Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Έχετε τεχνικό πρόβλημα; Γράψτε το εδώ!

More
02 Apr 2022 00:06 #262760 by Blood Prince
'Εκανα άλλο έλεγχο για να δω εναπομείναντα χρόνο ζωής.

Το περίεργο πάντως είναι πως λέει performance excellent.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Apr 2022 21:20 - 04 Apr 2022 21:23 #262837 by Blood Prince
Δεν έχω αγοράσει σκληρό δίσκο ακόμα, το laptop έτσι και αλλιώς άχρηστο μου είναι καθώς δεν παίζω παιχνίδια και δεν το χρειάζομαι για φοιτητικές/επαγγελματικές υποχρεώσεις, οπότε δεν βιάζομαι.

Πάντως μου την σπάει τα νεύρα όπως μου προτείνουν γνωστοί μου να αγοράσω σκληρό δίσκο στα 70 € ας πούμε (αν και υπάρχει το skroutz που ορισμένοι δεν το τσεκάρουν και κοιτάνε μόνο πλαίσιο πχ) γιατί το laptop μου είναι ήδη 6 χρονών και υπάρχει αυξημένος κίνδυνος να χαλάσει στα επόμενα 1 με 2 χρόνια και επιπλέον λόγω επεξεργαστή και κάρτα γραφικών ούτε παιχνίδια που δεν μπορώ να παίξω, θα παίζω ούτε Windows 11 θα μπορώ να βάλω.

Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση πάντως που φορτώνουν τα windows και μπαίνω internet κανονικά, έστω και με χαλασμένο σκληρό δίσκο αλλά κάνει θόρυβο τελευταία.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 04 Apr 2022 21:23 by Blood Prince.

More
04 Apr 2022 23:13 #262841 by Απόστολος Μητσακούλης

Δεν έχω αγοράσει σκληρό δίσκο ακόμα, το laptop έτσι και αλλιώς άχρηστο μου είναι καθώς δεν παίζω παιχνίδια και δεν το χρειάζομαι για φοιτητικές/επαγγελματικές υποχρεώσεις, οπότε δεν βιάζομαι.

Πάντως μου την σπάει τα νεύρα όπως μου προτείνουν γνωστοί μου να αγοράσω σκληρό δίσκο στα 70 € ας πούμε (αν και υπάρχει το skroutz που ορισμένοι δεν το τσεκάρουν και κοιτάνε μόνο πλαίσιο πχ) γιατί το laptop μου είναι ήδη 6 χρονών και υπάρχει αυξημένος κίνδυνος να χαλάσει στα επόμενα 1 με 2 χρόνια και επιπλέον λόγω επεξεργαστή και κάρτα γραφικών ούτε παιχνίδια που δεν μπορώ να παίξω, θα παίζω ούτε Windows 11 θα μπορώ να βάλω.

Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση πάντως που φορτώνουν τα windows και μπαίνω internet κανονικά, έστω και με χαλασμένο σκληρό δίσκο αλλά κάνει θόρυβο τελευταία.
Αν αρχίσαν και θόρυβοι... είναι κακό σημάδι αυτό. Δν είναι απαραίτητο πάντος ότι θα σου χαλάσει όλο το laptop επιδή είναι 6 χρονών. Αναλόγος την χρήση που του κάνεις.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
05 Apr 2022 13:53 #262868 by Blood Prince
Χθές είχα νεύρα αλλά σήμερα το αποφάσισα και παρήγγειλα σκληρό δίσκο. Στο κάτω κάτω άμα μου χαλάσει το Laptop και μου ξεμείνει ο σκληρός δίσκος, θα μπορώ να τον χρησιμοποιήσω στο Playstation 4.

Λοιπόν τελικα  παρήγγειλα τον   Crucial MX500 SSD 500GB 2.5'' SATA III  από Skroutz με δωρεάν μεταφορικά στα 55 € .

[IMG

Peter Baylish

More
05 Apr 2022 20:40 #262878 by Απόστολος Μητσακούλης

Χθές είχα νεύρα αλλά σήμερα το αποφάσισα και παρήγγειλα σκληρό δίσκο. Στο κάτω κάτω άμα μου χαλάσει το Laptop και μου ξεμείνει ο σκληρός δίσκος, θα μπορώ να τον χρησιμοποιήσω στο Playstation 4.

