Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Internet/Σταθερή τηλεφωνία: Γενική συζήτηση - Ποιον ISP προτιμάτε?

Poll: Ποιον ISP προτιμάτε? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Cosmote
16 27.1%
Cyta
4 6.8%
Forthnet
18 30.5%
HOL
11 18.6%
On Telecoms
No votes 0%
Vivodi
No votes 0%
Vodafone
2 3.4%
Wind
7 11.9%
Άλλη
1 1.7%
Total number of voters: 28
Only registered users can participate to this poll
More
06 Mar 2009 15:15 #51366 by Xristod Petrides
Germania monaxo.. Plirono 28 evro to mhna k exw internet 6 Gbps, kai aperiorista thlefwnhmata se germania ellada k usa.. k na mh ksexnate me diplasious misthous e? :roll: :roll: :roll: :evil: :evil: :evil: :cry: :cry: :cry:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Mar 2009 23:04 #51373 by Μπάμπης Χαραλάμπους

xrictod wrote: Germania monaxo.. Plirono 28 evro to mhna k exw internet 6 Gbps, kai aperiorista thlefwnhmata se germania ellada k usa.. k na mh ksexnate me diplasious misthous e? :roll: :roll: :roll: :evil: :evil: :evil: :cry: :cry: :cry:

6GBPS? και κλαις;;;;

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
07 Mar 2009 20:41 #51388 by Μάνος Αλιμπέρτης
Μάλλον 6 Μbps θα εννοεις... :P :P

Eδωπερα το πολυτεχνειο κρήτης γι απαραδειγμα που εξυπηρετει ποσο κοσμο ειναι πάνω σε οπτικη ινα 1 Gbps απο το ΕΔΕΤ :D

Everything that has a beginning has an end...

More
07 Mar 2009 20:58 #51389 by kostas
καλα 6 Gbps δεν παιζει με τιποτα :P Παντος το internet εδω αν και εχουν πεσει οι τιμες ειναι ακομα ακριβο(ειδικα σε σχεση με τους μισθους εξω xD)

More
08 Mar 2009 10:27 #51398 by Stevepredator
Γιατί μόλις είχα ένα mbps ταχύτητα δεν είχα σχεδόν ποτέ lag ενώ τώρα που έχω 4 mbps έχω πολύ συχνά lag (connex είναι η σύνδεση μου)

Cause the only real predator is Stevepredator

More
08 Mar 2009 17:21 #51408 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Εγω με ΟΝ ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Εχει ενα σωρο προφιλ να επιλεξεις. Μακραν πιο μπροστα απο ολες τις αλλες, εταιριες. Σας τη συνιστω ανεπιφυλακτα, εχει πολυ βολικο interface και δεν χρειαζεται να περνας μια ζωη στο CC για να αλλαξεις προφιλ. Το κανεις μονος σου οτι ωρα θες, αναλογα με τη λειτουργια που θες.
Α! και δεν παιρνω ποσοστα :D

More
08 Mar 2009 17:47 #51409 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Freak wrote: Εγω με ΟΝ ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Εχει ενα σωρο προφιλ να επιλεξεις. Μακραν πιο μπροστα απο ολες τις αλλες, εταιριες. Σας τη συνιστω ανεπιφυλακτα, εχει πολυ βολικο interface και δεν χρειαζεται να περνας μια ζωη στο CC για να αλλαξεις προφιλ. Το κανεις μονος σου οτι ωρα θες, αναλογα με τη λειτουργια που θες.
Α! και δεν παιρνω ποσοστα :D

Δεν μου αρεσει που πρεπει να πληρωνεις την καθε κληση που κανεις...

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
08 Mar 2009 19:09 #51411 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Ουτε εμενα θα μαρεσε αν ηταν ετσι 8O . Ποιος σου ειπε κατι τετοιο?

More
09 Mar 2009 13:56 #51425 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Freak wrote: Ουτε εμενα θα μαρεσε αν ηταν ετσι 8O . Ποιος σου ειπε κατι τετοιο?

Εμ. Η on :|

Edit: Μπηκα στην σελιδα της on και ειδα πως αυτο δεν ισωει πλεον... Παντως εμενα με ειχαν τηλεφωνησει και μου το ειχαν πει... Εσυ αληθεια τι πακετο εχεις παρει; Ποσα πληρώνεις και πιανει ικανοποιητικες ταχύτητες;

More
09 Mar 2009 15:18 #51435 by Θύμιος Χριστόπουλος
Η άποψη μου είναι ForthNet και ξερό ψωμί με μόνο 40 ευρώπουλα το μήνα.