Με μία Motherboard ASUS A8R32 MVP DLC με 2x1GB RAM (Kingston) και GeForce 6600LE, είδαμε ότι μετά από καιρό παίζει κάποια games με προβλήματα. Πιο συγκεκριμένα το Fable που δεν έχει τρελές απαιτήσεις ενώ ξεκινούσε κανονικά το loading στα 5 λεπτά άρχισε να κολλάει ασταμάτητα.
Αρχικά υποθέσαμε ότι έφταιγε είτε η κάρτα γραφικών, είτε η κάρτα τηλεόρασης από εταιρεία που είχε πολλά προβληματικά μοντέλα. Η CPU και η motherboard είναι πολύ καλές για να φταίνε κατά την γνώμη μου. Ακόμα και το VLC κολλούσε. Τέλος πάντων μετά από καιρό πίρα κι εγώ έναν 4400+ καθώς ήταν από τους καλύτερους, με ίδια motherboard αλλά με ATI X1900XT χωρίς κάρτα τηλεόρασης. Τα προβλήματα ήταν ακριβώς τα ίδια.
Τι φταίει? Η CPU? Η οποία σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Fable έπρεπε να το έχει σαν να άνοιγε πασιέντζα? Έχω κι εγώ 2GB RAM. Να φταίει η Motherboard η οποία απ' όσο ξέρω είναι καλή? (εξαιρετικά δύσκολο να φταίει). Τα 2 PC χρησιμοποίησαν ακριβώς τα ίδια CD κατά την εγκατάσταση προγραμμάτων τους, ακόμα και το λειτουργικό XP. Λέτε να φταίει κάποιο άλλο πρόγραμμα?
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Light,In The Absence Of Eyes,Illuminates Nothing
OOOOOOOOOOOO!!!!!