Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Νέο Gaming PC ή Αναβάθμιση: Προτάσεις αγοράς

More
20 May 2014 04:20 #144828 by Γιώργος Λόλας
Έχουν διαφορετικό CAS Latency. Και τα δύο σετάκια είναι αρκετά γρήγορα και γενικά δε θα δεις διαφορά σε καθημερινή χρήση όσον αφορά τα διαφορετικά timings που έχουν (10-10-10-30/9-9-9-24). Πάρε οποιαδήποτε από τις δύο :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 May 2014 04:26 #144829 by Νίκος Τριανταφύλλης
Εγινε παω για αγορα ευχαριστω για την βοηθεια και για τον κοπο παιδια ! :icon bow:

More
12 Jun 2014 21:02 #145680 by Αχιλλέας Στουκογιώργος
Γεια σας και καλώς σας βρήκα. Σκέφτομαι να αναβαθμίσω το PC μου κυρίως για gaming.
Λοιπόν είχα αλλάξει κάποια πράγματα δύο χρόνια πριν γιατι το PC το έχω απο το 2004-2005. Έχω έναν σκληρό δίσκο τραγικό 80GB ο οποίος δεν έχει αλλαχθεί και ακόμη δεν έχει αλλαχθεί το οπτικό μέσο. Κατά τα αλλα έχω:

- μητρική Asrock fbs 1333
- κάρτα γραφικών nVidia gt 620
- CPU intel pentium dual core E5700 @ 3.00GHz
- τροφοδοτικό ενα FORCE 500W PSU
- RAM 4GB Corsair DDR3 4GB Vengeance Blue

Το κουτί είναι το πρώτο οπότε δεν το βλέπω να αερίζεται αρκετά.

Έχω επομένως, ενα μπάτζετ 350 ευρω πάνω κάτω. Τί αναβαθμίσεις προτείνεται.

Έχω δει αυτό από εδώ
Το Υπερ-Οικονομικό gaming PC

Επεξεργαστής: AMD Phenom II x4 965 Black Edition 3.4GHz, 8MB Cache, 45nm (95-99€) 10600 1333ΜΗz
Μητρική: Gigabyte 970A-D3 ή αντίστοιχη με Socket: ΑΜ3/AM3+ (79-84€)
Μνήμη: 2 x 4GB Transcend JetRam DDR3 1333MHZ μοντέλο: JM1333KLN-8GK (44-49€)
Κάρτα γραφικών: ASUS AMD Radeon HD 7750 1GB DDR5 28nm ή αντίστοιχη με τσιπάκι AMD Radeon HD 7750 και μνήμη DDR5 (99€-109€)
Σκληρός δίσκος: 1TB Seagate Barracuda 7200.14 (64MB Cache, 7200RPM, Sata ΙΙΙ 6Gb/s) (77-82€)
Κουτί/Θήκη: Midi ATX Case (50-70€)
Τροφοδοτικό: 600W Corsair Builder Series CX600 (64-70€)
Οπτικό Μέσο: Τυπικό Dual-Layer DVD±RW 24x (15-22€)
Πληκτρολόγιο: Τυπικό ενσύρματο πληκτρολόγιο με ικανοποιητικό ύψος βάσης για άνετο gaming (10-12 €)
Mouse: Microsoft Comfort Mouse 4500 ή αντίστοιχο με ακρίβεια τουλάχιστον 1000 DPI και τεχνολογία Blue-Track (15€)
Λειτουργικό: Windows 7/8 64 bit (100€)

Οι τιμές έχουν αλλάξει για πολλά από αυτα τα πράγματα. Εγώ θα ήθελα αν μπορείται να μου προτείνεται κάποια πράγματα για να βελτιώσω το σύστημα μου. Τα παιχνίδια που παίζω είναι LoL, Dota 2, FM14, NBA 2K 14 και θα ήθελα μετά την αναβάθμιση να σηκώνει και άλλα παιχνίδια, ποιο απαιτητικά.

Ευχαριστώ...

