Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Νέο Gaming PC ή Αναβάθμιση: Προτάσεις αγοράς

More
16 Aug 2006 11:55 #18159 by Χριστόφορος

Mvp\ wrote: Χμμμ, ναι, θα βγούνε κάρτες για directx10 ΑΛΛΑ, το θέμα είναι και πόσο θα έχουν. Δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να δώσω πάνω από 100-120 ευρώ. Από την άλλη σε αυτά τα λευτά βρίσκεις μόνο low-end κάρτες, ενώ αυτές οι δύο είναι mid-range. Και ακόμη το σύστημα μου υποστιρίζει μόνο AGP και αμφιβάλλω ότι θα βγούνε AGP οι κάρτες της απόμενης γεννιάς. Εδώ, η nVidia δεν έβγαλε AGP ούτε στη σειρά 7. Και οπωσδήποτε δεν αλλάζω συστημα για τουλάχιστον 2 χρονια ακόμα, αφού με υπερκαλύπτει για τις υπόλοιπες δουλειές μου (για την ιστορία: P4@2,4Ghz 1GB RAM)

Τότε σου προτείνω την ΑΤΙ Χ1600.Δεν μ'εχει προδώσει ποτέ ως τώρα.

PSN: personGR

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Mar 2007 09:08 #28865 by Ανδρέας Γρυπάρης
Σήμερα έχω να ανταλλάξω τον σταθερό μου υπολογιστή με ένα laptop ενός φίλου μου.
Στοιχεία του υπολογιστή μου :
CPU A64 3500+
RAM 1GB OCZ DDR400+
Mobo Epox 9NPA+ Ultra
VGA - MSI 6800GT PCI-E 256MB
HDD - WD 160GB Sata I(οι άλλοι 2 250άριδες θα πάνε στο επόμενο που θα αγοράσω)
DVD ROM 16x(To LG writer μου το κρατάω)
Case απλό με τροφοδοτικό 450W T&P(Το chieftec 550W το κρατάω)

Στοιχεία του laptop
Acer Travelmate 4500
Intel Centrino 1.7GHz
RAM 1GB
ATI 9700
www.acer.co.th/product/travelmate/4500/

Συμφωνήσαμε να κάνουμε την αλλαγή και να μου δώσει +250 Ευρώ στο χέρι.
Μέχρι εδώ όλα καλά. Ο κύριος λόγος που κάνω την αλλαγή από την μεριά μου είναι ότι ελάχιστες ώρες βρίσκομαι σπίτι και συνεχώς μετακινούμε. Οπότε με βολεύει ποιο πολύ το laptop. Από την μεριά του φίλου μου, το ανταλλάζει επειδή δεν του χρειάζεται(λόγω του ότι δεν μετακινείται, καμένος στο WoW και στο lineage συγκεκριμένα).
Στο κάτω κάτω η δουλειά που κάνω είναι κυρίως επεξεργασία ήχου, browsing, και λίγο 3Dmax και Autocad, στο gaming αυτό το αναλαμβάνει το Wii ;)

No2. Τώρα έχω στο χέρι 150E, αν γίνει η ανταλλαγή θα έχω 400E.
Θα φτιάξω ένα καινούριο PC με τα υπόλοιπα που θα μου περισσέψουν :
Το case με το τροφοδοτικό 550W και τους 2χ 250GB δίσκους
Οπότε έχουμε και λέμε :
CPU Celeron 3GHz 48,79Ε από msystems
RAM 2GB DDR2 από Emarket
www.emarket.gr/lot.cfm?lotID=7301405
www.emarket.gr/lot.cfm?lotID=7325281
(Κάθε άλλη πρόταση δεκτή μέχρι 200Ε-220E για RAM 2GB..)
VGA X1650pro 256MB (από φίλο μου με 60E)
Και τώρα η ερώτηση :
Gigabyte 965P DQ6 η
ASUS Commando i965?
H Asus commando με βολεύει γιατί έχει πολλές PCI απλές αλλά δεν ξέρω αν οι ρυθμίσεις θα με δυσκολεύσουν η όχι.
Η Gigabyte έχει λίγες PCI αλλά πολλές PCI-E 1x, από ρυθμίσεις κ.α. δεν τα έχω δει από κοντά αλλά φαντάζομαι ότι δεν θα με ζορίσουν.

