Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Internet/Σταθερή τηλεφωνία: Γενική συζήτηση - Ποιον ISP προτιμάτε?

Poll: Ποιον ISP προτιμάτε? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Cosmote
16 27.1%
Cyta
4 6.8%
Forthnet
18 30.5%
HOL
11 18.6%
On Telecoms
No votes 0%
Vivodi
No votes 0%
Vodafone
2 3.4%
Wind
7 11.9%
Άλλη
1 1.7%
Total number of voters: 28
Only registered users can participate to this poll
More
31 Dec 2020 11:57 - 31 Dec 2020 12:02 #243840 by Blood Prince
Επικοινώνησα την Δευτέρα με την εξυπηρέτηση πελατών της Cosmote για να ρωτήσω κάτι που ήθελα και ακόμα να απαντήσουν. Καλά οι άνθρωποι είναι ότι να'ναι και δεν ξέρω αν απαντήσουν καν.

Πάντως είναι υποχρεωμένοι να απαντήσουν.Επίσης δεν μπορώ την αναμονή αλλά λογικά θα έχουν και άλλους να ενημερώσουν οπότε τους δικαιολογώ εώς ένα βαθμό.

Δηλαδή έλεος,όταν κάποιος θέλει να ενημερωθεί, θέλει να ενημερωθεί εκείνη την στιγμή ,όχι 10 μέρες μετά.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 31 Dec 2020 12:02 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Jan 2021 21:05 - 06 Jan 2021 21:06 #244212 by Blood Prince

Blood Prince wrote: Επικοινώνησα την Δευτέρα με την εξυπηρέτηση πελατών της Cosmote για να ρωτήσω κάτι που ήθελα και ακόμα να απαντήσουν. Καλά οι άνθρωποι είναι ότι να'ναι και δεν ξέρω αν απαντήσουν καν.

Πάντως είναι υποχρεωμένοι να απαντήσουν.Επίσης δεν μπορώ την αναμονή αλλά λογικά θα έχουν και άλλους να ενημερώσουν οπότε τους δικαιολογώ εώς ένα βαθμό.

Δηλαδή έλεος,όταν κάποιος θέλει να ενημερωθεί, θέλει να ενημερωθεί εκείνη την στιγμή ,όχι 10 μέρες μετά.

Με έγραψαν κανονικά.Ωραία εξυπηρέτηση πελατών.

Τέσπα,στο πρόγραμμα είχα 30 GB όριο, και τώρα που εγκατέστησα το Resi Evil 2 Remake έχω 8 GB....υπολόγιζα να είχα 10 GB αλλά τελοσπάντων.

Αυτό το μήνα δεν θα κατεβάζω ταινίες και πιστεύω θα την βγάλω.

Σύντομα θα κόψω την σύμβαση και θα έχω απεριόριστο internet οπότε δεν θα ισχύουν τα όρια.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 06 Jan 2021 21:06 by Blood Prince.

More
24 Jan 2021 11:42 #245037 by Frazzle
Χρησιμοποιώ Vodafone 100αρα fiber για το ιντέρνετ και δεν είχα κανένα προβλήμα μαζί τους εδώ και αρκετά χρόνια. Ίσως να παίζει ρόλο και η περιοχή που εχει πολύ καλό δίκτυο. Λιγό ακρίβες τιμές όμως για fiber δυστυχώς.

More
20 Jan 2022 17:03 #260390 by Makis Papadopoulos
Καλησπέρα παιδιά,

Παίζω Battlefield στο PS5 και έχω 100αρα γραμμή αλλά δεν πιάνω πάνω από 50....   
Ίσως φταίει η περιοχή μου (Νεά Ερυθραία). Μάλλον φταίει η NOVA (ήμουν παλιός συνδρομητής Forthnet). 
Λέω να αλλάξω πάροχο. Σε ποιά να πάω (Vodafone, Wind ή Cosmote) ; 
και ποιός έχει καλύτερο deal για 100αρα; βαριέμαι να ψάχνω ένα-ένα τα site.   

More
20 Jan 2022 18:36 #260391 by Μάνος Γρυπάρης
Θα πρεπει να ρωτησεις φίλους και γνωστούς για το τι παίζει για το σημείο.

Εγώ έχω Vodafone στη Γλυφάδα και ενώ τα πρώτα χρόνια ήταν μια χαρά, τον τελευταίο μήνα ήμουν 3 φορές χωρίς Internet για κάτι ώρες. Τραγικό για Vodafone.

Ενα πραγμα θα σου πω μονο. Η Forthnet ειναι η χειρότερη! Την είχαμε στο στούντιο στον Πειραιά, είχε ξεμείνει από πριν και φυσικά αλλάξαμε. Έχει τύχει συντάκτες να έχουν Forthnet και να τρώνε αποσυνδέσεις για κατι λεπτά. Και αναμονη 30-40 λεπτα στην εξυπηρέτηση.

Cosmote ή Vodafone, ψιλομονόδρομος. Βαλε Vodafone για να πληρώνεις λιγότερα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
30 Mar 2024 19:39 - 31 Mar 2024 14:11 #275486 by Sotiris Greece
Μιας και έχω να κάνω αρκετό καιρό νέο ποστ επανέρχομαι με νέα σύνδεση τούμπανο στo 1Gbps κατέβασμα/ανέβασμα συνεχίζοντας με Inalan.

Last edit: 31 Mar 2024 14:11 by Sotiris Greece.