Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Νέο Gaming PC ή Αναβάθμιση: Προτάσεις αγοράς

More
11 Jul 2016 17:06 #184087 by Aνέστης Αδαμίδης
Καλησπέρα παιδιά, χρειάζομαι μερκές προτάσεις. Θα ήθελα να προστατεύσω τον υπολογιστή μου από διακοπές ρεύματος και χρειάζομαι ένα UPS. Την τελευταία φορά που αγόρασα μόνος μου, κάτι έκανα λάθος και δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν εξεράγη, αλλά σταμάτησε να δουλεύει.

Θα μπορούσατε να μου κάνετε μερικές οικονομικές προτάσεις; Θα ήθελα να αποφύγω μάρκες τύπου Turbo-X για... λόγους. Σας ακούω.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Jul 2016 18:36 - 11 Jul 2016 18:39 #184097 by Δημήτρης Μπιλάλης
Καλησπέρα στην ομάδα.
έχω ενα pc με τα εξής χαρακτηριστικά
BITFENIX NEOS MIDI
www.asus.com/Motherboards/M5A78LM_LEUSB3/
Amd FX 4300
8GB RAM
500 GB WD
AMD RADEON HD 7770 1GB
Corsair cx600 80+ bronze
Το θέμα μου είναι οτι θέλω να αλλάξω καρτα γραφικών ( κατα προτίμιση σε Nvidia) ΧΩΡΙΣ να χρειαστεί να αλλάξω τροφοδοτικό γιατι ειναι καλό και το κουτί ειναι 2 μηνών...
Μπορεί να βοηθήσει κάποιος ;
2ον) υπάρχει τρόπος να δω αν έχει χασει απόδοση το τροφοδοτικό ;
Last edit: 11 Jul 2016 18:39 by Δημήτρης Μπιλάλης. Reason: λαθος γράψιμο λέξης απο κεκτημένη ταχυτητα

More
12 Jul 2016 13:31 #184181 by Manolis

Καλησπέρα στην ομάδα.
έχω ενα pc με τα εξής χαρακτηριστικά
BITFENIX NEOS MIDI
www.asus.com/Motherboards/M5A78LM_LEUSB3/
Amd FX 4300
8GB RAM
500 GB WD
AMD RADEON HD 7770 1GB
Corsair cx600 80+ bronze
Το θέμα μου είναι οτι θέλω να αλλάξω καρτα γραφικών ( κατα προτίμιση σε Nvidia) ΧΩΡΙΣ να χρειαστεί να αλλάξω τροφοδοτικό γιατι ειναι καλό και το κουτί ειναι 2 μηνών...
Μπορεί να βοηθήσει κάποιος ;

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό το εργαλείο με βάση το οποίο δοκιμάζοντας την κάρτα γραφικών που έχεις στο μυαλό σου θα δεις την προβλεπόμενη κατανάλωση και πόσα watt πρέπει να είναι το psu.
outervision.com/power-supply-calculator
Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να έχεις μια απόσταση ασφαλείας από την προσβλεπόμενη κατανάλωση του συστήματος όσον αφορά την ισχύ του τροφοδοτικού. Για το τροφοδοτικό σου, χωρίς να είμαι ειδικός, το αποτέλεσμα που θα σου βγάλει καλό θα ήταν να μην ξεπερνά τα 480 watt

More
12 Jul 2016 17:08 #184194 by john

Myrmidon wrote:

dervic13 wrote: Καλημέρα παιδιά,θέλω να αναβαθμίσω τον υπολογιστή ο οποίος φοράει τα ακόλουθα:
-AMD FX:4130 Quad -Core Processor 3.8 GHz
-6GB RAM
-AMD Radeon hd 5450
-MSI-760GMA-P34
Ουσιαστικά με ενδιαφέρει να σηκώνει το fifa 16 και 17
Tι μου προτείνετε να βάλω?Tι να κρατήσω από τα παλιά?ώστε να συνδυάζονται?
Ευχαριστώ

Πριν ξεκινήσεις δες σε αυτό το σύνδεσμο πως τα πάει το FIFA με το υπάρχον PC σου Can You RUN It?

Θα χρειαστείς να βάλεις τη σύνθεση που έχεις τώρα, και μπορείς να δεις και άλλα παιχνίδια. Μπορείς επίσης να παίξεις με εικονική αναβάθμιση αλλάζοντας τα κομμάτια πχ GPU. Αν αποφασίσεις να αλλάξεις κάτι ξεκίνα από τη GPU αλλά αφού πρώτα δεις πως παίζει το παιχνίδι στο υπάρχον PC. Υποθέτω έχεις οθόνη 1080p και θες κάτι από HD 5850, 6870, 7790 τουλάχιστον αλλά δε θα τις βρεις στην αγορά ή GTX 950/960 τουλάχιστον (AMD HD 5970, 7870 LE (XT), 7950, 280, 285) και νεότερες. Για αντιστοιχίες δες εδώ GPU Hierarcy

Ίσως σε καλύπτει και μια APU της AMD και γλυτώσεις το θέμα της GPU αλλά θα χρειαστεί να αλλάξεις μητρική μνήμες κλπ.Νομίζω ότι η CPU σε καλύπτει (.;.) Ξεκίνα από τα απλά (τις ασκήσεις επί χάρτου).

