Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

AMD: Γενική συζήτηση

More
02 Aug 2007 18:09 #36093 by Esperos
Δε ξέρω για εσάς αλλα εγώ αυτο το παιδί όσο πάω και το συμπαθώ περισσότερο!!! :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Aug 2007 18:33 #36095 by Νικολής Ασημάκης
Αν δεν ταιριάζατε...

Υ.Γ. Πάω στοίχημα πως μόλις δει το όνομά μου θα πει πως εμένα όσο πάει και με μισεί όλο και πιο πολύ!

More
02 Aug 2007 18:54 #36097 by Esperos
Οσο για σένα Νικολή το ξερα πως θα πεταχτείς ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ σαν.....(γκουχ γκουχ!) και αφού προέβλεψες ορθός την άποψη μου περιτό να την επαναλάβω!!! :P

More
02 Aug 2007 19:16 #36100 by Πάτροκλος Κόντος
κατα τη γνωμη μου πληρωνουν και το λαθος τις ονομασιας των επεξεργαστων.

και καλα 3000+ και ειναι 2.4 (δηλαδη ο 2.4 αποδιδει οσο ενας 3000 intel) μπορει αυτο οντως να ισχυει αλλα η ιστορια εχει δειξει οτι οποιος το κανει βγαινει χαμενος

More
02 Aug 2007 19:56 #36108 by Esperos
Θα συμφωνήσω και με τον φίλο patrox...απλά προβληματίζομαι....γιατί να είμαστε τόσο.....χμμμ τόσο....(δε μπορώ να βρω την κόσμια λέξη).....αφού βλέπουμε έναν επεξεργαστή με την ΚΩΔΙΚΗ ονομασία πχ 3800+, ΑΛΛΑ κανονικά είναι στα 2GH...και βλέπουμε όμως ότι όντως αποδίδει σαν 3.8 της Intel ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΟΥ ΛΕΤΕ?.... :evil: #$$@#%%^ με τα κολομιαλά που κουβαλάμε....
Είναι απλά τα πράματα ρε παιδιά ο Amd είναι ένα δίχρονο μηχανάκι και η Intel ένα τετράχρονο!! το ίδιο πάει ενα 50αρι δίχρονο και το ίδιο ένα τετράχρονο? Απλά η Amd για να τραβήξει κόσμο άντί να πει 50 δίχρονο και να αφήσει τον κόσμο τον γκαου να απορεί "τι είναι δίχρονο?" λεει " παίδες πάρτε 50αρι αλλα που είναι αντάξιο ενός 80αρι" και κάνεις τις κόντρες σου και βλέπεις πως πιάνει τα χιλιόμετρα που πιάνει ένα 80αρι....αρα στα τέτια σου αν γράφει επάνω 50.....ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.
Οχι ομως εκεί, ο ελληνάρας ο φιγουρατζης ο ανίδεος βλέπει μόνο τα νούμερα και τίποτε άλλο... :evil:

More
05 Aug 2007 02:55 #36144 by Πάτροκλος Κόντος
aposperitis αυτο που λες ισχυε καποτε , τωρα ειναι τα ιδια πραγματα.

ToFonikoAgouri\ wrote: Παίδες, έρανο να αγοράσουμε την Intel, πριν αυξήσει τις τιμές  :mrgreen:

ολα ειναι κυκλος, αυξημενες τιμες θα σημανουν μειωμενες πωλησεις τελευταιων μοντελων επεξεργαστων -> μειωμενες απαιτησεις απο τις εφαρμογες -> μειωμενη ζητηση -> μειωση τιμων.

εχει μπει σε μια σειρα το θεμα που δε γυριζει πισω , παντα θα εχεις καλυτερους επεξεργαστες σε μειωμενες τιμες , αν μεινει μονη η intel και ακριβυνει τις τιμες ή μειωσει το ρυθμο βελτιωσης θα πεσουν οι απαιτησεις των εφαρμογων.

More
07 Aug 2007 02:05 #36174 by Ανδρέας Γρυπάρης
Εγώ από το 2004 αγοράζω AMD και μόνο AMD! Intel δεν πρόκειται να την ξαναπατήσω. Διαβάστε και αυτό το post που το λέω και σε άλλο forum. Και συμπληρώνω :
Επι πολλά χρόνια η Intel μας κοροϊδεύει:
- "Με την τεχνολογία HyperThreading είναι σαν να έχετε 2 επεξεργαστές."
- "Δεν χρειαζόμαστε IMC."
- "Δεν χρειαζόμαστε SMP."
- "Οι EM64T είναι συμβατοί με amd64."
- "Οι CloverTown είναι Quad-Core."
Ειδικά με τους Quad που στην ουσία είναι 2x Dual core CPUs κολλημένοι με ηλεκτροκόλληση πάνω σε ένα die.

Μην ξεχνάμε ότι είχε κρύψει και το FDIV bug στους Ε6ΧΧΧ, Ε4ΧΧΧ, Q6XXX, QX6XXX, T5XXX, T7XXX καθώς επίσης και τους Xeon 3000,3200,5100 και 5300!!

Και εύχομαι να περάσει ο AMD phenom FX δυναμικά στην αγορά! Να δούμε τι πάει να πει Quad core. :twisted:

More
08 Aug 2007 14:50 #36213 by Esperos
Τι να μας πουν οι quad? Τωρα που έρχονται οι Amd με τα 45nano θα δείτε που θα πάει η Intel

More
27 Mar 2008 18:09 #41486 by Esperos
Σύμφωνα με το Inquirer, η AMD ξεκίνησε αθόρυβα μια μαζική απόλυση εργαζομένων που αγγίζει το 5% της εργατικής της δύναμης. Οι απολύσεις αυτές δεν έχουν ως στόχο κάποιο συγκεκριμένο τμήμα αλλά γίνονται σε όλες τις εργαστικές βαθμίδες της εταιρείας. Οι απολύσεις αυτές έρχονται σε μια δύσκολη για την AMD περίοδο, ειδικά μάλιστα όταν ακούγεται ότι με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για το Q1 του 2008, η AMD αναμένει να έχει πολύ μεγάλες απώλειες. Σύμφωνα με τους αναλυτές του Inquirer, περιμένουμε κάποια επίσημη δήλωση από την AMD μέσα σε μία-δύο μέρες, έτσι ώστε να εξηγήσουν ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα.

More
28 Mar 2008 14:45 #41501 by Μάνος Αλιμπέρτης

Freak\ wrote: τα παντα γι αυτους ειναι απλα νουμερα.............ελεος

To θέμα ειναι οτι η AMD είναι ανώνυμη εταιρεία οπότε τη νοιάζει ΜΟΝΟ το κέρδος...Αλλωστε αν και ακούγεται πολύ κυνικό και κακο(δεν συμφωνώ εννοείται με τις απολύσεις) αν δεν γλυτώσει χρήματα τώρα με τις απολύσεις και κλείσει θα χάσουν τη δουλεια τους ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι της... :(

Everything that has a beginning has an end...