More
17 Jun 2014 13:41 #145807 by Στέφανος Αμπαδιωτάκης
καλησπέρα, το budget σου είναι αυστηρά στα 350 ευρώ;
προσωπικά εγώ θα έφτιαχνα καινούριο pc γιατί αν θέλεις να μπορείς να παίζεις και πιο απαιτητικά games πρέπει να πληρώσεις λίγο παραπάνω και γενικά αν έχεις σκοπό να κάνεις full αναβάθμιση καλύτερα μάζεψε λεφτά για νέο pc
Με βάση αυτά που είπες όμως πρώτα θα άλλαζα motherboard ώστε να σηκώνει περισσότερη ταχύτητα στις ram αλλά αυτό συνεπάγεται σχεδόν αυτόματα νέο επεξεργαστή, όπως είπες χρειάζεσαι οπωσδήποτε νέο σκληρό δίσκο ας πούμε 1 tb και αυτά τώρα λίγο πολύ σε πάνε γύρω 350 ευρώ ήδη. Άν πάρεις κάρτα γραφικών τότε άλλαξε τροφοδοτικό σου
Το κουτί είναι πολύ σημαντικό αλλά με 350 ευρώ που λες δεν έχει νόημα να αρχίσεις να φτιάχνεις καλό pc και το κουτί να είναι των 40 ευρώ αν και θα μπορούσες. Πριν κανά μήνα σύνθεσα ένα πολύ καλό PCακι για ένα φίλο και του έβαλα www.e-shop.gr/corsair-carbide-se ... PER.549992 σε μαύρο όμως, που θέλω να το πάρω και εγώ και το έψηνα μήνες, κάποιοι θα πουν ότι είναι ακριβό αλλά εγώ το θεωρώ value for money, τσέκαρε και βιντεάκια με reviews στο youtube. Tα κύρια πράγματα που με τράβηξαν σε αυτό είναι το μέγεθός του που ενώ είναι στη κατηγορία των mid tower μοιάζει για full tower πιο πολύ και το εκπληκτικό του air flow και πολύ καλή καλωδίωση αν και λίγο πολύ τα περισσότερα έχουν καλή καλωδίωση τώρα.
Πάντως εγώ θα σου πρότεινα να μαζέψεις κανα 700-800αρι να φτιάξεις ένα αξιοπρεπέστατο μηχανηματάκι
Όπως είδες δεν σου πρότεινα συγκεκριμένα κομμάτια πλην του κουτιού γιατί με το budget που διαθέτεις τώρα καλό θα ήταν και άλλοι να πουν τη γνώμη τους πρώτα

More
24 Jul 2014 21:07 #147029 by Nikos Panagiotopoulos
Γεια σας! Καινουριος εδω παρα πολυ ωραιο σιτε μπραβο παιδια :D ! Λοιπον η αληθεια ειναι οτι δεν εχω σχεδον καθολου ιδεα απο σταθερους υπολογιστες, μου εχουν πει οτι ειναι καλυτερο να παρω κομματια και να τα συνδεσω παρα να αγορασω ενα κουτι μ ολα μεσα, αν μπορει καποιος παρακαλω να μου δωσει εναν καλο συνδυασμο, οθονη + κουτι που να φτανει ξερω γω 1000 ευρω?? Προοριζεται για καθαρα gaming, str3aming και τετοια εσεις θα μου πειτε αν φτανει το ποσο αυτο γτ εγω δν σκαμπαζω μια :P Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

More
29 Jul 2014 00:07 #147156 by Anastasios Seitaridis
Βρε σύ ναι, να σου προτείνω αλλα ποιος θα στο ενωσει? Πολλά καταστήματα το κάνουν δωρεαν παντως και καποια online shopping sites το προσφερουν και αυτό χωρίς εξτρα χρεωση.

