Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Internet/Σταθερή τηλεφωνία: Γενική συζήτηση - Ποιον ISP προτιμάτε?

Poll: Ποιον ISP προτιμάτε? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Cosmote
16 27.1%
Cyta
4 6.8%
Forthnet
18 30.5%
HOL
11 18.6%
On Telecoms
No votes 0%
Vivodi
No votes 0%
Vodafone
2 3.4%
Wind
7 11.9%
Άλλη
1 1.7%
Total number of voters: 28
Only registered users can participate to this poll
More
04 Jan 2010 17:09 #67537 by AxoN
το conn-x talk είναι πολύ καλό.Αν πας στον ΟΤΕ μην βάλεις παραπάνω από 4mbps γιατί εγώ έχω 2mbps και πηγαίνει γαμιώντας!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Jan 2010 23:14 #67578 by Μάνος Αλιμπέρτης

AxoN wrote: το conn-x talk είναι πολύ καλό.Αν πας στον ΟΤΕ μην βάλεις παραπάνω από 4mbps γιατί εγώ έχω 2mbps και πηγαίνει γαμιώντας!!!

Οταν λές οτι πηγαίνει γαμιώντας, εννοεις οτι σέρνεται τρελά;

Οι δικοί μου στην Αθήνα έχουν forthnet και είναι απόλυτα ευχαριστημένοι. Μία ώρα δωρεάν κινητά το μήνα, απεριοριστικα αστικά και υπεραστικά και ορισμένα διεθνή και 24 mbps (αν και όπως ειπε ο Μάνος στα 20 πρέπει να πανηγυρίζεις) Εμένα τώρα που το δοκιμάζω με το ζόρι είναι στα 10 mbps αλλά μπορεί να είναι και θέμα DSLAM και να είναι μπουκωμένα εδώ στα Πατήσια το σύμπαν.

Ψάξε το λιγάκι περισσότερο αν υπάρχουν εναλλακτικοι στην περιοχή σου. Το ζόρι είναι μόνο η αρχή που μπορεί να πάρει κάνα μήνα η μετάβαση απο OTE σε εναλλακτικό πάροχο.

Everything that has a beginning has an end...

More
12 Mar 2010 22:13 #69169 by Μάνος Αλιμπέρτης
Δελτίο Τύπου: Στο πλαίσιο της στρατηγικής του για διαρκή ανάπτυξη και διεύρυνση των ευρυζωνικών υπηρεσιών, ο ΟΤΕ ανακοινώνει ότι έχει ήδη προετοιμαστεί τεχνολογικά και προτίθεται να προχωρήσει, για πέμπτη φορά τα τελευταία χρόνια, σε αναβάθμιση των ταχυτήτων ADSL πανελλαδικά, χωρίς πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση.

Παραμένοντας ο βασικός φορέας ανάπτυξης των νέων τεχνολογιών στη χώρα, ο ΟΤΕ με συνέπεια αναβαθμίζει διαρκώς τις προσφερόμενες ευρυζωνικές ταχύτητες πρόσβασης από το 2006. Με τον τρόπο αυτό συμβάλλει καθοριστικά στην αμείωτη αύξηση της διείσδυσης της ευρυζωνικότητας πανελλαδικά.

Οι σχεδιαζόμενες αναβαθμίσεις αφορούν στα εξής:
• όσοι έχουν 2Mbps θα απολαμβάνουν διπλάσια ταχύτητα upload
• όσοι έχουν 8Mbps θα αποκτήσουν αναβαθμισμένες ταχύτητες έως 24Mbps
• όσοι έχουν 24Mbps, θα επωφεληθούν από τη νέα ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική που θα ανακοινωθεί κατά την έναρξη των αναβαθμίσεων.

Με την ολοκλήρωση της παραπάνω αναβάθμισης, οι νέες προσφερόμενες ταχύτητες θα είναι οι εξής:
• 2 Mbps/ 512 Κbps
• έως 24 Mbps/1 Mbps

Οι παραπάνω αναβαθμίσεις αφορούν τόσο νέους όσο και υφιστάμενους πελάτες, οικιακούς και επιχειρησιακούς, λιανικής και χονδρικής.

Το δίκτυο ADSL του ΟΤΕ, φέρνει την ευρυζωνικότητα ήδη σε περισσότερα από 1 εκατομμύριο νοικοκυριά και επιχειρήσεις σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια. Στο δίκτυο ADSL του ΟΤΕ υπάρχουν πάνω από 1.5 εκατ. εγκατεστημένες πόρτες ADSL σε περισσότερα από 1.500 διαφορετικά σημεία πανελλαδικά.

