Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πλαίσιο Computers: Γενική συζήτηση

More
06 Sep 2014 01:06 #149125 by Στέφανος Αμπαδιωτάκης

nekrothaftis wrote: Τις προαλλες ενας θειος μου εφερε στο σπιτι ενα ΤΟΥΡΜΠΟ Χ mp3 player των 20 ευρω. Παω και εγω σαν κυριος να περασω τα αρχεια μουσικης και η καχυποψια εχει αρχισει πιο εντονα. με το που ειδα την οθονη με ποιοτητα μαιμου game boy λεω εδω ειμαστε και ξεκιναω. Η ταχυτητα μεταφορας ηταν 800 KB\s. Μεγιστο. Μιση ωρα να περασω 2 GB αρχεια. Σε εποχες SSD SATA 2 USB 3 μας πουλανε προιοντα που δεν θα επρεπε να πουλουνται πανω απο 3-4 ευρω! Εισης εχω παρατηρησει οτι η ποικιλια των hardware ειναι ελειπης! Σαν να θελουν σιγα σιγα να τα κανουν ολα turbo x!

αρκετοί φίλοι μου επέλεξαν turbo-x ανά τα χρόνια και κανείς δεν έμεινε ευχαριστημένος, σύμπτωση;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Sep 2014 09:37 #149136 by Donnie Darko
Παιδιά.Μακριά απο το ΠΛΑΙΣΙΟ ειδκά στα TURBO-X μην αγοράσετε,Εχω και εγώ προιστορία με το ΠΛΑΙΣΙΟ.Σου βγάζουν την εγγυήση με το παραμικρό.Ειχα πάει να δώσω ένα PS3 στο ΠΛΑΙΣΙΟ για να μου αλλάξουν την πλακέτα ενώ ήταν την εγγυήση ξαφνικά μου παν οτι είναι εκτώς εγγυήσης!Και ότι πρέπει να πληρώσω 400 ευρω!Το πήρα το πήγα στο EBW.gr και ανέλαβαν να μου το φτιάξουν χωρίς να πληρώσω!EBW.gr αξιοπιστία!ΠΛΑΙΣΙΟ:ΚΙΝΕΖΟΙ!

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

More
06 Sep 2014 12:37 #149145 by Μάρκος Ασκανιάν

Badlorg wrote: Παιδιά.Μακριά απο το ΠΛΑΙΣΙΟ ειδκά στα TURBO-X μην αγοράσετε,Εχω και εγώ προιστορία με το ΠΛΑΙΣΙΟ.Σου βγάζουν την εγγυήση με το παραμικρό.Ειχα πάει να δώσω ένα PS3 στο ΠΛΑΙΣΙΟ για να μου αλλάξουν την πλακέτα ενώ ήταν την εγγυήση ξαφνικά μου παν οτι είναι εκτώς εγγυήσης!Και ότι πρέπει να πληρώσω 400 ευρω!Το πήρα το πήγα στο EBW.gr και ανέλαβαν να μου το φτιάξουν χωρίς να πληρώσω!EBW.gr αξιοπιστία!ΠΛΑΙΣΙΟ:ΚΙΝΕΖΟΙ!

EBW FTW! Παιδιά για να λέμε την αλήθεια, Turbo-X=low budget hardware. Ο αδερφός μου είχε κάνει το λάθος και πήρε laptop Turbo-X. Μετά από 2 αλλαγές αγόρασε Acer και όλα comple. Έχω δει κάτι ωραία gaming mouse, keyboards και controllers Turbo-X αλλά με τόσα που βλέπω και ακούω τα αποφεύγω. EBW, μεγάλη ποικιλία και πολύ καλές τιμές, τέλος!!!

Adododo!!!

More
04 Mar 2016 21:31 #177514 by Μάνος Γρυπάρης
Δείτε τα δύο πρώτα μας Turbo-X reviews.

Καταρχήν ένα σετ mouse-keyboard στα 25 ευρώ.

Turbo-X Iron 4K w1 Laptop. Εδώ το κόστος ανεβαίνει στα 2.000 ευρώ.
Διαθέτει 4K οθόνη 15.6" LED, 3840 x 2160
CPU: Intel Core i7 4720HQ 2,6Ghz ChipsetHM87
16GB RAM DDR3L (δέχεται έως 32GB dimm4)
Σκληρός δίσκος: 256 GB M.2 SSD (2280)
Κάρτα γραφικών: Nvidia GTX 970M 3GB
WebCam: 2 megapixels

Δείτε την αναλυτική παρουσίαση:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
04 Mar 2016 21:40 #177515 by Marios Ntallaris
Milamu

Το Milamu ανακοίνωσε η αλυσίδα καταστημάτων Πλαίσιο. Πρόκειται για μια εφαρμογή φωνητικών εντολών η οποία θα είναι διαθέσιμη σε PC, laptops, tablets και smartphones. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες στην είδηση εδώ . Εμένα μου φαίνεται πως πρόκειται για μια πολύ ωραία εφαρμογή και είναι ενδιαφέρον να δούμε τι απήχηση θα έχει στο κόσμο.

