Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Internet/Σταθερή τηλεφωνία: Γενική συζήτηση - Ποιον ISP προτιμάτε?

Poll: Ποιον ISP προτιμάτε? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Cosmote
16 27.1%
Cyta
4 6.8%
Forthnet
18 30.5%
HOL
11 18.6%
On Telecoms
No votes 0%
Vivodi
No votes 0%
Vodafone
2 3.4%
Wind
7 11.9%
Άλλη
1 1.7%
Total number of voters: 28
Only registered users can participate to this poll
More
10 Sep 2006 00:55 #19190 by Μπάμπης Κάιδος
Εμένα έγινε η αναβάθμιση την περασμένη εβδομάδα. Πλέον έχω (η τουλάχιστον έτσι μου λένε) 2Mbps. Όταν πρωτοπρόσεξα την αναβάθμιση έπιανα ταχύτητες γύρω στο 1.4 με 1.5Μbps σύμφωνα με το test της forthnet αλλά και με άλλα ευρωπαικά test sites. Συνέχεια όμως έπεφτε μέρα με τη μέρα... Σήμερα λοιπόν που την ξαναμέτρησα έιχα download γύρω στα 300 και upload κάτι παραπάνω από 200! Αν είναι δυνατόν! Είπαμε, οι ταχύτητες δεν είναι εγκυημένες αλλά όχι και να μας δίνουν το 10% της ονομαστικής ταχύτητας που πληρώνουμε... Λες και μας κάνουνε χαρη...

Για την ιστορία forthnet έχω...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Sep 2006 07:47 #19192 by Panagiotis Koutelidakis
Παιδιά, OTENet: €26,00 το 1 Mbps (που διπλασιάζεται στα 2 Mbps, υπενθυμίζω).

More
10 Sep 2006 13:57 #19198 by Αντώνης Κατρής

Mvp\ wrote: Εμένα έγινε η αναβάθμιση την περασμένη εβδομάδα. Πλέον έχω (η τουλάχιστον έτσι μου λένε) 2Mbps. Όταν πρωτοπρόσεξα την αναβάθμιση έπιανα ταχύτητες γύρω στο 1.4 με 1.5Μbps σύμφωνα με το test της forthnet αλλά και με άλλα ευρωπαικά test sites. Συνέχεια όμως έπεφτε μέρα με τη μέρα... Σήμερα λοιπόν που την ξαναμέτρησα έιχα download γύρω στα 300 και upload κάτι παραπάνω από 200! Αν είναι δυνατόν! Είπαμε, οι ταχύτητες δεν είναι εγκυημένες αλλά όχι και να μας δίνουν το 10% της ονομαστικής ταχύτητας που πληρώνουμε... Λες και μας κάνουνε χαρη...

Για την ιστορία forthnet έχω...

Πάντα έτσι δεν ήταν ρε συ? Και με το 56k δεν κατέβαζες με πάνω από 5.5kbps. Πάντα είναι το 10% η μέγιστη ταχύτητα για download. Ωστόσο δεν ξέρω αν το περιορίζουν εδώ ή αν γενικά για τους οποιοσδήποτε λόγους δε μπορεί να πάει πάνω από το 10%. Πάντως σε κάποιο πρόγραμμα για downloads όταν έβαζες τη σύνδεσή σου σου έβαζε αυτόματα ταχύτητα το 10% οπότε πιστεύω ότι δεν είναι μόνο ελληνικό θέμα

More
10 Sep 2006 15:38 #19200 by ribogio
Sir_A_K δεν έχεις δίκιο σε αυτό που λές για το 10%. Το 56 αναφέρεται σε kbps. Δηλαδή 56 kbit per second. Ένα byte όμως είναι ίσο με 8bits. Πράγμα το οποίο σημαίνει πως τα 56kilobits είναι ίσα με 7kiloBYTE/sec. Δηλαδή το μέγιστο θεωρητικά download που μπορεί να πιάσει μία γραμμή 56k είναι ίσο με 7kbyte/sec. Όταν εσύ πιάνεις 5.5 αυτό δεν είναι το 10% όπως εύκολα μπορείς να καταλάβεις.

More
10 Sep 2006 17:45 #19206 by Αντώνης Κατρής
Είσαι σίγουρος ότι είναι σε bits (η μνήμη μου ασθενεί)? Γιατί αν είναι έτσι τότε εξηγείται και η ταχύτητα των downloads σε όλεςτις συνδέσεις

More
10 Sep 2006 18:05 #19207 by xrhstos

RaspK_FOG\ wrote: Παιδιά, OTENet: €26,00 το 1 Mbps (που διπλασιάζεται στα 2 Mbps, υπενθυμίζω).

basika 26 euro 8a einai me ogkoxrewsh ....apokliete na einai xwris ogkoxrewsh :P

More
10 Sep 2006 18:14 #19208 by ribogio

Sir_A_K\ wrote: Είσαι σίγουρος ότι είναι σε bits (η μνήμη μου ασθενεί)? Γιατί αν είναι έτσι τότε εξηγείται και η ταχύτητα των downloads σε όλεςτις συνδέσεις

Ναι ρε ειμαι σιγουρος ολες οι ταχυτητες που δινονται στο internet ειναι σε kbits.

More
10 Sep 2006 20:15 #19212 by Panagiotis Koutelidakis
Πρώτον, καταργείται η ογκοχρέωση, για όσους δεν το έχουν ακούσει. Κι όχι, μόλις πρόσφατα ρώτησα, επειδή την ίδια τιμή μου είπε φίλος μου στο Σαλόνικα!

Όσον αφορά τις ταχύτητες, ο όρος έχει δύο γραφές: Kbps (το επίσημο) και KBps (το ανεπίσημο, αλλά χρησιμοποιείται από κάποιους για λόγους ευκολίας). Το 2ο σημαίνει KiloBytes per second, ενώ το 1ο Kilobits per second. Αυτό σημαίνει ότι η δική μου γραμμή (768 dl/192 ul Kbps) αντιστοιχεί σ' ένα θεωρητικό μέγιστο της τάξης των 96 dl και 24 dl Kilobytes/sec.

More
10 Sep 2006 23:22 #19219 by Κωνσταντής Νικολάου
[align=center]

Kest\ wrote:

RaspK_FOG\ wrote: Παιδιά, OTENet: €26,00 το 1 Mbps (που διπλασιάζεται στα 2 Mbps, υπενθυμίζω).

basika 26 euro 8a einai me ogkoxrewsh ....apokliete na einai xwris ogkoxrewsh :P

==========================================
FORTHNET
==========================================
Eπιλέγετε ADSL in a box Plus? Και εσείς κερδίζετε!

Αποκτήστε το ADSL in a box Plus στα 768 με μόνο 26,5€/μήνα ή στα 2048με 31€/μήνα για έναν ολόκληρο χρόνο και απολαύστε το απόλυτο internet για όλη την οικογένεια σε απίστευτη ταχύτητα!

Σημείωση:

Greeks do not fight like heroes... heroes fight like Greeks (Winston Churchill, 1941)

More
01 Oct 2006 15:37 #20365 by Whiteulver