Φίλε Myrmidon ευχαριστώ πολύ για την απάντηση τώρα είδα το μήνυμα.
Λοιπόν το πρόγραμμα που μου είπες πολύ καλό.Όντως με την gpu έχω θέμα,(ποιά προτείνεις?)
Για τον επεξεργαστή μου έγραψε κάλυψη 83% νομίζω για τις minimum αποδόσεις όμως.
Υπάρχει κ ένα άλλο θέμα όμως και θέλω την βοήθειά σου αν ξέρεις,μου κάνει ένα θόρυβο αρκετό θα έλεγα ο οποίος νόμιζα ότι ήταν από το τροφοδοτικό αλλά μόλις σταμάτησα τον ανεμιστήρα του επεξεργαστή σταμάτησε και ο θόρυβος.
Θέλει αλλαγή?

More
13 Jul 2016 21:42 - 13 Jul 2016 21:44 #184291 by Myrmidon
Warning: Spoiler!

Δε μπορώ να σου προτείνω κάτι, δεν ξέρω τι λεφτά διαθέτεις. Προσπάθησε να πάρεις μια από τις νέες κάρτες για αντοχή στο χρόνο. Από ότι φαίνεται θα βγαίνουν μοντέλα για κάθε τσέπη και από τους δυο μεγάλους σχεδιαστές GPU. Για το ανεμιστηράκι, είτε καθαρίζεις φτερωτή και λαδώνεις τον άξονα στο παλιό , είτε αγοράζεις καινούριο. ;)
Last edit: 13 Jul 2016 21:44 by Myrmidon.

More
16 Jul 2016 19:12 #184537 by Tasos Georgoulas

TheReaper wrote: Καλησπέρα παιδιά, χρειάζομαι μερκές προτάσεις. Θα ήθελα να προστατεύσω τον υπολογιστή μου από διακοπές ρεύματος και χρειάζομαι ένα UPS. Την τελευταία φορά που αγόρασα μόνος μου, κάτι έκανα λάθος και δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν εξεράγη, αλλά σταμάτησε να δουλεύει.

Θα μπορούσατε να μου κάνετε μερικές οικονομικές προτάσεις; Θα ήθελα να αποφύγω μάρκες τύπου Turbo-X για... λόγους. Σας ακούω.

Αν δεν έχεις ακόμα αγοράσει θα σου πρότεινα να πάρεις CyberPower www.skroutz.gr/c/41/ups/m/1965/CyberPower.html
και αυτό γιατι διαπίστωσα ότι είναι πολύ αξιόπιστα και vfm. Εχω ένα φτηνό εδώ και 2 χρόνια από τη σειρά Value και δεν με πρόδωσε ποτέ. Aν θελεις κατι ανώτερο, το CP900EPFCLCD είναι το φθηνότερο ups που σου βγάζει καθαρό ημιτονο για χρήση σε τροφοδοτικά pfc.

More
16 Jul 2016 23:36 - 16 Jul 2016 23:41 #184544 by Myrmidon

tasgeo wrote:

Warning: Spoiler!

Εγώ έχω 10+ χρόνια ένα της APC και έχω αλλάξει μόνο μπαταρία. UPS Selector Greece

APC Skroutz
Last edit: 16 Jul 2016 23:41 by Myrmidon.

More
21 Aug 2016 13:12 #186532 by Alexandr0s
Γεια σας θα ήθελα γνώμες μητρικής για intel core i3-6100 3.70GHZ κατα προτίμηση τιμης μεχρι 90 euro και έμπιστης εταιρίας για μεγαλη χρονικη περιοδος.

More
29 Aug 2016 13:41 #186889 by Μάνος Γρυπάρης
Καλησπέρα,

Προτείνουμε αυτές:
Gigabyte GA-H170M-DS3H
ASRock H170A-X1
MSI H170A PC Mate

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
02 Sep 2016 09:44 #187073 by Petros
Καλησπέρα σε όλους!
Σύντομα θα φτιάξω ένα νεο PC Και θα ήθελα τη γνώμη σας για τι κουτι να πάρω.
Ο υπολογιστής που έχω παραγγείλει είναι :
ASUS Z170 PRO GAMING
INTEL CORE I5-6600K 3.50GHZ LGA1151
RAM CORSAIR VENGEANCE LPX RED 16GB
COOLERMASTER HYPER 212X
COOLERMASTER G750M GM SERIES 750W MODULAR 80+ BRONZE
SSD Samsung EVO 750 500
Και απο το προηγούμενο PC που είχα κρατάω τη κάρτα γραφικών και το 2ΤΒ HDD.
Η Κάρτα είναι η HIS ATI Raderon HD 7970.
Η Ερώτηση μου είναι τι κουτι να πάρω; Η κάρτα μου ειναι περίπου 320 mm Και η ψήκτρα 160 mm
Είχα υπόψιν το κουτάκι τις Corsair το CORSAIR CARBIDE SERIES 200R αλλα δεν είμαι σίγουρος αν θα τα χωράει όλα. Τι λέτε; :)

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR