Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πλαίσιο Computers: Γενική συζήτηση

More
07 Nov 2009 00:53 #64248 by Apostolos Kasapis
Γενικά το Πλαίσιο δεν είναι η καλύτερη λύση ούτε ως προς την αγορά ούτε ως προς την επιδιόρθωση ενός pc!

Από τη μία οι τιμές ειναι κάπως τσιμπιμένες μόνο και μόνο για να προωθούν τη μάρκα τους (που είναι ΧΑΛΙΑ) και στο service σε έχουν ή γραμμένο ή σε γδέρνουν!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Nov 2009 14:00 #64298 by stormare
στο plaisio ειναι ακριβοι και με τραγικα τσουχτερα μεταφορικα σε web αγορες.το Bestprice.gr ειναι ο καλυτερος μας φιλος πλεον ;p

More
07 Nov 2009 19:56 #64348 by Σταύρος
Μέχρι στιγμής δεν είχα ποτε πρόβλημα ("φτου" "φτου" :P ). Οι τιμές είναι normal αλλα το θέμα είναι να ψάχνεις.

Αν δεν το έχετε παρατηρήσει πάντως το πλαίσιο βάζεις τι τιμές σύμφωνα με το e-shop και αντίστροφα

More
07 Nov 2009 20:03 #64351 by thanasis
Δεν εχω παραγγειλει απο το internet ποτε αλλα εχω να πω πως ειναι αρκετα ακριβοι σε σχεση με αλλα μαγαζια οπως,redline.gr και γενικα οτι εχω παρει κα ιαπο hardware και γενικα μου βγαινουν καλα.Μονο οι τιμες λιγοοο...

More
09 Nov 2009 19:28 #64524 by Maldino
Eγώ είμαι μια χαρά... σήμερα μου έφεραν την μητρική που παρείγγηλα (ραμ, και επεξεργαστή) και δεν άργησαν ιδιαίτερα (από Πέμπτη-Δευτέρα)

More
09 Nov 2009 21:38 #64530 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Εγω εκανα μια παραγγελεια περιμενα 1.5 βδομαδα και τελικα δεν ηρθε ποτε. Πηρα τηλεφωνο να ρωτησω τι εγινε και μου ειπαν πως την ειχα ακυρώσει ενω στο account μου μεχρι και σήμερα λεει πως η παραγγελεια εκτελειται..

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
10 Nov 2009 00:56 #64541 by BigBang
Προσωπικες εμπειριες:

Πήγα κάποτε στο Πλαισιο στη Μεσογείων να αλλάξω κάτι στον Η/Υ μου. Του δίνω το κουτί και του λέω (στο σερβις τους):

-Πόσο θα πληρώσω ΤΕΛΙΚΗ (το τόνισα) τιμή όταν έρθω να το πάρω;
-100 ευρώ
-Τελική; Με όλα μέσα;
-Ναι με όλα

Αυτός είναι ακριβής διάλογος.Να πω ότι ο σερβισάς του πλαισίου ήταν ένας τύπος που σου μιλαγε και σου ερχόταν να τον φτύσεις.

Πάω λοιπόν να το πάρω και μου λέει 150 ευρώ!
και του λέω αφού σας ρώτησα και μου είπατε συνολικά 100.και μου λέει κι εγώ τι να κάνω τώρα;
Συνήθως δεν κάνω φασαρίες αλλά τα πήρα και φώναξα το διευθυντή και του είπα τι έγινε. Με δικαίωσε ο άνθρωπος αλλά από τότε πλαίσιο τέρμα για μένα.

Α και την ίδια μέρα που πήγα να το πάρω όσο περίμενα, πήραν 100 ευρώ σε ένα παππού για να του βάλουν το Antivirus στο πισι επειδή δεν ήξερε ο ίδιος! ΕΛΕΟΣ!

Χώρια που είναι πανάκριβες οι τιμές τους.

