Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Έχετε τεχνικό πρόβλημα; Γράψτε το εδώ!

More
28 Oct 2016 16:55 #189027 by Γιώργος Λόλας
Μπες στα BIOS και κάνε επαναφορά ρυθμίσεων. Θα σου έχει κάπου για default settings. Αν συνεχίσει να στο κάνει, κάνε ξανά ένα clean install, κάνοντας πρώτα format τον δίσκο από την οθόνη εγκατάστασης (επιλογή "για προχωρημένους/custom). Το System reserve partition το δημιουργεί πάντα :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Oct 2016 01:01 #189032 by Pan Ram
ενταξη θα κανω reset τα bios και θα κανω φορματ παλι .. :)

More
05 Nov 2016 19:33 - 06 Nov 2016 16:09 #189183 by Pan Ram
Μολις κατεβασα τα forza 6 apex και forza horizon 3 σε PC windows 10 κι ενω εχω κανονικα 5.1 ηχο σε παιχνιδια στο Steam αλλα και σε media players κτλ δεν εχω στα forza...Φυσικα και πηγα στισ επιλογες ηχου του παιχνιδιου , στο Apex ειχε να διαλεξεις μεταξυ ακουστικων , home theater kai speakers δοκιμασα τα παντα αλλα εχω στερεο ηχο απο τα 2 εμπρος ηχεια..Κατι πρεπει να ειναι με τα windows apps και τις ριθμησεις ηχου αλλα δεν μπορω να το βρω , ειμαι καινοτργιος στα w10, καμια ιδεα?
Last edit: 06 Nov 2016 16:09 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
08 Nov 2016 11:05 - 08 Nov 2016 11:45 #189245 by Μπάμπης Χαραλάμπους

wavee wrote: Καλησπέρα. Ο πατερας μου εχει αυτο το λαπτοπ

www.toshiba.eu/discontinued-products/satellite-a210-133/

Ειχε προεγκατεστημενα Windows Vista αλλα επειδη κολλαγαν του εβαλα τα Windows XP

Παρολο που παει αρκετα πιο γρηγορα, βλεπω οτι η μνημη RAM γεμιζει ευκολα αν ανοιξει πχ 2-3 σελιδες και μετα αρχιζει και κολλαει. Ισως φταει το antivirus δεν ξερω. Για να δειτε καλυτερα σας στελνω μια εικονα απο την "διαχειριση εργασιων"

Την εικονικη μνημη την εχω ρυθμισει στο "Αυτοματο". ΑΠλα σας το ανεφερα. Ξερετε τι μπορω να κανω για να μην γεμιζει γρηγορα η Ram?

Βγάλε τα windows xp και είτε ξαναβάλε τα vista ή ακόμη και τα windows 10 για να χρησιμοποιήσεις την τεχνολογία ReadyBoost.

To ReadyBoost θεωρητικά είναι μια τεχνολογία η οποία χρησιμοποιεί τον χώρο από USB sticks ή ακομα και καρτες SD ως επιπρόσθετη μνήμη ram...περίπου. Σίγουρα θα βοηθούσε να το έκανες αυτό.

Το κακό είναι ότι ΔΕΝ υποστηρίζονται όλες οι κάρτες και όλα τα USB και πρέπει να σταθείς λίγο τυχερός. Από εμπειρίες άλλων ξέρω ότι αν έχεις εάν 64 gb stick και βάλεις και τα 64 gb να κάνουν αυτή την δουλειά.... μόνο αυτό δεν θα κάνουν! Οπότε αγοράζεις εάν μικρό μέχρι 8 gb και του βάζεις ξέρω γ 4 gb να κάνουν την δουλειά. Βολεύει να βάλεις κάρτα SD γιατί μπορείς πολύ απλά να την τοποθετήσεις στο laptop και να ξεχάσεις ότι υπάρχει.

Για να ενεργοποιήσεις το ReadyBoost χρειάζεσαι windows vista ή οτιδήποτε νεότερο και η ενεργοποίηση γίνεται μέσω των ιδιοτήτων της συσκευής που θες να χρησιμοποιήσεις.

Υπάρχει εάν site όπου άτομα σχολιάζουν αν οι συσκευές τους είναι καλές για το ReadyBoost. Σύμφωνα με το site ΝΟΜΙΖΩ οτι αυτη η SD πρεπει να κανει. Αν έχεις κάποια άλλη στο σπίτι μετέφερε κάπου αλλού τα αρχεία της και δοκίμασε με αυτή.

