Σε συνέχεια του θέματος που είχα ποστάρει για αγορά καινούργιας οθόνης ειναι ο ακόλουθος προβληματισμός μου...
Το τωρινο μου desktop όσο και το laptop ειναι HD Ready (1280*1024 και 1280*800 αντίστοιχα) με μία GeForce 6600GT ΑGP για το desktop που θα πέσει πάνω του η οθόνη. Απο επεξεργαστή φοράει έναν Athlon 3800 X2 στα 2.0 ghz με 512 kbytes cache ο κάθε πυρήνας.Επίσης έχω 2 dimms των 512 mbyte RAM (DDR 1), έναν Raptor για το λειτουργικό, tagan 420 απο τροφοδοτικό και άλλον έναν 200άρη seagate αποθηκευτικό χωρό.
Η χρήση που κάνω ειναι σχετικά χαλαρό gaming, ταινίες, προγραμματισμός (Java,C,Matlab και VHDL) downloading και ίσως πολύ χαλαρή επεξεργασία video.
Σε κάθε περίπτωση το πρώτο πράγμα που θα αγοράσω ειναι ένας σκληρός του 1 tb γιατι πραγματικά έχω στεγνώσει απο gigabytes. Τι προτείνεται σ αυτο το σημειο;Ειμαι ανάμεσα σ'
αυτόν τον Samsung
που έχω ακούσει εξαιρετικά λόγια και σ΄αυτον τον
Seagate
που επίσης έχω ακούσει οτι ειναι πολύ καλός, δροσερός και αθόρυβος και έχει 5 χρόνια εγγύηση σε αντίθεση με τα 3 του Samsung. Επειδή αρχικά θα φορεθεί στο παλιο PC και ειναι Sata 2 και έχω ΜΟΝΟ sata 1 αξίζει να πάρω και μία PCI κάρτα;Θα δω διαφορές ή τα ίδια με το Sata1;
Οτι κίνηση θα κανω με εξαίρεση το δίσκο θα ειναι σε βάθος εξαμήνου απλα το θέμα με προβληματίζει απο τώρα...Να πάρω αυτη
αυτη τη AGP