Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πλαίσιο Computers: Γενική συζήτηση

More
05 Nov 2010 20:05 #83499 by eliminator
Παιδιά δε ξέρω αλλά εμένα μου φένεται πάρα πολύ καλό μέρος να αγοράσεις διάφορα πράγματα(και τα Media Markt καλά είναι). Από το Πλαίσιο πήρα το ps3 μου και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την τιμή που το αγόρασα αλλά και από την εξυπηρέτηση που είχα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Nov 2010 20:24 #83502 by lavezzi7
Εγώ δεν έχω παράπονο από το ΠΛΑΙΣΙΟ.Σήμερα πήγα με τον αδερφό μου και πήραμε laptop και το νέο FM11... :shock:

Τώρα φορτίζει... :mrgreen:

More
05 Nov 2010 20:28 #83504 by Vasilis Mavrikis

Frank16 wrote: Απαράδεκτο το Πλαίσιο

Έκανα πριν μια βδομάδα μια ακόμα παραγγελία στο Πλαίσιο, ήταν το Fooball Manager 2011, όπου θα μπορούσα να το πάρω απ οπουδήποτε αλλού απλά αυτοί έδιναν και δώρο, ενα ποντίκι FM11 (σε περίπτωση προπαραγγελίας) οπότε τους προτίμησα.

Ηταν να έρθει σήμερα, απο τηλ και sms με ενημέρωσαν οτι θα έρθει 9-12, έφυγα απο Τρίπολη χτες βράδυ ώστε να είμαι εδω Αθήνα στις 9 σήμερα (θα μπορούσα να ερχόμουν σήμερα κατά τις 12 ξέρω γω και να παω στην σχολή πρώτα όμως μου είπαν 9 οπότε ...).

Πήγε 12.30 και δεν είχε έρθει ακόμα η παραγγελία, τους παίρνω τηλ λέει το αργότερο 1.00 - 1.15 θα είναι εκει (και συγχρόνως υπονοούν το "στα αρχίδια μας αν έχετε άλλη δουλειά εξω απ το σπίτι") πήγε 1.30 και δεν είχε φανεί ακόμα, ξαναπαίρνω τηλ για παράπονα. Τελικά 1.45 το παρέλαβα έχοντάς με 4 ώρες και 45 λεπτά, πρωινού καθημερινής να τους περιμένω. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

Άσε Frank τυχερός ήσουν.
Εμένα ο αδερφός μου με έστειλε να του πάρω κάτι μνήμες που τις είχε δει προσφορά στο site (και καλά) και την επομένη το απόγευμα της προσφοράς,ενώ του είπανε ότι έχουν μείνει 2 κομμάτια στο Ψυχικό τελικά πήγα και βρήκανε 1 κομμάτι και μάλιστα ανοιγμένο!Έλειπε δηλαδη η μια RAM από μέσα.Τζάμπα ταλαιπωρία δηλαδή.Και δεν το κάνει μόνο το Πλαίσιο.Το έχω δει σε πολλά ακόμη καταστήματα που με τις προσφορές των λίγων ωρών νομίζουν ότι θα τραβήξουν έτσι πελατεία! :evil:

More
06 Nov 2010 13:23 #83553 by Aνέστης Αδαμίδης
Βασικά στο Πλαίσιο έχεις την εξυπηρέτηση ανάλογα με το τι μέρα θα πέσεις. Αν πέσεις σε καλή μέρα, θα έχεις καλή εξυπηρέτηση. Αν πέσεις σε κακή....κακώς θα πέσεις σε τέτοια μέρα.

More
06 Nov 2010 14:49 #83562 by Olga Chatzidaki
προσωπικα αποφευγω το πλαισιο..μονο αν εχει προσφορες!

More
02 Aug 2014 18:42 #147504 by Μάνος Γρυπάρης
Στα 5,8 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη της Πλαίσιο Computers το πρώτο εξάμηνο του 2014

Αύξηση κατά 2,53% κατέγραψαν τα καθαρά κέρδη της Πλαίσιο Computers ΑΕΒΕ, το πρώτο εξάμηνο του 2014 και ανήλθαν στα 5,8 εκατ. ευρώ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η βελτίωση των καθαρών κερδών και των κερδών ανά μετοχή εμφανίζεται περιορισμένη, λόγω της θετικής επίπτωσης στο φόρο της περυσινής περιόδου από την αύξηση της αναβαλλόμενης φορολογικής απαίτησης, ενόψει της αλλαγής του φορολογικού συντελεστή. Η επίπτωση αυτή δημιούργησε αναβαλλόμενο φορολογικό έσοδο 852.000 ευρώ στο πρώτο τρίμηνο του 2013.

Αναλυτικότερα, η εταιρεία παρουσίασε ενισχυμένες πωλήσεις για τρίτο συνεχόμενο τρίμηνο, καθώς αυξήθηκαν κατά 8,9% στο εξάμηνο. Αντίστοιχα, η λειτουργική κερδοφορία (EBITDA) ανήλθε στα 9,9 εκατ. ευρώ, εμφανίζοντας αύξηση 17,8%.

Τα κέρδη προ φόρων αυξήθηκαν κατά 20,3%, στα 8 εκατ. ευρώ και το περιθώριο λειτουργικής κερδοφορίας (EBITDA) εμφανίζεται ισχυροποιημένο κατά 52 μονάδες βάσης, στο 6,9%- ισχυρότερη επίδοση στο δεύτερο τρίμηνο με το περιθώριο να φθάνει στο 7,3%.

