Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πλαίσιο Computers: Γενική συζήτηση

More
29 Sep 2007 16:28 - 05 Nov 2015 21:45 #37200 by Μάνος Γρυπάρης

Σε αυτό το topic θα συζητάμε σχετικά με την αλυσίδα καταστημάτων Πλαίσιο Computers.
Ιδρύθηκε το 1986 κι έχει 23 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.
Site: www.plaisio.gr
Εδώ το ιστορικό της εταιρείας

Σχετικά άρθρα:
- Θέσεις εργασίας στο Πλαίσιο by Skywalker.gr
- Θέσεις εργασίας στο Πλαίσιο by Kariera.gr
- Σχετικά με την 4ωρη (part-time) απασχόληση στο Πλαίσιο
- Η απάντηση που έδωσε το Πλαίσιο για την 4ωρη απασχόληση
- Άποψη από Synistologio.wordpress.com

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:
Last edit: 05 Nov 2015 21:45 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Sep 2007 16:36 - 05 Nov 2015 21:46 #37202 by Νικολής Ασημάκης
Πηγαίνω στο Πλαίσοο μόνο για να αγοράσω συγκεκριμένα πράγματα και όχι φυσικά games τα οποία έχουν υψηλή τιμή.
Last edit: 05 Nov 2015 21:46 by Μάνος Γρυπάρης.

More
29 Sep 2007 16:44 - 05 Nov 2015 21:46 #37205 by Frank
Έχω γνωστό που περίμενε πολλές ημέρες για Turbo-X service. Γενικά στο service δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα.
Last edit: 05 Nov 2015 21:46 by Μάνος Γρυπάρης.

More
30 Sep 2007 12:01 #37219 by Esperos
Δεν έχω τίποτα να πω....αλλά αυτοι που δε παίρνουν απο λόγια αυτά παθαίνουν!!!! :mrgreen:

More
26 Jun 2009 13:29 #55032 by Stathis Yannacopoulos
Άποψη για πλαίσιο

1)Δεν θα έπαιρνα ποτέ hardware. Κάποτε πήρα ένα laptop και αναγκάστηκα να το αλλάξω 2 φορές. Το πρώτο είχε μια χαρακια πάνω του και καμένα pixel. Το δεύτερο ενα σημάδι στην οθόνη λες και είχε τρίψει κάποιος πάνω τραχί υλικό. Και αυτό καμένα pixel. Το τρίτο ήταν οκ.

2)Απο τις games παραγγελίες μου είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Για τίμες είναι άλλη ιστορία. Εκεί κάνεις έρευνα αγοράς και αν βρεις κάτι που σου κάνει το τσίμπησες.

More
09 Jul 2009 14:37 #55995 by Μάνος Αλιμπέρτης
Oλα στη ζωη είναι θέμα συμβιβασμών και trade-off (που λέμε συνέχεια και στη σχολη :P :P )

Σιγουρα αν το ψάξει κανεις απο το Bestprice.gr θα βρει πιο συμφέρουσες προσφορες αλλα ποιος σου εγγυάται οτι αυτο το καταστημα πληροφορικης δεν θα βαρέσει κανόνι (παρα πολλα μικρα e-shops δεν αντέχουν και κλείνουν) ή οτι δεν θα ταλαιπωρηθεις όταν θα χρειαστεις την εγγύηση;

Π.χ. εγώ που μένω Χανια δεν νοειται να πάρω δισκο ή hardware που ειναι πιο επιφοβο ( τροφοδοτικό, μητρική, επεξεργαστής, μνήμες) εκτός απο το e-shop διότι αυτο έχει point στα Χανιά.

Everything that has a beginning has an end...

More
09 Jul 2009 15:31 #55999 by Ρωμανός Βογιατζής
Εγώ εμπιστεύομαι το Πλαίσιο για το pc μου 100%.... π.χ. πέρυσι μου κάηκε ο ένας σκληρός του pc μου(500giga) και οι 4ης ram είχαν εγγύηση 2χρονια πήγα μου τα άλλαξαν με σε 4ώρες χωρίς ερώτησης και μου έβαλαν και 600 αρη σκληρό....να πω την αλήθεια δεν ήξερα ότι οι τιμές είχαν τόσο διαφορα όπως λέει από πάνω ο Μανος

Για περιφερειακά Bestprice.gr 4 EVER !!!!!

More
06 Nov 2009 22:25 #64243 by Maldino
Εγώ παρήγγειλα χθές βράδυ από πλαίσιο και μου στείλαν mail οτι επεξεργάζονται την παραγγελία. Μήπως ξέρετε να μου πείτε πόσο μπορεί να μου πάρει μέχρι να παραλάβω αυτά που παρήγγειλα? Παρήγγειλα μια μητρική, έναν επεξεργαστή και μια ραμ. Αν έχει σημασία!

More
06 Nov 2009 23:18 #64246 by Maldino
Ακυρο... μόλις μου έστειλαν και άλλο μαιλ όπου μου είπαν μέρα παράδοσης και θα το φέρουν την Δευτέρα!!!

More
07 Nov 2009 00:52 #64247 by Apostolos Kasapis
Γενικά το Πλαίσιο δεν είναι η καλύτερη λύση ούτε ως προς την αγορά ούτε ως προς την επιδιόρθωση ενός pc!

Από τη μία οι τιμές ειναι κάπως τσιμπιμένες μόνο και μόνο για να προωθούν τη μάρκα τους (που είναι ΧΑΛΙΑ) και στο service σε έχουν ή γραμμένο ή σε γδέρνουν!