Λοιπόν τελικα  παρήγγειλα τον   Crucial MX500 SSD 500GB 2.5'' SATA III  από Skroutz με δωρεάν μεταφορικά στα 55 € .
Πιστεύω έκανες την καλύτερη κίνηση, να αγοράσεις σκληρό δίσκο. Το βρήκες και σε καλή τιμή. Μπορείς κάληστα να τον χρισημοποιήσεις εικονικά η άλλο laptop επίσης. Και κατεβαστήρι μπορείς να τον κάνεις για να ελαφρύνης την χρήση πχ του desktop. Χαμένος δν θα πάει πάντος xd.

More
06 Apr 2022 02:12 #262893 by Blood Prince
Thanks a lot. Εδώ λέει πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε PS4.

Όπως και να έχει, ελπίζω να πάνε όλα καλά και να λειτουργεί το Laptop για άλλα 3 χρόνια τουλάχιστον.

Βέβαια κάποια στιγμή, θα θελήσω να πάρω άλλο αλλά καθώς με καλύπτει η κονσόλα για το gaming, βολεύομαι με αυτό που έχω.

[IMG

Peter Baylish

More
06 Apr 2022 20:35 #262924 by Απόστολος Μητσακούλης
Είναι λίγο περιτό ίσως και επικίνδυνο να ανοίξεις το ps4 για να βάλεις σκληρό δίσκο απο την στιγμή που μπορείς να βάλεις plug and play σχεδόν όλους τους εξωτερικούς σκληρούς δίσκους χωρίς κόπο.

More
06 Apr 2022 21:51 - 06 Apr 2022 21:56 #262927 by Blood Prince
Πάντως καθώς διάβασα πως η μνήμη RAM επηρεάζει τα FPS σε ένα παιχνίδι, σκέφτομαι μήπως έπαιρνα μνήμη RAM 16 GB αλλά είναι πεταμένα λεφτά στο τρέχον διάστημα, πρώτον γιατί η κάρτα γραφικών κάνει την περισσότερη δουλειά και δεύτερον γιατί έχω την κονσόλα και δεν παίζω φανατικά πόσο μάλλον στο PC.

Επιπλέον καθώς έχω μνήμη RAM 8 GB HyperX (2X4 GB) σε συνδυασμό με Crucial MX500 SSD, θα μειωθεί ο χρόνoς φόρτωσης και θα ελαττωθεί το stuttering, συνεπώς όταν θα ξαναπαίξω Skyrim, θα είναι άλλη εμπειρία.

Επίσης θα βάλω Windows 10 που θα υποστηρίζονται για άλλα 3 χρόνια ενώ τα Windows 8.1 δεν θα υποστηρίζονται από Ιανουάριο 2023.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 06 Apr 2022 21:56 by Blood Prince.

More
07 Apr 2022 14:02 #262946 by Απόστολος Μητσακούλης
Το 8 σε 16 εχει διαφορα πλεον. Τρεχει πιο ανετα τα games και μπορεις να βαλεις επιπλεον χαρακτηρηστικα χωρις να ζοριζεται το pc. Αν ειχες μια 8αρα αντι για δυο 4αρες θα ηταν ευκολο να πας στα 16.

More
07 Apr 2022 14:40 #262947 by Blood Prince
Συμφωνώ αλλά όταν έχω κάρτα γραφικών Intel HD 4400 ,χλωμό να υπάρξει βελτίωση.

Πρίν 5 χρόνια άλλαξα μνήμη RAM και πίστευα πως θα μπορούσα πχ να παίξω το Assassin's Creed Syndicate και έφαγα τα μούτρα μου.

Εγώ άλλαξα σκληρό δίσκο, επειδή χάλασε ο προηγούμενος και φυσικά για να βάλω Windows 10 , αλλά για το gaming , πάλι με την κονσόλα με βλέπω.

Θα έχω βέβαια κάποια οφέλη όπως μειωμένα loading times στο Skyrim, και δεν ξέρω αν από medium που το έπαιζα πάει στο high. Medium ήταν αυτόματα, καθώς αυτό μου πρότεινε το σύστημα. Επίσης στο Oblivion θα πετάει περισσότερο τώρα.

Τέτοια παιχνίδια μπορώ να παίζω κυρίως, παιχνίδια γενιάς PS3, και με την αλλαγή σκληρού δίσκου δεν θα αλλάξουν πολλά ως πρός αυτό.

[IMG

Peter Baylish