Η αναβάθμιση ταχυτήτων είναι ακόμη μία προσφορά του ΟΤΕ προς όλους τους χρήστες ευρυζωνικών υπηρεσιών στην Ελλάδα.

Πηγή: www.adslgr.com , Δελτίο τύπου ΟΤΕ

Στο θέμα του ADSL τα πράγματα πάνε αρκετα καλά αφού το 2004 για να είχες μία γραμμή 384/64 kbps έπρεπε να δινεις περίπου 50 ευρώ το μήνα. ΤΟ FTTH πρέπει να προχωρήσει οπωσδήποτε γιατί θα δούμε άλλο ένα τραίνο να φευγει και να μην το προλαβαίνουμε.

Προσωπικα έχω 100αρα γραμμή :cool: :P :P :P οπότε προς το παρων με αφήνει αδιάφορο. Απλά πρέπει να υλοποιηθεί το FTTH ώστε να πάρει μπρος η αγορά δικτύων στην Ελλάδα.

Everything that has a beginning has an end...

More
12 Mar 2010 22:57 #69174 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Πραγματι ο ΟΤΕ ειναι πολυ μπροστα (στην Ελλαδα) στο θεμα του Ιντερνετ. Και φέρνει πρώτος το οτιδηποτε και παντα εχει πιο σταθερο ιντερνετ.

Αυτό που ειπες τωρα για την 100αρα γραμμη, μου το ειχε πει και ενας αλλος και δεν το πιστευα. Τι κανετε και πιανετε 100Mbps (και τι δινετε);

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
13 Mar 2010 01:46 #69182 by elegio
Λετε να βάλω OTE? Εχω tellas και το ιντερνετ πραγματικα παει σερνοντας! Κανει κανα 10 λεπτο να γεμισει η μπαρα στα βιντεο του youtube και εχω 24 mbps ! Απο οτι εχω ακουσει και διαβασει ο οτε ειναι καλυτερος αλλα πολυ πιο ακριβος.. :-k

Imposible is nothing

More
13 Mar 2010 02:44 #69198 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Tellas... καταλαβαινω... Και εγω θελω να αλλάξω και να παω προς οτε αλλα δεν το κανω λογο τιμης...

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
13 Mar 2010 12:41 #69226 by Γιώργος Δεληγιαννίδης
αυτό που κάνει ο οτε που ανεβάζει ταχήτυτα ή upload κάτι κάνουν αλλά δεν αρκεί χρειάζεται να κάνουν κάτι παραπάνω.

More
05 Feb 2012 16:28 #104521 by Βασίλης Σπετσιέρης
Εδώ και 10 μήνες έχω σύνδεση OnDsl 24 mb με otenet.Δίνω 25 το μήνα για να βλέπω το dl να σέρνεται από τις 10 το πρωί ως τις 10 το βράδυ με 100-300(max) kb/s.Το υπόλοιπο 12ωρο χτυπάει το 1.1mb/s.Εσείς τι ἐχετε?Σε 2 μήνες που θα τελειώσει η 12μηνη σύνδεση,λέω να αλλάξω isp.Κάποιον πιο αξιόπιστο.25 ευρώ το μήνα για 300 το πολύ kb/s είναι πολλά.

More
05 Feb 2012 16:54 #104523 by Γιώργος Λόλας
Εγώ Forthnet έχω. Πιάνω 1.2MB όλη μέρα. Το μόνο που μου κάνει, είναι κάτι disconnects για ένα δευτερόλεπτο, αλλά αρκετά σπάνια. Κι εγώ 25€ πληρώνω. Ένα φιλαράκι μου έχει Cyta στα 30κάτι ευρώ. Περιμένω να δω πότε θα έρθουν οι 100άρες συνδέσεις της Cyta, να δω αν αξίζει. Στην Αθήνα που έχουν βάλει πιλοτικά, τις χρεώνουν 34 ή 37 ευρώ. Δε θυμάμαι ακριβώς.

More
05 Feb 2012 17:19 #104525 by Βασίλης Σπετσιέρης
Μπορώ να βάλω Forthnet και να έχω τηλ. σύνδεση με ΟΤΕ?Στη Βουλγαρία με 25 το μήνα κατεβάζουν 10gb σε 20 λεπτά.(οπτικές ίνες)