Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Έχετε τεχνικό πρόβλημα; Γράψτε το εδώ!

More
03 Oct 2018 20:36 #219171 by Άκης Ζαχαριάδης
Εννοείται ότι θα σου βγάλει πρόβλημα. Τα Windows που είχες κάνει setup είναι περασμένα με drivers και chipset με το παλιό σου motherboard. H Λύση σου είναι να κάνεις Format και να setαρεις τα windows με τα Drivers & Chipset της νέας σου μητρική (motherboard). Το προτεινω αυτό ώστε να μην σου δημιουργεί προβλήματα στην registry.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Mar 2020 22:49 #232432 by Chris
Replied by Chris on topic Asrock fatal1ty b450 k4
Καλησπέρα!
Κάτοχος της asrock fatal1ty b450 k4, κουμπωμένη σε κουτί nzxt phantom 530 full tower το οποίο έχει στο πισω μέρος fan hub όπου και έχω τους 3 ανεμιστήρες εκει και παίρνουν ρεύμα από αυτο! (Δεν ξέρω αν συνδέεται κάπως αυτο με την μητρική)
θα ήθελα βοήθεια σχετικά με την ρύθμιση των στροφών των fan μέσω bios διότι δεν το βρίσκω! Ευχαριστώ!

More
27 Mar 2020 20:32 #232842 by Μάνος Γρυπάρης
Δεν έχουμε πρόσβαση στο BIOS σου αλλα δες αυτό το βίντεο για περισσότερα:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
28 Mar 2020 04:25 #232867 by Ανδρέας Γρυπάρης

Doomfun wrote: Καλησπέρα!
Κάτοχος της asrock fatal1ty b450 k4, κουμπωμένη σε κουτί nzxt phantom 530 full tower το οποίο έχει στο πισω μέρος fan hub όπου και έχω τους 3 ανεμιστήρες εκει και παίρνουν ρεύμα από αυτο! (Δεν ξέρω αν συνδέεται κάπως αυτο με την μητρική)
θα ήθελα βοήθεια σχετικά με την ρύθμιση των στροφών των fan μέσω bios διότι δεν το βρίσκω! Ευχαριστώ!

Οι ανεμιστήρες σου είναι 4Pin η 3Pin ?
Το fan hub που χρησιμοποιείς ποιο είναι ; :whistle:

More
09 Aug 2020 14:21 #237352 by Aνέστης Αδαμίδης
Καλησπέρα παίδες. Έχω ένα θέμα με τον δίσκο στον επιτραπέζιο και προσπαθώ να το ρυθμίσω να κάνει disk scan στην επόμενη φορά που θα ανοίξω το PC, αλλά δεν μπορώ. Πηγαίνω Υπολογιστής>Ιδιότητες C>Εργαλεία>Έλεγχος σφαλμάτων και όταν το πατάω δεν γίνεται τίποτα.

Χρησιμοποιώ Windows 7. Μπορεί κανείς να με κατατοπίσει με το ρημάδι γιατί δεν το δέχεται;

More
09 Aug 2020 18:25 - 09 Aug 2020 18:25 #237364 by Blood Prince
Εγώ έχω Windows 8.1 και σε κάποια φάση μου εμφάνισε kernel security check failure στα καλακαθούμενα αλλά συνέβη μια φορά μόνο.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 09 Aug 2020 18:25 by Blood Prince.

More
10 Aug 2020 20:46 #237376 by Aνέστης Αδαμίδης
Το πρόβλημα που έχω εγώ, είναι εντελώς διαφορετικό. Μπαίνω στο φάκελο "Λήψεις" και η μπάρα που έχει επάνω που αναγράφει το που βρίσκεσαι, φορτώνει επαόριστον χωρίς να ολοκληρώνεται ποτέ. Επίσης, είναι ένα αρχείο βίντεο που θέλω να διαγράψω και δεν μπορώ. Αν κλείσω το παράθυρο και το ανοίξω ξανά, τότε εμφανίζεται ένα κενό παράθυρο, όπου δε φορτώνει τίποτα. Γι' αυτό σκέφτηκα να κάνω έναν έλεγχο δίσκου, αλλά τώρα μου κάνει άλλες κόνξες.

More
12 Aug 2020 16:41 #237476 by Μάνος Γρυπάρης

TheReaper wrote: Καλησπέρα παίδες. Έχω ένα θέμα με τον δίσκο στον επιτραπέζιο και προσπαθώ να το ρυθμίσω να κάνει disk scan στην επόμενη φορά που θα ανοίξω το PC, αλλά δεν μπορώ. Πηγαίνω Υπολογιστής>Ιδιότητες C>Εργαλεία>Έλεγχος σφαλμάτων και όταν το πατάω δεν γίνεται τίποτα.

Χρησιμοποιώ Windows 7. Μπορεί κανείς να με κατατοπίσει με το ρημάδι γιατί δεν το δέχεται;

Στείλε ένα βίντεο που θα ανεβάσεις στο YouTube Unlisted για να δούμε τι σφάλμα βγάζει.
Επίσης εγκατέστησε το Hard Disk Sentinel και στείλε screenshot να δουμε πως ειναι οι σκληροί σου δίσκοι.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
12 Aug 2020 16:50 #237478 by Μάνος Γρυπάρης
Για διόρθωση του προβλήματος Kernel στα Windows 8.1, αν ποτέ ξαναεμφανιστεί.

TheReaper wrote: Το πρόβλημα που έχω εγώ, είναι εντελώς διαφορετικό. Μπαίνω στο φάκελο "Λήψεις" και η μπάρα που έχει επάνω που αναγράφει το που βρίσκεσαι, φορτώνει επαόριστον χωρίς να ολοκληρώνεται ποτέ. Επίσης, είναι ένα αρχείο βίντεο που θέλω να διαγράψω και δεν μπορώ. Αν κλείσω το παράθυρο και το ανοίξω ξανά, τότε εμφανίζεται ένα κενό παράθυρο, όπου δε φορτώνει τίποτα. Γι' αυτό σκέφτηκα να κάνω έναν έλεγχο δίσκου, αλλά τώρα μου κάνει άλλες κόνξες.

Στείλε screenshot του φακέλου Λήψεις (μπορείς να το κάνεις attach σε μήνυμα εδώ στο Forum, έχουμε διορθώσει τα προβλήματα) όταν η μπάρα φορτώνει απ' αόριστον.

Αυτό που μου περιγράφεις με το αρχείο βίντεο μου κάνει σαν να έχεις πρόβλημα στο σκληρό σου δίσκο! Για μένα κάνε backup τα αρχεία το συντομότερο δυνατό και δοκίμασε να κάνεις mirror το σκληρό δίσκο σε άλλον και να τρέξεις από τον νέο τα Windows. Θα δεις ότι όλα θα είναι οκ. Ανάλογα πράγματα είχα πάθει και εγώ και μου τα έκανε λόγω bad sectors.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
14 Aug 2020 00:50 #237500 by Aνέστης Αδαμίδης

Όποιος βλέπει στο Open NCIS, ξέρει τι ώρα ξεκινάει. Εδώ βλέπετε την ώρα και είναι ακόμη κολλημένο. Αυτό κάνει.

Όσον αφορά στο Hard Disk Sentinel, ποια καρτέλα ακριβώς θέλεις να τραβήξω screenshot; Στην κεντρική μου λέει ότι ο δίσκος είναι σε τέλεια κατάσταση, χωρίς προβληματικούς ή αδύναμους τομείς και δεν υπήρξε κάποιο σφάλμα.
Attachments: