rainvolt wrote: Eimai ετοιμος να αγορασω την εξης καρτα γραφικων ASUS GT 730 GT730-SL-2GD3-BRK ακουω γνωμες πως σας φαινετε να την χτυπησω?εχω ενα intel i5 750 4gb ram και επισης ειμαι ετοιμος να χτυπησω αλα 2gb ram....τι λετε?να προβω στις παραπανω αγορες η οχι?α επισης το motherboard poy exo einai asus p7p55d
προσωπικά θα διαφωνήσω με την παραπάνω αγορά. Είναι επίσης ενδιαφέρον ότι έχουμε ακριβώς το ίδιο μηχάνημα (i5-750, gts 250 rev a2, 4G ram). Θα πρότεινα να κάνεις όττι και γω, υπομονή... Αν από την άλλη «δεν κρατιέσαι» θα πρότεινα την GTX 750 Ti.
Το θεωρώ χαζομάρα να αγοράζει κάποιος είτε τα κατώτερα γιατί ουσιαστικά για λίγα λιγότερα χρήματα χάνει υπερβολικά πολλά, είτε τα ανώτερα γιατί για ελάχιστα επιπλέον πράγματα δίνει τρελλά περισσότερα χρήματα.
Το σύστημα (i5 πρώτης γενιάς, κάρτα γραφικών με υποστήριξη OGL3, βλέπε D3D10) είναι καλό για την εποχή του αλλά δείχνει πλέον την ηλικία του, για αυτό για μένα προσωπικά θεωρώ ότι θα ήθελα καινούργιο επεξεργαστή, μητρική, μνήμες και κάρτα γραφικών και όχι απλώς λίγη παραπάνω μνήμη και μια καινούργια αλλά κακή κάρτα γραφικών.
Η γνώμη μου είναι ότι είτε να ξηλωθείς λίγο παραπάνω και να πάρεις κάτι που αξίζει (gtx 750 ti) το οποίο θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις και σε έναν καινούργιο υπολογιστή αργότερα είτε να κάνεις υπομονή για καινούργιο υπολογιστή αργότερα (αν περιμένεις έναν χρόνο θα έχεις πολύ καλύτερες επιλογές) αλλά πάντως θα έλεγα να μην πετάξεις τα λεφτά σου σε μια κατώτερη κάρτα γραφικών και επίσης δεν έχει μεγάλο νόημα η επιπλέον μνήμη. λίγη επιπλέον μνήμη θα βοηθήσει να είναι πιο άνετη η λειτουργία τού υπολογιστή αλλά δεν θα βοηθήσει τα παιχνίδια.