More
04 Mar 2016 23:21 #177522 by Manolis
Για να τα λέμε όλα όπως είναι, τη δεκαετία του 90 και αρχές 00 το Πλαίσιο ήταν ίσως το καλύτερο σε pc hardware και σε after sales policy. Οι gamers το προτιμουσαμε σε πολύ μεγάλα ποσοστά και αυτό τους έφερε διπλό κέρδος:
α) οι gamers είναι αυτοί που κάνουν τις συχνότερες αναβαθμίσεις και
β) σε κάθε παρέα έχεις εναν δωρεάν διαφημιστή που οταν ακουστεί η φράση "σκεφτομαι να παρω υπολογιστη" πετάγεται, σε χρόνο που τείνει στο 0, να προτείνει "πάμε όποτε θες στο πλαίσιο να ψάξουμε μαζί"
Μάλιστα στις πρώιμες εποχές του ιντερνετ ο καταλογος λειτουργούσε σαν φορητό build to order.
Κάπως έτσι έγινε το μεγαλύτερο πολυκατάστημα σε είδη τεχνολογίας, βασιζόμενο στην αρχή πως οι καλύτερες διαφημίσεις ειναι οι dedicated πελάτες.
Όλα αρχισαν να πηγαίνουν στραβά όταν στην προσπάθεια του να μεγιστοποιήσει τα κέρδη έβγαλε τα περισσότερα αξιόπιστα προϊόντα hardware και άρχισε να εισάγει τα turbo-x.
Αποκορύφωμα αυτής της τάσης ήταν φυσικά η στιγμή που έβγαλε κορυφαιες εταιριες που προτιμουν οι περισσότεροι gamers και enthousiasts όπως ειναι η asus και η coolermaster ή δημιουργώντας απομιμήσεις σε πολύ γνωστά προϊόντα και δημιουργώντας τεχνητές ελλείψεις ώστε να πλασάρει τα δικά του.
Ψάχνωντας να αντικαταστήσω το naga μου (με... το νεο μοντελο naga φυσικα) το 2013 το Δεκέμβρη χρειαστηκε να παω σε 4 διαφορετικα καταστήματα όπου άκουγα το ίδιο ποιηματακι: είναι σε ελλειψη και δεν ξερω ποτε θα το φερω αλλά εχω ενα το ίδιο καλό της turbo-x(!!!!).
Καπως έτσι λοιπόν για πολλούς τελείωσε μια σχέση, σχεδόν ερωτθκη, χρόνων και έδωσε τη θέση της σε ένα συναίσθημα προδοσίας.
The following user(s) said Thank You: Νικολής Ασημάκης, Myrmidon, Alexandros Michalas

More
05 Mar 2016 00:36 #177525 by Νικολής Ασημάκης

nomas1983 wrote: Για να τα λέμε όλα όπως είναι, τη δεκαετία του 90 και αρχές 00 το Πλαίσιο ήταν ίσως το καλύτερο σε pc hardware και σε after sales policy. Οι gamers το προτιμουσαμε σε πολύ μεγάλα ποσοστά και αυτό τους έφερε διπλό κέρδος:
β) σε κάθε παρέα έχεις εναν δωρεάν διαφημιστή που οταν ακουστεί η φράση "σκεφτομαι να παρω υπολογιστη" πετάγεται, σε χρόνο που τείνει στο 0, να προτείνει "πάμε όποτε θες στο πλαίσιο να ψάξουμε μαζί"
Μάλιστα στις πρώιμες εποχές του ιντερνετ ο καταλογος λειτουργούσε σαν φορητό build to order.
Κάπως έτσι έγινε το μεγαλύτερο πολυκατάστημα σε είδη τεχνολογίας, βασιζόμενο στην αρχή πως οι καλύτερες διαφημίσεις ειναι οι dedicated πελάτες.
Όλα αρχισαν να πηγαίνουν στραβά όταν στην προσπάθεια του να μεγιστοποιήσει τα κέρδη έβγαλε τα περισσότερα αξιόπιστα προϊόντα hardware και άρχισε να εισάγει τα turbo-x.
Αποκορύφωμα αυτής της τάσης ήταν φυσικά η στιγμή που έβγαλε κορυφαιες εταιριες που προτιμουν οι περισσότεροι gamers και enthousiasts όπως ειναι η asus και η coolermaster ή δημιουργώντας απομιμήσεις σε πολύ γνωστά προϊόντα και δημιουργώντας τεχνητές ελλείψεις ώστε να πλασάρει τα δικά του.
Ψάχνωντας να αντικαταστήσω το naga μου (με... το νεο μοντελο naga φυσικα) το 2013 το Δεκέμβρη χρειαστηκε να παω σε 4 διαφορετικα καταστήματα όπου άκουγα το ίδιο ποιηματακι: είναι σε ελλειψη και δεν ξερω ποτε θα το φερω αλλά εχω ενα το ίδιο καλό της turbo-x(!!!!).
Καπως έτσι λοιπόν για πολλούς τελείωσε μια σχέση, σχεδόν ερωτθκη, χρόνων και έδωσε τη θέση της σε ένα συναίσθημα προδοσίας.