Με 1000€ παίρνεις ενα πολύ καλό tower (i7, καλη καρτα γραφικών gtx660 πχ, 16gb ram) μια καλή οθόνη 26" και το βασικότερο, ομορφα και εργονομικά περιφερειακά. Κάμερα για το streaming σου HD, πληκτρολόγιο, mouse, top και λοιπά και λοιπά...δεν μπαίνω στη διαδικασία να προτείνω αλλα αν θέλεις πες μας να σου προτείνουμε κάτι. Χοντρικα δηλαδη και να σου πώ εκτος οτι δεν θα πολυ καταλαβεις, μπορει να παρεις και πραγματα που δεν ειναι συμβατα μεταξυ τους και μετα να μην μπορεις να τα αλλαξεις. Γιαυτο ας αρχίσουμε με καποια απορια που ισως έχεις παρα να αναλύουμε την διαφορα μεταξύ Intel και AMD επεξεργαστες, Nvidia και ATI/AMD καρτες γραφικών κλπκλπ... :)

..:: taSSOS SeitaRiDiS::..
Όταν η καρδιά θρηνεί γι'αυτό που'χει χάσει, το πνεύμα γελά γι'αυτό που έχει βρει.  Γνωμικό Σούφι
..:: a1268ο3ο/5ο ΒliZZard :D ::.. Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο

More
02 Aug 2014 16:18 #147494 by Nikos Kaltsounis
Καλησπερα , μπορειτε να μου πειτε τα τεχνικα χαρακτηριστικα (επεξεργαστης,μνημη ram,καρτα γραφικων,σκληρος δισκος, λειτουργικο συστημα) ενος PC που μπορει να σηκωσει ανετα το lol, σε high quality, γιατι το laptop μου, παρολο που ειναι πολυ καλο μερικες φορες πεφτει κατω απο 20 fps :? .
Ευχαριστω πολυ :D

More
02 Aug 2014 19:07 #147505 by AngelofDeath
Καλησπερα παιδια θα ηθελα να αναβαθμισω ενα πολυ παλιο pc σταθερο που εχω με pentium 4 μια καρτα γραφικων 8800 gt μνημη 2gb τροφοδοτικο enermax triathlor 450w και λοιπα
αρχικα ηθελα να ρωτησω αν μπορειτε να μου προτεινετε εναν cpu μια καρτα γραφικων mobo και μνημες για μεταχειρισμενα παντα σε μια τιμη κοντα στα 200-250 ευρω.η χρηση που το θελω ειναι για καποια παιχνιδια οπως pro,fifa,nba 2k,το πολυ grand theft auto v οχι δλδ τα πολυ βαρια παιχνιδια(να μπορω ομως ναι παιξω παρομοια παιχνιδια και μετα απο 2-3 χρονια)δευτερον ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει πιθανοτητα να μην χωρεσουν στο κουτι(το λεω επειδη ειναι παλιος κοντα 10ετιας ο υπολογιστης και ενδεχωμενος να αλλαζουν και τα μεγεθη των καινουριων των cpu gpu δεν γνωριζω βεβαια απλως ρωταω)

τελος ετσι ενδεικτικα να σας πω για τι περιπου επιπεδου κομματια κοιταω

cpu: amd fx 6300, amd x4 965, core 2 quad q9400, i5-3350, xeon E5450 ,
gpu: hd 6850, hd 6870, hd 7750, gtx460, gtx470, gtx560

ολα αυτα στο περιπου χωρις να γνωριζω ακριβως τις τιμες τους δηλ καποια μπορει να ειναι αρκετα ποιο ακριβα απο καποια αλλα
εαν εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο σε ακομα καλυτερη τιμη που θα μου κανει την δουλεια μου εννοεται καλοδεχουμενο απο την αποψη οτι αυτα που εχω κοτιαξει εγω ισως να παρα ειναι καλα για την δουλεια που το θελω
ευχαριστω εκ των προτερων

More
03 Aug 2014 14:49 #147525 by Χρυσόστομος Καζώνης
Τί θα αλλάζατε σε αυτό το pc για να παιζω τα νέα games Που θα κυκλοφορήσουν για pc? Μιλάω για 2015 και βάλε ώστε να μην χρειαστει και αλλη αναβάθμιση. σκέφτομαι για μια r9 280 Και αλλα 4gb ram. Εσείς τι λέτε?
Attachments: