Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Νέο Gaming PC ή Αναβάθμιση: Προτάσεις αγοράς

More
11 Jun 2006 14:02 #14795 by Chris Zotos
Webmonster για απάντα εσύ που ξέρεις πολλά από technology και με έχεις εντυπωσιάσει στην εκπομπή σου !!! :mrgreen:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Jun 2006 22:38 #14871 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Λοιπόν εάν τότε μου εμφανίσει πρόβλημα στα παιχνίδια=>OVERCLOCKING. Α jess πήρα τηλέφωνο στο ΠΛΑΙΣΙΟ για την θερμοκρασία και μου απαντήσανε ότι δεν γνωρίζουν(αφού δεν ξέρουν πού τους πάνε τα τέσσερα). Τώρα να σας πω την αλήθεια κουράζεστε να μου βρίσκετε διάφορα αλλά εγώ ήδη τα έχω κλείσει και θα τα πάρω αυτά που είπα στην αρχή.

More
13 Jun 2006 14:28 #14907 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Σε μία βδομάδα από τώρα αφού ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ-ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩ- θα τα αγοράσω και θα τα βάλω. Ε θα σας στε'ιλω φωτογραφίες και μετά θα μου πείτε αν τα άξιζε τα λεφτά ΟΚ???

More
13 Jun 2006 20:19 #14931 by Μπάμπης Κάιδος
400E gia psiktres??? WOW!! Den ta kratas na pas diakopes me tin parea sou na "psikseis" tin kormara sou se kamia thalassa? Giati mporei na exei drosia tora, alla o kafsonas karadokei... Tespa, afou les oti ta ekleises idi...

More
21 Jun 2006 17:25 #15618 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Πού είχαμε μείνει? Α ναι στις ψύκτρες. Λοιπόν ένα θα πω. Το κουτί έγινε κούκλα. Σε λίγες ώρες θα έχετε και 2-3 φωτογραφίες με το τί έβαλα. Και πάλι θα ακούσω απόψεις.

Θέλω να ζητήσω συγνώμη από όλο το gamesradio που όλες αυτές τις μέρες δεν άκουγα αλλά είχα τρεξίματα. ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!!! :wink:

More
23 Jun 2006 10:33 #15681 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Άκυρο για τις φωτογραφίες. Χάλασε η μηχανή :( .

More
15 Aug 2006 15:10 #18115 by Μπάμπης Κάιδος
Εσείς γνωστες των γραφικών, βοήθεια! Προέκυψε ευκαιρία για καινουρια καρτουλα και δεν ξερω τι να κάνω. Κατευθείαν στα αντικείμενα AGP και τα δυο:

Sapphire Ati X1600Pro, 256MB DDR2 128bit, Core 500Mhz, Memory 800Mhz, 12 pipelines, Shaders3 κτλ με περίπου 95Ευρώ.

Gigabyte nVidia GeForce 6600GT, 128MB GDD3 128bit, Core 500Mhz, Memory 1000Mhz, 8 pipelines, shaders3 κτλ με περίπου 100Ευρώ.

Το άττι είναι πιο καινούρια κάρτα, τελευταία γεννιά, ωστώσο το GT βγαίνει ακόμα πρώτο στα reviews.

Την καρτουλα τη θέλω για καμια διετία. Τα πράματα τα βρίσκω μεχρι μεχρι την πέμπτη το πολύ παρασκευή 18/8 οπότε γρήγορες προτάσεις θα εκτιμιθούν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

Αλλιώς θα μείνω για καιρό ακομα με την FX5600 μου...

More
15 Aug 2006 18:45 #18122 by Χριστόφορος
Λογικά θα πρέπει να μείνεις καιρό με την τωρινή σου κάρτα αφού το πολύ σε τρεις μήνες θα βγουν κάρτες που θα υποστηρίζουν το καινούργιο directx.Άμα πάρεις μία από αυτές τις κάρτες γραφικών πίστεψε με θα το μετανιώσεις εφόσον τις θες για δυο περίπου χρόνια.

PSN: personGR

More
15 Aug 2006 20:45 #18141 by Μπάμπης Κάιδος
Χμμμ, ναι, θα βγούνε κάρτες για directx10 ΑΛΛΑ, το θέμα είναι και πόσο θα έχουν. Δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να δώσω πάνω από 100-120 ευρώ. Από την άλλη σε αυτά τα λευτά βρίσκεις μόνο low-end κάρτες, ενώ αυτές οι δύο είναι mid-range. Και ακόμη το σύστημα μου υποστιρίζει μόνο AGP και αμφιβάλλω ότι θα βγούνε AGP οι κάρτες της απόμενης γεννιάς. Εδώ, η nVidia δεν έβγαλε AGP ούτε στη σειρά 7. Και οπωσδήποτε δεν αλλάζω συστημα για τουλάχιστον 2 χρονια ακόμα, αφού με υπερκαλύπτει για τις υπόλοιπες δουλειές μου (για την ιστορία: P4@2,4Ghz 1GB RAM)

More
15 Aug 2006 23:00 - 16 Aug 2006 20:39 #18153 by giannis
protino tin x1600..... pio poli mnimi kai 12 pipe..... oso gia to oti einai 800mhz den trexei tipota me ena o\c eisai komple...
Last edit: 16 Aug 2006 20:39 by giannis.