Θέλω να ρωτήσω κάτι. Επειδή είχα τα Logitech Speakers Z-906 μου καήκανε, και εδώ και 2 μήνες σκέφτομαι να πάρω ένα 5.1 ηχοσυστημα που να είναι και και καλό σε θέμα χρημάτων, όπως επίσης και στο θέμα ήχου άλλα και στο gaming και ταινίες και μουσική, είμαι ανάμεσα στα razer levathian 5.1. Tα λεφτά που μπορώ να διαθέσω είναι μέχρι 250 ευρώ, άλλα κάποιος μου είπε να μην τα πάρω αυτά, και μου πρότεινε τα 3 αυτά.
Edifier C6XD
Genius SW-HF5.1 6000
Microlab M-1910
Αν και μου είπε οτι τα καλύτερα εινε τα GENIUS SW-HF5.1 6000 WOOD 5.1 SURROUND SYSTEM, εσάς πια ειναι η γνώμη σας, για τα παιχνίδια και μουσική και ταινίες θα είναι καλά; θα έχω πάρα πολύ δυνατό ήχο; και σε θέμα ποιότητας και σε όλα εννοώ;
και θα είναι συμβατά με την μητρική που έχω την asus z87 deluxe; εσείς πια συμβουλεύετε να πάρω από αυτά τα 3; άλλα επίσης βρήκα και αυτά: GENIUS GX GAMING SW-G5.1 3500, πέρα από αυτό θέλω να αγοράσω και μια κάρτα ήχου τι μου συμβουλεύετε να πάρω
SOUND CARD CREATIVE SOUND BLASTER ZX PCI-E
SOUND CARD ASUS XONAR D2/PM
SOUND CARD ASUS XONAR D2X/XDT/A
διάβασα κακές κριτικές για τα microlab ειδικά για την μουσική, και για τα edifier, πιστεύεις οτι τα Edifier C6XD ειναι καλύτερα ακόμα από τα logiteck z906,πως είσαι σίγουρος οτι τα Edifier C6XD είναι καλύτερα;