Η σχέση μου με το Πλαίσιο που ποτέ δεν είχα σκεφτεί ποτέ να γράψω.

More
05 Mar 2016 09:53 #177529 by Γιαννης Ξυπολυτος
Μια χαρά νομίζω για 25€.

More
05 Mar 2016 13:43 #177530 by Myrmidon

Zaratoth wrote:

nomas1983 wrote: Για να τα λέμε όλα όπως είναι, τη δεκαετία του 90 και αρχές 00 το Πλαίσιο ήταν ίσως το καλύτερο σε pc hardware και σε after sales policy. Οι gamers το προτιμουσαμε σε πολύ μεγάλα ποσοστά και αυτό τους έφερε διπλό κέρδος:

Η σχέση μου με το Πλαίσιο που ποτέ δεν είχα σκεφτεί ποτέ να γράψω.

Συμφωνώ και με τους δυο σας. Η εν λόγω εταιρία έχει πάψει προ πολλού να ειναι αυτή που σωστά ήταν εδώ και χρόνια. Υψηλές τιμές, αδιάφορη και "ρομποτικοί" ημιμαθείς πωλητές και υψηλές και γελοίες τιμές σε όλα τα προϊόντα που οπουδήποτε αλλού τα βρίσκεις δεκάδες και εκατοντάδες ευρό ποιο φτηνά. Έχει καταντήσει να αποτελεί επιλογή για αγορές από άτομα που είτε βαριούνται είτε δεν σκέφτονται είτε τα λεφτά τους τα δίνει άλλος, είτε πολλές φορές όλα αυτά μαζί. Σας μιλάει κάποιος ο οποίος με τους φίλους του θεωρεί ότι έχει "χτίσει" το Πλαίσιο και τα συμπεράσματα αυτά σίγουρα δεν είναι ούτε τυχαία ούτε επιπόλαια. Κρίμα γιατί πραγματικά θα προτιμούσα να έμενε τοπ όπως ήτανε παλιά.

More
05 Mar 2016 15:29 #177533 by hercmour
Καλησπέρα...Εγω μένω Πάτρα και εδω δεν εχουμε πολλές επιλογές...Η πλαίσιο ή Public...Γενικά πάντως όσο αφορά το κατάστημα της Πάτρας τα παιδιά είναι τέρμα εξυπηρετικά...Σε πρήζουν βέβαια να πάρεις turbo-x αλλά αυτη είναι η γραμμή που εχουν απο την εταιρία...Αγοράζοντας προηόντα turbo-x έχω ένα πράγμα στο μυαλό μου...Οτι Σίγουρα θα χρειαστεί να περάσω παλι μια βόλτα απο κει για να τους το πάω πισω επειδή θα είναι ελαττωματικό...Το εχω κάνει σχεδόν με όλα τα προϊόντα που εχω πάρει...Και ολα κομπλέ μου δίνουν ένα άλλο...Ούτε να μου ''κόψουν'' την εγγύηση ούτε να μου πούν μα δεν βλέπω κάποια βλάβη ούτε τίποτα...Αξιοπρεπέστατα τα παλικάρια...Και πρίν απο κανα δίμηνο λοιπόν αποφασίζω να παρω μια TV 43'' turbo-x...Με επιφίλαξη πάντα αλλα ήταν πολύ value for money...Τσεκάρω την τιμή το βράδυ απο το site και όλα μια χαρα...Παω το άλλο πρωί στο κατάστημα και βλέπω οτι απο χθές το βράδυ μεχρι σήμερα το πρωί η τιμή της είχε ανέβει 50 Ευρώ!!!!Και λεω WTF...Πιάνω τον τυπά και του λέω ρε αδερφε χθές είχε τόσο και σήμερα 50 ευρώ παραπάνω...Τι φάση???Ε μου λέει αλλαξαν τις τιμές σήμερα το πρωί αλλά μου λεει άν την θες θα σε φτιάξω εγώ και θα την πάρεις με την χθεσιμή τιμή...Και έτσι έγινε...Έγραψε εκεί οτι έιχα κάνει παραγγελία με την χθεσινή τιμή και την τσίμπισα...ΜΑΓΚΑΣ ο τυπάς...Αυτά...