Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Internet/Σταθερή τηλεφωνία: Γενική συζήτηση - Ποιον ISP προτιμάτε?

Poll: Ποιον ISP προτιμάτε? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Cosmote
16 27.1%
Cyta
4 6.8%
Forthnet
18 30.5%
HOL
11 18.6%
On Telecoms
No votes 0%
Vivodi
No votes 0%
Vodafone
2 3.4%
Wind
7 11.9%
Άλλη
1 1.7%
Total number of voters: 28
Only registered users can participate to this poll
More
21 Nov 2012 16:28 #115398 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
DGN-2200 σαν γαλλική φρεγάτα ακούγετε! :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Nov 2012 16:30 #115399 by Μπάμπης Χαραλάμπους

aliengoa wrote: DGN-2200 σαν γαλλική φρεγάτα ακούγετε! :P

Της NETGEAR είναι :P

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
21 Nov 2012 23:44 #115426 by Petros
εγω παιδιά .... εχω Forthnet Double Play "24mbps" αλλά συχρωνίζω στα 4... δυστιχώς

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
22 Nov 2012 01:51 #115428 by Γιώργος Δημόπουλος
Πας στο πανεπιστημιο στο υπολογιστικο κεντρο( 100mb/s) κατεβαζεις μtorrent, κατεβαζεις οτι θες, το κανεις uninstall (μtorrent) το παιρνας σε flashaki και φευγεις κυριος.
The story of my life.

More
22 Nov 2012 01:59 #115430 by Σπύρος Τζανετάτος
Forthnet σταθερά εδώ και χρόνια. Η HOL έχει ελλεϊνό Upload και μετακόμισα χωρίς δεύτερη σκέψη.

Και ναι μόλις ισοφάρισα το poll.

More
22 Nov 2012 02:36 #115433 by Ανδρέας Γρυπάρης

BigBoss wrote: Συγνώμη που ξαναπετάγομαι αλλά το DGN 2200 το είχα πάρει για αυτό το λόγο. 120τμ το σπίτι και έχω σήμα παντού. Ένας φίλος μου (thunderhawk ακους;) που του πρότεινα να το πάρει το έχει βάλει στον πάνω όροφο του σπιτιού του και αυτός παίζει από κάτω χωρις κολλήματα.

Τυχερός θα ήταν, αν και το δυνατό σήμα σημαίνει ότι δίνεις δικαιώματα να σε κλέψουν γρηγορότερα (να σπάσουν το κωδικό). Εμένα 2 δωμάτια δίπλα δεν φτάνει το σήμα αλλά δικαιολογείται γιατί είναι κολόνα σπιτιού και μπλοκάρει τα πάντα. Σε Nintendo DS εξυπηρετεί το Nintendo Wi-fi usb connector, που επιλέγεις εύκολα τη πρόσβαση στις κονσόλες (αντί να πληρώνει κάποιος επιπλέον access point).

Jaded wrote: Forthnet σταθερά εδώ και χρόνια. Η HOL έχει ελλεϊνό Upload και μετακόμισα χωρίς δεύτερη σκέψη.

Και ναι μόλις ισοφάρισα το poll.

Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με HOL, όλο το 24ωρο 100-110Kb/s (1Mbit upload). Ότι πλήρωνα έπαιρνα.
Συν Static IP, τι άλλο θέλω;

More
22 Nov 2012 02:38 #115434 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Pokemon wrote:

BigBoss wrote: Συγνώμη που ξαναπετάγομαι αλλά το DGN 2200 το είχα πάρει για αυτό το λόγο. 120τμ το σπίτι και έχω σήμα παντού. Ένας φίλος μου (thunderhawk ακους;) που του πρότεινα να το πάρει το έχει βάλει στον πάνω όροφο του σπιτιού του και αυτός παίζει από κάτω χωρις κολλήματα.

Τυχερός θα ήταν, αν και το δυνατό σήμα σημαίνει ότι δίνεις δικαιώματα να σε κλέψουν γρηγορότερα (να σπάσουν το κωδικό). Εμένα 2 δωμάτια δίπλα δεν φτάνει το σήμα αλλά δικαιολογείται γιατί είναι κολόνα σπιτικού και μπλοκάρει τα πάντα. Σε Nintendo DS εξυπηρετεί το Nintendo Wi-fi usb connector, που επιλέγεις εύκολα τη πρόσβαση στις κονσόλες (αντί να πληρώνει κάποιος επιπλέον access point).

Σιγά, αν θες το κρύβεις η το βάζεις να δέχεται συγκεκριμένες MAC Address.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
03 Jan 2013 19:32 #117866 by Petros
Θέλω τη γνώμη σας... θέλω να μάθω αν υπάρχει εταιρία που να μου δίνει πάνω απο 3Mbps κάτω γλυφάδα.... είμαι Forthnet.... με 45 line attenuation...

More
03 Jan 2013 21:46 #117885 by Kostas Milonas
Ρωτα σε καποιο καταστημα ΟΤΕ αν σε καλυπτει το VDSL που νομιζω πιλοτικα θα ξεκινησει και στην περιοχη σου. Ο ΟΤΕ τοποθετει σταδιακα ειδικες VDSL καμπινες συνδεδεμενες με οπτικες ινες στην θεση των παλιων υπαιθριων κατανεμητων, που κανουν εφικτο το VDSL σε πολυ μεγαλυτερη κλιμακα απο το αρχικο σταδιο που εδινε VDSL σε αποσταση 1km απο το κεντρο του ΟΤΕ.

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
06 Jan 2013 13:28 #118064 by Petros
VDSL είναι πολυ ποιο ακριβα ομως :(