Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Internet/Σταθερή τηλεφωνία: Γενική συζήτηση - Ποιον ISP προτιμάτε?

Poll: Ποιον ISP προτιμάτε? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Cosmote
16 27.1%
Cyta
4 6.8%
Forthnet
18 30.5%
HOL
11 18.6%
On Telecoms
No votes 0%
Vivodi
No votes 0%
Vodafone
2 3.4%
Wind
7 11.9%
Άλλη
1 1.7%
Total number of voters: 28
Only registered users can participate to this poll
More
18 May 2015 04:30 #161128 by Τάσος Μαραγκός
Στην χωρα ρε συ...
Βασικα δεν ειναι λευκαδιτες αλλα εχουν ξεμεινει εκει...χαχαχ...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 May 2015 21:14 #161177 by Γιάννης Νικολάκης
έχει να κάνει και απο το πόσο κοντά μένεις στον δέκτη

More
06 Jun 2015 20:47 - 06 Jun 2015 20:48 #162344 by Apostolos
Δεν ξέρω αν είναι η σωστή περιοχή στο forum για να ανοίξω topic αλλά χρειάζομαι απεγνωσμένα βοήθεια με το internet. Κάθε φορά που παίρνει κάποιος τηλέφωνο το internet πέφτει. Σκέφτηκα εφόσον το τηλέφωνο είναι συνδεμένο στην ίδια τηλεφωνική μπρίζα με το router να τσεκάρω αν το splitter είναι οκ. Οπότε ρώτησα έναν φίλο μου αν έχει κάποιον που δουλεύει σίγουρα και επειδή δεν είχε περίσσιο μου έδωσε τον δικό του. Στην αρχή για καμιά βδομάδα ήταν εντάξει μετά έκανε πάλι τα ίδια. Σκεφτικά να αλλάξω τα καλώδια (που συνδέουν το router με τον splitter) τίποτα.. Πήρα τηλέφωνο στην forthnet και κάτι κάναν με τους κωδικούς από το router και το "φτιάξανε". Δεν τα είχα παρατήσει ακόμα έκανα μια τελευταία δοκιμή με ένα splitter που μου είχε έρθει από το router του οτε που ήμουν 100% σίγουρος ότι δούλευε. Τίποτα.. Δεν ξέρω τι να κάνω σκέφτηκα να συνδέσω το router του οτε και να βάλω τους κωδικούς της forthnet αλλά δεν λειτουργεί. Πρέπει να είσαι συνδρομητής στον οτε για να χρησιμοποιήσεις το router τους. Δεν ξέρω τι να κάνω! Μου έχει σπάσει τα νεύρα. Κακώς έκανα και έφυγα από τον οτε. Αν μπορεί κανείς να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ. :)
Last edit: 06 Jun 2015 20:48 by Apostolos.

More
06 Jun 2015 21:51 - 06 Jun 2015 22:14 #162347 by Άκης Ζαχαριάδης
Καλησπέρα Apope1999
Για αρχή σε καμιά περίπτωση δεν είναι το splitter, αυτό δουλεύει ως ένα φίλτρο για την γραμμή. Ναι όντος έκανες κακός που έφυγες από τον ΟΤΕ, το τηλέφωνο σου ειναι επάνω στο splitter η στο modem? Αν έχει είσοδο βάλτο στο modem, το τηλέφωνο, για έμενα πάρε ξανά επικοινώνησε με την forthnet και πες τους να σου στείλουν άλλο modem, επίσης δοκίμασε να αλλάξεις τηλέφωνο μήπως είναι βραχυκυκλωμενο πόσο καιρό είσαι στην forthnet και πότε στο παρουσίασε αυτό το πρόβλημα?
Last edit: 06 Jun 2015 22:14 by Άκης Ζαχαριάδης.

More
07 Jun 2015 00:10 #162348 by george
φιλαρακι δοκιμασε το rooter μονο του χωρις καμια αλλη συσκευη στο σπιτι απευθειας ομως χωρις spliter και παρε τηλ στο σταθερο απο ενα κινητο για να δεις αν το rooter και η γραμμη σου ειναι καλη αν παρουσιασεις προβλημμα πιθανον να ειναι και η γραμμη σου το rooter συνηθως δεν παρουσιαζει τετοια προβλημματα,Αν ετσι εισαι κομπλε βαλε μια μια τις συσκευες με φιλτρο παντα και αν εχεις συναγερμο θελει και εκει και καλο θα ηταν να μην βαλεις το τηλ με το rooter στο στην ιδια μπριζα και το φιλτρο εχε το νου σου να ειναι αυτο που ξεκιναει απτην μπριζα και οχι να καταληγει στο τηλ

More
07 Jun 2015 11:12 #162353 by Apostolos

akiszax wrote: Καλησπέρα Apope1999
Για αρχή σε καμιά περίπτωση δεν είναι το splitter, αυτό δουλεύει ως ένα φίλτρο για την γραμμή. Ναι όντος έκανες κακός που έφυγες από τον ΟΤΕ, το τηλέφωνο σου ειναι επάνω στο splitter η στο modem? Αν έχει είσοδο βάλτο στο modem, το τηλέφωνο, για έμενα πάρε ξανά επικοινώνησε με την forthnet και πες τους να σου στείλουν άλλο modem, επίσης δοκίμασε να αλλάξεις τηλέφωνο μήπως είναι βραχυκυκλωμενο πόσο καιρό είσαι στην forthnet και πότε στο παρουσίασε αυτό το πρόβλημα?

