Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Νέο Gaming PC ή Αναβάθμιση: Προτάσεις αγοράς

More
09 Apr 2018 17:44 #214433 by Lyricaldemon

mikealfonsoosa wrote: επισης ρωτησα θελώ να αγορασω εναν ssd δισκο με χωριτικοτητα στο 1 ΤΒ πιος θα μου προτεινατε να αγορασω??
θελω εναν γρηγορο αξιοπιστο και παρα πολυ καλο

Αν θές SSD 1 Τ ετοιμάσου να ξηλωθείς λίγο.Φυσικά αν θές NVMIE,M2 slot πες,γιατί απο ότι κατάλαβαινω θες κανονικό SSD.

www.e-shop.gr/ssd-western-digital-wds100t1b0a-1tb-blue-pc-ssd-25-sata3-p-PER.304787 Εδώ ο πιό φθηνός.

www.skroutz.gr/s/13866953/Samsung-860-Evo-1TB.html εδώ ένας καλός,γενικά καλή σειρά.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Apr 2018 23:07 #214437 by Γιώργος Λόλας
Θέλω να αγοράσω ένα καινούριο budget κουτάκι αλλά είμαι ανάμεσα σε δύο αυτή την στιγμή και έχω πέσει σε δίλλημα. Έχει δοκιμάσει κανείς ένα από τα παρακάτω δύο cases;

1. INNOVATOR AJAZZ T400

2. INNOVATOR SHELL 5

More
10 Apr 2018 17:52 - 10 Apr 2018 17:53 #214451 by Jim Arvanitakis
θελω να παρω NVMIE,M2 ssd δισκο τι θα μπορουσες να μου προτεινεις στα 500 γιγα?
βασικα πιοι εινε καλυτεροι?? οι κανονικοι SSD η NVMIE,M2??

βασικα τι διαφορες εχουνε αυτα τα 2 ειδη δισκων?/
Last edit: 10 Apr 2018 17:53 by Jim Arvanitakis.

More
11 Apr 2018 21:20 #214468 by Lyricaldemon

mikealfonsoosa wrote: θελω να παρω NVMIE,M2 ssd δισκο τι θα μπορουσες να μου προτεινεις στα 500 γιγα?
βασικα πιοι εινε καλυτεροι?? οι κανονικοι SSD η NVMIE,M2??

βασικα τι διαφορες εχουνε αυτα τα 2 ειδη δισκων?/

Οι M2,ΝVMIE κουμπώνουν πάνω στην μητρικλη σου και είναι πλακέτες.Έχουν μεγαλύτερες ταχύτητες απο των συμβατικών SSD.Παρόλα αυτα τις πλακέτες αυτές,πρέπει να έχει θύρα η μητρική σου για να τις βάλεις.

www.e-shop.gr/ssd-samsung-mz-75e500b-eu-850-evo-series-500gb-25-sata3-p-PER.306099 Παράδειγμα κανονικού

Παράδειγμα M2
www.e-shop.gr/ssd-western-digital-wds500g2b0b-500gb-blue-3d-nand-m2-2280-sata-3-p-PER.304881

More
04 Jun 2018 20:18 #215278 by Jim Arvanitakis
μπορειτε να μου προτεινετε εναν ΝVMIE στο 1TB που να εινε παρα πολυ καλος?

More
04 Jun 2018 20:19 - 04 Jun 2018 20:21 #215279 by Jim Arvanitakis
ερωτηση για την Asus Essence STX II 7.1 και Asus Strix Raid DLX
γεια σας θελω να ρωτησω τι διαφορες εχουν οι καρτες ηχου Asus Essence STX II 7.1 και Asus Strix Raid DLX μεταξυ τους?

πιστευετε οτι η Asus Essence STX II 7.1 εινε καλυτερη απο την Asus Strix Raid DLX σε ολους τους τομεις?

θελώ να αγορασω μια απο αυτες πια εινε καλυτερη?
βασικα παιζω ολα τα ειδη παιχνιδιων,., ακουω ολα τα ειδη μουσικης και ταινιες..
Last edit: 04 Jun 2018 20:21 by Jim Arvanitakis.

More
03 Sep 2018 01:15 #218743 by Blood Prince

xatzhs wrote: Γνώμη μου είναι να μην επιλέξεις ποτέ στην ζωή σου AMD και θα σου έλεγα να πάρεις τον intel γιατί για τα λεφτά του είναι αρκετά καλός.

Εξαρτάται που αναφέρεσαι.Αν αναφέρεσαι στον επεξεργαστή,τότε εντάξει,αν αναφέρεσαι στην κάρτα γραφικών μου φαίνεται ανέκδοτο.

Μακριά από Intel για κάρτα γραφικών.Ιδανικότερες είναι Nvidia και Amd.Εκτός αν κάποιος είναι ευχαριστημένος να παίζει σύγχρονα παιχνίδια με ανάλυση 640x480....

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
05 Sep 2018 21:12 #218784 by Άκης Ζαχαριάδης
Σαν κάτοχος cpu και κάρτα γραφικών AMD, Εχω να πω τα καλύτερα. Ενα θεματακι που εχει ειναι με τις θερμοκρασίες οπου λύνεται αρκεί να έχεις μια καλη ψήκτρα και ενα σχετικά καλό air flow στο κουτι σου. Ειδικά με την νεα γενιά Ryzen που η επιδοσεις τους είναι πολύ δυνατές.

More
23 Sep 2018 11:55 #218977 by Grigoris Ginos
Καλησπέρα παιδιά ενδιαφέρομαι να αγοράσω λάπτοπ για χαλαρή χρήση και να παίζω κυρίως visual novels.Θελω να διαθέσω έως 500 ευρώ πιστεύετε αξίζει η αγορά και τι έχετε να προτείνετε;

More
24 Sep 2018 21:42 - 24 Sep 2018 21:49 #218992 by Blood Prince

albedo90 wrote: Καλησπέρα παιδιά ενδιαφέρομαι να αγοράσω λάπτοπ για χαλαρή χρήση και να παίζω κυρίως visual novels.Θελω να διαθέσω έως 500 ευρώ πιστεύετε αξίζει η αγορά και τι έχετε να προτείνετε;

Για χαλαρή χρήση με 500 € είσαι μια χαρά.Ακόμα και Intel HD Graphics να έχεις κάρτα γραφικών μια χαρά θα είσαι εφόσον δεν το θες για "βαριά παιχνίδια".

Από προσωπική εμπειρία θα σου έλεγα να αποφύγεις να πάρεις Lenovo επειδή για κάποιο διάστημα είχα πρόβλημα με το να κάνω activate τα Windows 8.1 και μου είχαν δώσει την εντύπωση πως ενώ το πλήρωσα με εγκατεστημένα τα Windows πως ήταν πειρατικά αλλά τελικά μετά από μήνες το έλυσα το θέμα μόνος μου μετά απο ψάξιμο αλλά για να μην μπεις σε διαδικασία να ψάχνεις για λύση στο λέω.

edit:Βέβαια εσύ θα έχεις Windows 10 προεγκατεστημένα λογικά οπότε ίσως να μην έχεις τέτοια θέματα ακόμα και με Lenovo.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 24 Sep 2018 21:49 by Blood Prince.