More
10 Nov 2009 11:52 #64550 by Θεοφάνης Κερασίδης
Εγώ το εμπιστεύομαι το ΠΛΑΙΣΙΟ.Όταν παραγγείλεις κάτι και λέει "Άμεση παράδοση σε 24 ώρες", σίγουρα θα το λάβεις σε 24 ώρες.Ο μόνος λόγος καθυστέρησης του προϊόντος είναι αν έχουν τελειώσει τα αποθέματα ή το παραγγείλεις μετά της 15:00.Αν έχουν τελειώσει τα αποθέματα βλέπεις το μήνυμα "Αναμένεται σύντομα" Έχω παραγείλει πολλά πράγματα από το ΠΛΑΙΣΙΟ μέσω internet και κάποιες φορές που πήγα το PC μου για επισκευή, στάθηκαν κύριοι απέναντί μου.

PSN ID:VegetaSSjd10

More
10 Nov 2009 12:00 #64551 by Alex

BigBang wrote: Προσωπικες εμπειριες:

Πήγα κάποτε στο Πλαισιο στη Μεσογείων να αλλάξω κάτι στον Η/Υ μου. Του δίνω το κουτί και του λέω (στο σερβις τους):

-Πόσο θα πληρώσω ΤΕΛΙΚΗ (το τόνισα) τιμή όταν έρθω να το πάρω;
-100 ευρώ
-Τελική; Με όλα μέσα;
-Ναι με όλα

Αυτός είναι ακριβής διάλογος.Να πω ότι ο σερβισάς του πλαισίου ήταν ένας τύπος που σου μιλαγε και σου ερχόταν να τον φτύσεις.

Πάω λοιπόν να το πάρω και μου λέει 150 ευρώ!
και του λέω αφού σας ρώτησα και μου είπατε συνολικά 100.και μου λέει κι εγώ τι να κάνω τώρα;
Συνήθως δεν κάνω φασαρίες αλλά τα πήρα και φώναξα το διευθυντή και του είπα τι έγινε. Με δικαίωσε ο άνθρωπος αλλά από τότε πλαίσιο τέρμα για μένα.

Α και την ίδια μέρα που πήγα να το πάρω όσο περίμενα, πήραν 100 ευρώ σε ένα παππού για να του βάλουν το Antivirus στο πισι επειδή δεν ήξερε ο ίδιος! ΕΛΕΟΣ!

Χώρια που είναι πανάκριβες οι τιμές τους.

Και λίγα του πήραν... Αν βάλεις κανα πενηντάρι για αδεια antivirus. Και αν δεν ξέρεις πληρώνεις. Αλλιώς το παρατάς το άθλημα...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
05 Nov 2010 19:43 #83497 by Frank
Απαράδεκτο το Πλαίσιο

Έκανα πριν μια βδομάδα μια ακόμα παραγγελία στο Πλαίσιο, ήταν το Fooball Manager 2011, όπου θα μπορούσα να το πάρω απ οπουδήποτε αλλού απλά αυτοί έδιναν και δώρο, ενα ποντίκι FM11 (σε περίπτωση προπαραγγελίας) οπότε τους προτίμησα.

Ηταν να έρθει σήμερα, απο τηλ και sms με ενημέρωσαν οτι θα έρθει 9-12, έφυγα απο Τρίπολη χτες βράδυ ώστε να είμαι εδω Αθήνα στις 9 σήμερα (θα μπορούσα να ερχόμουν σήμερα κατά τις 12 ξέρω γω και να παω στην σχολή πρώτα όμως μου είπαν 9 οπότε ...).

Πήγε 12.30 και δεν είχε έρθει ακόμα η παραγγελία, τους παίρνω τηλ λέει το αργότερο 1.00 - 1.15 θα είναι εκει (και συγχρόνως υπονοούν το "στα αρχίδια μας αν έχετε άλλη δουλειά εξω απ το σπίτι") πήγε 1.30 και δεν είχε φανεί ακόμα, ξαναπαίρνω τηλ για παράπονα. Τελικά 1.45 το παρέλαβα έχοντάς με 4 ώρες και 45 λεπτά, πρωινού καθημερινής να τους περιμένω. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.