Λοιπών πήρα τηλέφωνο την Forthnet και μου είπαν ότι το modem δεν αλλάζει δωρεάν εάν δεν είναι χαλασμένο το πρώτο και επειδή δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι είναι το modem δεν έχω δικαίωμα για άλλο. Το τηλέφωνο είναι στο splitter το modem δεν έχει θύρα για τηλέφωνο. Θα δοκιμάσω να αλλάξω τηλέφωνο να δω αν μπορώ να κάνω κάτι αλλά αυτό πρέπει να το δω από αύριο. Και τέλος είμαι στην Forthnet τρεις μήνες και αυτό ξεκίνησε από την δεύτερη εβδομάδα!

Raiven wrote: φιλαρακι δοκιμασε το rooter μονο του χωρις καμια αλλη συσκευη στο σπιτι απευθειας ομως χωρις spliter και παρε τηλεφώνο στο σταθερο απο ενα κινητο για να δεις αν το rooter και η γραμμη σου ειναι καλη αν παρουσιασεις προβλημμα πιθανον να ειναι και η γραμμη σου το rooter συνηθως δεν παρουσιαζει τετοια προβλημματα,Αν ετσι εισαι κομπλε βαλε μια μια τις συσκευες με φιλτρο παντα και αν εχεις συναγερμο θελει και εκει και καλο θα ηταν να μην βαλεις το τηλ με το rooter στο στην ιδια μπριζα και το φιλτρο εχε το νου σου να ειναι αυτο που ξεκιναει απτην μπριζα και οχι να καταληγει στο τηλ

Τα δοκίμασα ήδη αυτά αμέτρητες φορές και κάθε φορά που τα αποσυνδέω όλα και τα συνδέω ξανά δουλεύουν καλά για καμιά βδομάδα και μετά χαλάνε πάλι. Σχετικά με τον συναγερμό το έχω ακούσει και αυτό παρόλα αυτά ο συναγερμός είναι ανεξάρτητος από το τηλέφωνο οπότε δεν νομίζω να είναι η αιτία.

More
07 Jun 2015 12:09 #162358 by george
αγοραρε πες τοτε στην forthnet να σου στειλουν εναν τεχνικο να κοιταξει απτο κατανεμητη στην κεντρικη μπριζα να σιγουρευτει οτι δεν ειναι η γραμμη σου και αν ειναι κομπλε φταει το rooter υποχρεουντε να στειλουν τεχνικο αν εχεις προβλημμα τοσο καιρο και με τoν οτε δεν ειχες

More
07 Jun 2015 12:11 #162359 by Apostolos
ok μάλλον αυτό θα κάνω. Ευχαριστώ πολύ :)

More
24 Nov 2015 01:20 - 24 Nov 2015 02:02 #171493 by fpal
Καλησπέρα μάγκες. Θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με εταιρείες Internet. Εγώ είχα την πράσινη (μην κάνουμε και διαφήμιση) 24άρα και ήμουν σχετικά ικανοποιημένος στο PS3. Τώρα έβαλα την κόκκινη 24άρα πάλι αλλά σε παιχνίδια όπως PRO και 2K δεν έχω άμεση ανταπόκριση.

Έχω upload 0.750 και download 13. Παρακαλώ πείτε μου γνώμες. Σκέφτομαι να βάλω πάλι την πράσινη μήπως και βελτιωθεί η κατάσταση. Είμαι από νησί των Κυκλάδων και με τις ταχύτητες έχουμε ένα θέμα εδώ.
Last edit: 24 Nov 2015 02:02 by Γιώργος Λόλας.

More
24 Nov 2015 02:13 - 24 Nov 2015 02:16 #171495 by Γιώργος Λόλας
Καλησπέρα φίλε μου. Πάρε τηλέφωνο τον πάροχό σου και ρώτα αν η γραμμή σου είναι σεταρισμένη σε interleaved. Αν είναι, ζήτα τους να στην γυρίσουν σε FastPath. Είναι must επιλογή για όσους παίζουν online games. Θα μειωθεί λίγο το download speed (πολύ λίγο, συνήθως κάτω από 1mbps διαφορά - ίσως δεν καταλάβεις καν την διαφορά στο download), αλλά θα μειωθεί ταυτόχρονα αρκετά και το ping, οπότε θα έχεις καλύτερη απόκριση στα games όσον αφορά το lag. Αν με το FastPath όμως έχεις αποσυνδέσεις (σπάνιο φαινόμενο), τότε ρώτα αν μπορούν να κάνουν κάτι για αυτό, αλλιώς γύρνα πάλι σε interleaved.

Όσο για αλλαγή παρόχου, αν δεν γίνει κάτι με αυτόν που είσαι ήδη (να φανταστώ έχεις ενεργό συμβόλαιο και ίσως σου ζητήσουν να πληρώσεις κάποιο ποσό για να φύγεις), σου προτείνω να πάρεις τηλέφωνο στην εταιρεία που σε ενδιαφέρει και να ζητήσεις να σου πουν αν θα έχεις καλές ταχύτητες στην περιοχή σου.

Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα αν τους δώσεις το τηλέφωνό σου για να δουν τον μέσο όρο της περιοχής. Το ίδιο μπορείς να ρωτήσεις και στην εταιρεία που είσαι τώρα. Αν ο μέσος όρος είναι αρκετά μεγαλύτερος σε σχέση με την ταχύτητά σου, ίσως να υπάρχει θέμα με την καλωδίωση στο σπίτι σου. Ψάξτα αυτά πριν πας σε άλλη εταιρεία μην έχεις τα ίδια θέματα κι εκεί.
Last edit: 24 Nov 2015 02:16 by Γιώργος Λόλας.