asla13 wrote: Καλησπερα, μπορειτε να μου πειτε τα τεχνικα χαρακτηριστικα (επεξεργαστης,μνημη ram,καρτα γραφικων,σκληρος δισκος, λειτουργικο συστημα) ενος PC που μπορει να σηκωσει ανετα το LoL σε high quality γιατι το laptop μου, παρολο που ειναι πολυ καλο, μερικες φορες πεφτει κατω απο 20 fps .
Ευχαριστω πολυ
Καλησπέρα asla,
Οι προτεινόμενες απαιτήσεις για το League of Legends είναι οι εξής:
Επεξεργαστής: Intel Core 2 Duo E6850 3.0GHz ή Phenom II X2 555 Black Edition
Κάρτα γραφικών: GeForce 8800 GT ή Radeon HD 3870 με 512ΜΒ VRAM
RAM: 4GB
Λειτουργικό σύστημα: Windows Vista/7/8
Χώρος στο σκληρό δίσκο: 12GB
Έχοντας τα παραπάνω, θα σου τρέχει άνετα το LoL σε High settings. Οτιδήποτε καλύτερο βάλεις, ακόμα καλύτερα για σένα.
chrysostomos wrote: Τί θα αλλάζατε σε αυτό το pc για να παιζω τα νέα games Που θα κυκλοφορήσουν για pc? Μιλάω για 2015 και βάλε ώστε να μην χρειαστει και αλλη αναβάθμιση. σκέφτομαι για μια r9 280 Και αλλα 4gb ram. Εσείς τι λέτε?
Χρυσόστομε, με 4GB RAM ακόμα και μια καλύτερη κάρτα γραφικών θα είσαι κομπλέ. Ο επεξεργαστής σου, αν και προηγούμενης γενιάς, αντέχει ακόμα. Σου προτείνω από GPU να πας είτε σε κάποια μεταχειρισμένη AMD 7870/Nvidia 660ti που τις δίνουν 100-120 ευρώ. Αλλιώς μπορείς να πάρεις
μια Radeon R9 280x που ξεκινάει από τα 205 ευρώ στο bestprice.gr
ώστε αν χρειαστεί να κάνεις αργότερα αναβάθμιση, να αλλάξεις μόνο CPU και motherboard (μετά από 2-4 χρόνια). Σου προτείνω AMD GPU λόγω του Mantle API που αν το εκμεταλλευτούν όπως υπόσχονται, θα δεις διαφορά στα frames per second σε όσα games το χρησιμοποιούν.
Kaz wrote: Καλησπερα παιδια θα ηθελα να αναβαθμισω ενα πολυ παλιο pc σταθερο που εχω με pentium 4 μια καρτα γραφικων 8800 gt μνημη 2gb τροφοδοτικο enermax triathlor 450w και λοιπα
αρχικα ηθελα να ρωτησω αν μπορειτε να μου προτεινετε εναν cpu μια καρτα γραφικων mobo και μνημες για μεταχειρισμενα παντα σε μια τιμη κοντα στα 200-250 ευρω.η χρηση που το θελω ειναι για καποια παιχνιδια οπως pro,fifa,nba 2k,το πολυ grand theft auto v οχι δλδ τα πολυ βαρια παιχνιδια(να μπορω ομως ναι παιξω παρομοια παιχνιδια και μετα απο 2-3 χρονια)δευτερον ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει πιθανοτητα να μην χωρεσουν στο κουτι(το λεω επειδη ειναι παλιος κοντα 10ετιας ο υπολογιστης και ενδεχωμενος να αλλαζουν και τα μεγεθη των καινουριων των cpu gpu δεν γνωριζω βεβαια απλως ρωταω)
τελος ετσι ενδεικτικα να σας πω για τι περιπου επιπεδου κομματια κοιταω
cpu: amd fx 6300, amd x4 965, core 2 quad q9400, i5-3350, xeon E5450 ,
gpu: hd 6850, hd 6870, hd 7750, gtx460, gtx470, gtx560
ολα αυτα στο περιπου χωρις να γνωριζω ακριβως τις τιμες τους δηλ καποια μπορει να ειναι αρκετα ποιο ακριβα απο καποια αλλα
εαν εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο σε ακομα καλυτερη τιμη που θα μου κανει την δουλεια μου εννοεται καλοδεχουμενο απο την αποψη οτι αυτα που εχω κοτιαξει εγω ισως να παρα ειναι καλα για την δουλεια που το θελω
ευχαριστω εκ των προτερων
Kaz, ένας FX6300 είναι ότι πρέπει για το budget σου. Αυτή την στιγμή μεταχειρισμένος πωλείται κοντά στα 60-70 ευρώ (καινούριος κάνει κοντά στα 90). Μετά μπορείς να βρεις και μια αντίστοιχη motherboard με socket ΑΜ3+ γύρω στα 25-30 ευρώ used ή στα 40 ευρώ καινούρια. Το combo CPU+MOBO θα σου βγει δηλαδή 100 ευρώ περίπου.
Από GPU σε μεταχειρισμένη μπορείς να πας σε μια από τις 7850/650ti στα 80-90 ευρώ used (ή ακόμα και σε κάποια 7870 στα 100-120 ευρώ). Από RAM μπορείς να βρεις 8GB DDR3 (2x4GB) στα 50 ευρώ μεταχειρισμένες, αλλιώς παίρνεις 1x4GB καινούρια τώρα και αργότερα βάζεις άλλα 4GB. Φαντάζομαι η δική σου RAM είναι DDR2 οπότε δεν την κρατάς.
Από ότι βλέπω, το τροφοδοτικό σου έχει 6pin connector για την κάρτα γραφικών. Οι 7850 συνήθως χρειάζονται τροφοδοσία από ένα τέτοιο καλώδιο, αν και υπάρχουν και υλοποιήσεις που δεν έχουν καν 6pin. Όπως και να έχει όμως, εγώ θα σου πρότεινα να αλλάξεις τροφοδοτικό μιας και το έχεις τόσα χρόνια. Στην αγορά θα βρεις ποιοτικά τροφοδοτικά με κόστος κοντά στα 50 ευρώ.
Χωρίς αλλαγή τροφοδοτικού, είσαι μέσα στο budget των 250 ευρώ. Με καινούριο τροφοδοτικό (στο προτείνω) πας στα 300 ευρώ. Μπορείς επίσης να πουλήσεις και τα κομμάτια του παλιού σου PC (CPU, GPU, Motherboard, μνήμη) κοντά στα 80-90 ευρώ και με αυτά τα λεφτά να πάρεις τροφοδοτικό και ένα καινούριο κουτί αν αυτό που έχεις θες να το αλλάξεις. Βρίσκεις άνετα case καινούριο με 30 ευρώ.