Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Νέο Gaming PC ή Αναβάθμιση: Προτάσεις αγοράς

More
11 Apr 2017 20:27 - 11 Apr 2017 20:28 #196846 by Angel
Αρχικά θα σου έλεγα να κοιτάξεις τιμές απο skroutz και e-shop.Μπορεί να βρείς αρκετά πιο φτηνά πράγματα απο άλλα μαγαζιά.Επίσης βλέπε συχνά πυκνά προσφορές στα μεγάλα καταστήματα.Κάποιες απο αυτές είναι παρα πολύ καλές.Εξαρτάται τι θες εσύ να κάνεις.Με τα 1000 ευρώ φτιάχνεις ενα πολύ δυνατό μηχάνημα και θα σου τραβήξει αρκετό καιρό.Προτείνω να επενδύσεις σε ένα καλό CPU για αρχή μιας και το να αλλάξεις CPU αργότερα είναι πιο δύσκολο απο το να αλλάξεις μια κάρτα γραφικών.Με το δικό σου budget θα μπορούσες να ρίξεις ενα δυνατό i7 τώρα που έχουν πέσει και οι τιμές λόγω των Ryzen ή εναλλακτικά μπορείς να βάλεις εναν Ryzen πάνω αλλά ακόμα δεν ξέρουμε αν οι επιδόσεις που έχει υποσχεθεί η AMD ειναι αληθινές.Έπειτα μια middle-end κάρτα γραφικών πχ GTX 1060 GB ή αν μπορέσεις να βρείς κάποια καλή τιμή στην 1070 είναι πολύ καλές επιλογές και όχι πολύ ακριβές.Απο εκεί και πέρα το σύστημα θα στηθεί γύρω απο αυτά.Αν δεν σκοπευεις να κανεις overclock στο μέλλον τότε δεν θα χρειαστείς και ακριβή μητρική ούτε υδρόψυξη.Εμένα το σύστημα μου έχει μέσα I5-6600 και GTX 1060 6 GB και 8 GB ram και τρέχει σχεδόν τα πάντα σε Ultra στα 1080p και σε 60 frames.Έναν ssd θα τον έλεγα απαραίτητο στις μέρες μας...Κάνει σφαίρα το σύστημα σου απλά θέλει λίγη προσοχή στην συντήρηση/χρήση του.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.
Last edit: 11 Apr 2017 20:28 by Angel.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Apr 2017 11:59 - 12 Apr 2017 13:29 #196853 by Πάνος ΠΚ
Σε ευχαριστώ πολύ! :)

Μπορείς να μου φτιάξεις μία λίστα εδώ;
www.e-shop.gr/pc-configurator
Last edit: 12 Apr 2017 13:29 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
12 Apr 2017 12:23 #196855 by Angel
Δύσκολα φίλε μου.Δεν έχω τον απαραίτητο χρόνο και δεν θελω και να σε πάρω στον λαιμό μου.Στο site σίγουρα υπάρχει κάποιος με περισσότερες γνώσεις απο εμένα.

More
12 Apr 2017 14:25 #196865 by Πάνος ΠΚ
Απλά μια γνώμη θέλω, δεν θα το κάνω κιόλας.
Εδώ βλέπουν όλοι το topic μου;

More
12 Apr 2017 16:13 #196874 by Angel
Ναι όλοι, οπότε λογικά όλο και κάποιος θα σε βοηθήσει.Την γνώμη μου στην είπα.Δεν μπορώ να προσφέρω κάτι παραπάνω.

More
26 Apr 2017 18:40 #197534 by Myrmidon

tsoutsas7 wrote: Απλά μια γνώμη θέλω, δεν θα το κάνω κιόλας.
Εδώ βλέπουν όλοι το topic μου;

Ρίξε μια ματιά εδώ . Έχει αρκετές επιλογές/συνθέσεις και μάλιστα μπορείς να δεις αναλυτικά τιμές και να προσθαφαιρέσεις κομμάτια που σε ενδιαφέρουν από τη μια σύνθεση στην άλλη.

More
05 May 2017 14:33 #197927 by Minos
Καλησπερα
Θελω να παρω ενα καινουργιο gaming pc και εχω βρει 2 αλλα δεν ξερω πιο να παρω μπορει κανεις να μου πει πιο να διαλεξω τα pc's ειναι :
1) www.cosmodata.gr/product/294509/
2) www.info-world.gr/pegasus/products01/show00.php?code=85659&pcode=SHOW_PROD85659

More
05 May 2017 16:52 #197937 by Δημήτρης Χατζής
Γνώμη μου είναι να μην επιλέξεις ποτέ στην ζωή σου AMD και θα σου έλεγα να πάρεις τον intel γιατί για τα λεφτά του είναι αρκετά καλός.
Οπότε πρωτείνω να πάρεις από το info-world.gr
The following user(s) said Thank You: Minos

More
05 May 2017 17:06 #197939 by Angel
Εγώ θα συμβούλευα να φτιάξεις ένα PC παρά να πάρεις κάποιο έτοιμο.Θα δώσεις τα ίδια χρήματα και θα έχεις καλύτερο αποτέλεσμα.

The following user(s) said Thank You: Minos

More
06 May 2017 11:21 #197981 by Minos
μπορεις σε παρακαλω να μου προτεινεις καποιο gaming pc build?