Επίσης, παρατηρείται σταθερή τάση συρρίκνωσης του δείκτη δανειακής μόχλευσης (ξένα / ίδια κεφάλαια) στο 0,66 από 0,80 και επάρκεια ταμειακών διαθεσίμων, πλέον των 38 εκατ. ευρώ, παρά την πληρωμή διευρυμένου κατά 66,7% μερίσματος.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
02 Aug 2014 20:50 #147510 by Στέφανος Αμπαδιωτάκης
Λοιπόν το μόνο καλό που του βρίσκω είναι οι γρήγορες παραδόσεις, οι τιμές είναι επιοικώς απαράδεκτες και η εξυπηρέτηση μέτρια στην καλύτερη. Οπότε δεν με ικανοποιεί, συν το γεγονός ότι βγάζουν από τη μύγα ξύγκι στο να σου πάρουν λεφτά. Και όλα αυτά χρόνια πρίν τα έχουν πει ήδη άλλοι...
Τ'ωρα τα κέρδη της εταιρείας αυτής λογικό να αυξηθούν καθώς είναι από τις πλέον γνωστές στην Ελλάδα και όσοι δεν γνωρίζουν έστω απλά πράγματα γύρω από τους υπολογιστες, τους εμπιστεύονται με κλειστά τα μάτια και χωρίς να κάνουν έρευνα αγοράς πρώτα

More
03 Aug 2014 10:37 #147523 by Thanasis Dematas
Γενικώς βρίσκω τα προϊόντα του απαράδεκτα. Οι υπολογιστές turbo-X δεν αντέχουν για μεγάλο διάστημα ή παρουσιάζουν προβλήματα, το έχω συναντήσει σε φίλων. Επίσης μια φίλη μου είχε πάει το λαπτοπ εκεί στο Πλαίσιο να της το φτιάξουν, και όταν το πήρε άνοιξε το βιογραφικό της μετά απο κάποιο διάστημα (με ημερομηνία τροποποίησης τη περίοδο που το είχε στο Πλαίσιο) και κάποιος υπάλληλος της το είχε παραποιήσει με πρόστυχο κείμενο.....

More
03 Aug 2014 16:25 #147528 by Nikos Georgopoulos

Shallow wrote: Λοιπόν το μόνο καλό που του βρίσκω είναι οι γρήγορες παραδόσεις, οι τιμές είναι επιοικώς απαράδεκτες και η εξυπηρέτηση μέτρια στην καλύτερη. Οπότε δεν με ικανοποιεί, συν το γεγονός ότι βγάζουν από τη μύγα ξύγκι στο να σου πάρουν λεφτά. Και όλα αυτά χρόνια πρίν τα έχουν πει ήδη άλλοι...
Τ'ωρα τα κέρδη της εταιρείας αυτής λογικό να αυξηθούν καθώς είναι από τις πλέον γνωστές στην Ελλάδα και όσοι δεν γνωρίζουν έστω απλά πράγματα γύρω από τους υπολογιστες, τους εμπιστεύονται με κλειστά τα μάτια και χωρίς να κάνουν έρευνα αγοράς πρώτα

Οι παραδοσεις ειναι οντως γρηγορες αλλα για μενα η εξυπηρετηση επειδη το εχω ψαξει το θεμα, ειναι απο τις καλυτερες.Εξαρταται βεβαια τι εννοουμε εξυπηρετηση.Μεσα στα καταστηματα ειναι ολοι ευγενεστατοι.Αλλα στο service οσο ευγενικος κι αν εισαι εκει η "εξυπηρετηση" περιλαμβανει και το αν θα στο φτιαξουν μεσα στην εγγύηση,πότε θα στο φτιάξουν κτλ.

Το βασικό πρόβλημα με το πλαίσιο είναι οι τιμες.Πουλαει παντα στην προτεινομενη λιανικη γι αυτο κι εγω εμπιστευομαι τοσα αλλα καταστηματα.Α και δευτερον ότι με εξαίρεση τα φθηνά mouse-keyboard turbo-x ολα τα υπολοιπα turbo-x από laptop,tower μεχρι φορτιστές,εχουν αποδειχθει οτι χαλανε εύκολα.Ειναι Κινεζικα,πολλα τα φτιαχνει η Foxconn και στο Πλαισιο απλα τα συνθετουν.

More
05 Sep 2014 23:27 #149117 by kostas z
Τις προαλλες ενας θειος μου εφερε στο σπιτι ενα ΤΟΥΡΜΠΟ Χ mp3 player των 20 ευρω. Παω και εγω σαν κυριος να περασω τα αρχεια μουσικης και η καχυποψια εχει αρχισει πιο εντονα. με το που ειδα την οθονη με ποιοτητα μαιμου game boy λεω εδω ειμαστε και ξεκιναω. Η ταχυτητα μεταφορας ηταν 800 KB\s. Μεγιστο. Μιση ωρα να περασω 2 GB αρχεια. Σε εποχες SSD SATA 2 USB 3 μας πουλανε προιοντα που δεν θα επρεπε να πουλουνται πανω απο 3-4 ευρω! Εισης εχω παρατηρησει οτι η ποικιλια των hardware ειναι ελειπης! Σαν να θελουν σιγα σιγα να τα κανουν ολα turbo x!