Υ.Γ. Θα χρειαστεί να δανειστώ και 100-150E αλλά αυτό δεν τίθεται πρόβλημα :D
Υ.Γ. 2 Λέτε να πάω σε AMD ξανά ?:S
Ακούω απόψεις..(δεκτές και άλλες προτάσεις)

More
26 Jan 2008 22:34 #40117 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Εντάξει, το ξέρω έλειψα πολύ καιρό από το forum. Δεν μπορούσα όμως να είμαι παρών γιατί έχω πολλές υποχρεώσεις και ο υπολογιστής άνοιγε ίσα ίσα για να φορτώσω τα bots για το lineage. Σκέφτομαι αυτό το καλοκαίρι(πρώτα ο Θεός να περάσω στη σχολή που θέλω) να κάνω μία επένδυση σε υπολογιστή. Αυτή κυμαίνεται μεταξύ ενός laptop με 1500 ευρώ και της αναβάθμισης του σταθερού. Η αναβαθμιση αυτή περιλαμβάνει:
1)Motherboard συμβατή με Intel CPU
2)Intel CPU σίγουρα Core Duo.
3)Κάρτα γραφικών(σας παρακαλώ να μου προτείνετε εσείς, είμαι gamer)
4)2 μνήμες των 2GB έκαστη.

Περιμένω με ανυπομονησία τις απαντήσεις σας.

More
27 Jan 2008 13:34 #40120 by Petros
Καλωσόρισες ^ ^ , Ο καταλληλότερος άνθρωπος για να σου πει είναι ο Aposperitis!

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
27 Jan 2008 17:09 #40121 by Gabriel

More
27 Jan 2008 21:43 #40124 by Μάνος Γρυπάρης
Αν δεν θέλεις να επενδύσεις πολλά χρήματα (μπορείς να βρεις αξιόπιστα φορητά της Acer και με 1.100 ευρώ, τσέκαρε ειδικά το Πλαίσιο) τότε επένδυσε σε μία motherboard της επιλογής σου (η Asus είναι μία καλή λύση) με επεξεργαστή Intel Core 2 Duo και κάρτα γραφικών Nvidia. Στο θέμα μνήμης με οτιδήποτε παραπάνω από 1GB DDR2 μνήμη πιστεύω ότι θα καλύπτεσαι.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
28 Jan 2008 12:12 #40135 by Esperos
Laptop=ξεχνα τα αξιόλογα παιχνίδια

Μέχρι το καλοκαίρι ότι και να σου πω δεν θα υπάρχει πια! Τα πάντα αλλάζουν σε γρηγορό ρυθμό, το μόνο που μπορώ να σου πω είναι πως αν είσαι σοβαρός gamer και παίζεις τα καινούργια παιχνίδια μη πάρεις Laptop όσο ακριβό και αν είναι, θα την πατήσεις.

Τα λέμε το καλοκαίρι λοιπόν! :mrgreen:

More
28 Jan 2008 15:02 #40137 by Alex
Συμφωνώ...Αν πάρεις πολύ ακριβό laptop θα παίζεις τα καινούρια παιχνίδια αλλά όχι στο τέρμα τις περισσότερες φορές...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
31 Jan 2008 10:35 #40188 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Απλά εγώ είχα στο μυαλό μου να έχω το σταθερό στο σπίτι και όταν πάω διακοπές που δεν έχω pc να παίρνω το laptop. Αλλά αφού λέτε ότι δεν αξίζει τα λεφτά οκ. Για προτείνατε τώρα λύσεις για τον σταθερό στα μέρη που αναφέρω. Για να ξέρετε, η τιμή να μην ξεπερνάει τα 1.000-1.200 Ευρώ παρακαλώ. Καλημέρα σας.

More
31 Jan 2008 12:14 #40191 by Esperos
3 POST πιο πάνω έχεις την προσωρινή σου απάντηση!