Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Έχετε τεχνικό πρόβλημα; Γράψτε το εδώ!

More
16 Apr 2022 16:10 #263242 by Απόστολος Μητσακούλης

Συμφωνώ αλλά όταν έχω κάρτα γραφικών Intel HD 4400 ,χλωμό να υπάρξει βελτίωση.

Πρίν 5 χρόνια άλλαξα μνήμη RAM και πίστευα πως θα μπορούσα πχ να παίξω το Assassin's Creed Syndicate και έφαγα τα μούτρα μου.

Εγώ άλλαξα σκληρό δίσκο, επειδή χάλασε ο προηγούμενος και φυσικά για να βάλω Windows 10 , αλλά για το gaming , πάλι με την κονσόλα με βλέπω.

Θα έχω βέβαια κάποια οφέλη όπως μειωμένα loading times στο Skyrim, και δεν ξέρω αν από medium που το έπαιζα πάει στο high. Medium ήταν αυτόματα, καθώς αυτό μου πρότεινε το σύστημα. Επίσης στο Oblivion θα πετάει περισσότερο τώρα.

Τέτοια παιχνίδια μπορώ να παίζω κυρίως, παιχνίδια γενιάς PS3, και με την αλλαγή σκληρού δίσκου δεν θα αλλάξουν πολλά ως πρός αυτό.
Αυτές οι κάρτες γραφικών δν είναι κανονικά για gaming. Nvidia πάντα :) Συνήθως τα laptop έχουν 2 κάρτες, μία για display και μία για απόδοση εφαρμογών.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Apr 2022 16:10 - 20 Apr 2022 16:11 #263351 by Blood Prince

Συνήθως τα laptop έχουν 2 κάρτες, μία για display και μία για απόδοση εφαρμογών.

Τέτοιο laptop έχει ο αδερφός μου αλλά έχει AMD. Εντωμεταξύ είχε και ένα άλλο παλιότερα αλλά σε αυτόν του χάλασε η κάρτα γραφικών μετά από 7 χρόνια και πήρε άλλο.

Στο laptop που έχω εγώ, δεν έχει δεύτερη κάρτα γραφικών, τουλάχιστον δεν έχω δει να αναφέρει κάπου κάτι τέτοιο.

Μια χαρά την έβγαλα για πολύ καιρό όμως με Elder Scrolls Skyrim και Dark Souls 2 Scholar of the first sin, τα οποία σκέφτομαι να ξαναπαίξω κάποια στιγμή και επένδυσα 359 € στην αγορά κονσόλας, το PS4.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 20 Apr 2022 16:11 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

More
22 Apr 2022 18:54 - 22 Apr 2022 18:59 #263488 by Blood Prince
Δεν ξέρω γιατί, πρόσφατα αγόρασα πληκτρολόγιο στο laptop και τώρα ξαφνικά δεν πατιέται το γράμμα λ Λ L l

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 22 Apr 2022 18:59 by Blood Prince.

More
25 Apr 2022 03:53 #263538 by Blood Prince
Παρήγγειλα άλλο πληκτρολόγιο...τι να κάνω...πάντως η μητρική δεν ήταν γιατί δεν λειτουργούσε μόνο το λ

www.skroutz.gr/s/34930406/Green-Cell-%CE%A0%CE%BB%CE%B7%CE%B...F%8D%CF%81%CE%BF-KB70USV3.html

[IMG

Peter Baylish

More
30 Apr 2022 18:47 #263851 by Blood Prince
Σήμερα στα καλά καθούμενα μου εμφάνισε μήνυμα "πρόβλημα με συσκευή "

Σκληρό δίσκο άλλαξα, πληκτρολόγιο άλλαξα, η κάρτα γραφικών λειτουργεί, τι πρόβλημα εννοεί, έλεος....

[IMG

Peter Baylish

More
15 Apr 2023 00:01 #270691 by Blood Prince
Το CD drive είναι προβληματικό...κάθε φορά που το κλείνω μετά από λίγο ανοίγει μόνο του αλλά τι να περιμένω σε laptop 7 ετίας και βάλε...βέβαια από την πρώτη μέρα που το αγόρασα θυμάμαι ήταν προβληματικό και έπρεπε να το ανοιγοκλείσω πολλές φορές για να αναγνωρίσει ένα CD,

[IMG

Peter Baylish