεί σε προβλήματα ή/και αδιέξοδα. Το συγκεκριμένο μάλιστα είναι ικανό να καταστρέψει το hardware σου. Καλύτερα να διαβάσεις πρώτα περί overclocking ψάχνοντας σε διάσημα sites για οδηγούς και αναλύσεις βήμα βήμα για να μάθεις περί τίνος ακριβώς πρόκειται και γιατί εσένα σου χρειάζεται και αν σου χρειάζεται πραγματικά. :ohmy:

Για monitoring σου αρκεί το resource monitor των windows (για αρχή). Αν το MSI/AB το θέλεις για να μάθεις πρέπει να κάτσεις να διαβάσεις πρώτα. Συνήθως τα forums που φιλοξενούνται στα sites με ανάλογα προγράμματα έχουν οδηγούς εκμάθησης από χρήστες με μεράκι που γνωρίζουν πολύ περισσότερα από εσένα και εμένα μαζί. Μη ξεχνάς ότι μπορείς να γραφτείς και εσύ και να κάνεις τις ερωτήσεις σου εκεί για ποιο άμεση και σωστή ανταπόκριση. Ξεκίνα από εκεί ;)

Τα προφίλ σβήνονται με κάποιο κουμπί κάπου αριστερά στο παράθυρο του προγράμματος. Πάνε πολλά χρόνια που το δοκίμασα για λίγο και δε θυμάμαι να σου πω ακριβώς. :blush:

Τέλος το ότι ένα πρόγραμμα δε σου δείχνει τη μνήμη σωστά, ενώ BIOS και λειτουργικό σου τη δείχνουν σωστά, θα έπρεπε κάτι να σου λέει από μόνο του.Αν τώρα επιμένεις στη χρήση του δοκίμασε να γράψεις ένα email στο support της αντίστοιχης εταιρίας. Να είσε σίγουρος ότι κάτι θα σου απαντήσουν,μιας και το ξέρουνε καλύτερα από οποιονδήποτε.

Καλή επιτυχία.
Last edit: 18 Jan 2016 13:36 by Myrmidon.

More
18 Jan 2016 15:41 #175616 by G

TheRedWood wrote: Εεε πες και πως περιπου το θες(π.χ. χρώμα, μεγεθος, atx, micro-atx κλπ.)

Χρώμα μαύρο και μέγεθος μεγάλο πιστεύω γιατί χρειάζομαι αρκετό χώρο για σκληρούς αλλά και για ανεμιστηράκια και καλή κατανομή του αέρα.
Να σου πώ την αλήθεια δεν θυμάμαι καθόλου τι μητρική έχω στον πύργο(έχω να τον ανοίξω κάτι μήνες), θα τσεκάρω.
Δεν είμαι γνώστης επί του θέματος γι'αυτό και ζητώ απο κάποιον, κάποια συμβουλή, κλπ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων τον κάθε ένα που θα απαντήσει