Miatakias wrote: Μολις κατεβασα τα forza 6 apex και forza horizon 3 σε PC windows 10 κι ενω εχω κανονικα 5.1 ηχο σε παιχνιδια στο Steam αλλα και σε media players κτλ δεν εχω στα forza...Φυσικα και πηγα στισ επιλογες ηχου του παιχνιδιου , στο Apex ειχε να διαλεξεις μεταξυ ακουστικων , home theater kai speakers δοκιμασα τα παντα αλλα εχω στερεο ηχο απο τα 2 εμπρος ηχεια..Κατι πρεπει να ειναι με τα windows apps και τις ριθμησεις ηχου αλλα δεν μπορω να το βρω , ειμαι καινοτργιος στα w10, καμια ιδεα?

Πιθανως δεν εχεις καρτα ηχου και χρησιμοποιεις την onboard της realtec. Καλο θα ηταν να παρεις μια PCI καρτα ηχου (δες τι μεγεθος PCI παιρνει το pc σου) και θα μπορεις να κανεις οτι ρυθμισεις θες (προτεινω μαρκας creative). Παντως αν οντως εχεις realtec ψαξε τις ρυθμισεις της μπορει να εχουν προσθεσει καποια επιλογη πλεον.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.
Last edit: 08 Nov 2016 11:45 by Μπάμπης Χαραλάμπους.

More
21 Apr 2017 00:13 #197200 by Νίκος Τριανταφύλλης
Καλησπέρα . πήρα μια ψυκτρα την evo212 της κουλερμαστερ την αντικατέστησα με την παλιά και το πισι ανοίγει για λίγο και κλείνει με την μια και το κάνει λουπα.το έκανα 3 φορές αλλαγή και μια 4 με την παλιά πάλι το ίδιο .έβγαλα τα πάντα όλα και ξανά το ίδιο ακόμα και την μπαταρία του bios.το μόνο που να πω ότι έγινε λάθος είναι ότι έβγαλα για λίγο τον cpu αλλά τον ξαναεβαλα . τι μπορώ να κάνω ελπίζω να μην χάλασε τίποτα ειδικά ο cpu

More
21 Apr 2017 12:26 #197226 by Ανδρέας Γρυπάρης

Nicko wrote: Καλησπέρα . πήρα μια ψυκτρα την evo212 της κουλερμαστερ την αντικατέστησα με την παλιά και το πισι ανοίγει για λίγο και κλείνει με την μια και το κάνει λουπα.το έκανα 3 φορές αλλαγή και μια 4 με την παλιά πάλι το ίδιο .έβγαλα τα πάντα όλα και ξανά το ίδιο ακόμα και την μπαταρία του bios.το μόνο που να πω ότι έγινε λάθος είναι ότι έβγαλα για λίγο τον cpu αλλά τον ξαναεβαλα . τι μπορώ να κάνω ελπίζω να μην χάλασε τίποτα ειδικά ο cpu

εφόσον τα υπόλοιπα παίζουν, πας τη motherboard για αντικατάσταση.

More
21 Apr 2017 13:57 #197228 by Βαγγέλης

Nicko wrote: Καλησπέρα . πήρα μια ψυκτρα την evo212 της κουλερμαστερ την αντικατέστησα με την παλιά και το πισι ανοίγει για λίγο και κλείνει με την μια και το κάνει λουπα.το έκανα 3 φορές αλλαγή και μια 4 με την παλιά πάλι το ίδιο .έβγαλα τα πάντα όλα και ξανά το ίδιο ακόμα και την μπαταρία του bios.το μόνο που να πω ότι έγινε λάθος είναι ότι έβγαλα για λίγο τον cpu αλλά τον ξαναεβαλα . τι μπορώ να κάνω ελπίζω να μην χάλασε τίποτα ειδικά ο cpu

Σίγουρα κάτι θα πείραξες άθελα σου... Τσέκαρε τα πινάκια αν στράβωσαν επίσης τσέκαρε αν όλα τα καλώδια έχουν μπει σωστά... Πριν πας για αντικατάσταση (όπως είπε το παιδί από πάνω) δοκίμασε με άλλο τροφοδοτικό ή άλλη μητρική (φίλου/γνωστού)

More
21 Apr 2017 16:37 #197240 by Νίκος Τριανταφύλλης
Ειχαν στραβώσει της μητρικής τα δόντια τα ισωσισα και δουλεύει αλλά τώρα δν έχω οθόνη 0ληκτρολογιο και ποντίκι έξω όλα δουλεύουν μέσα ανεμιστήρες και φωτα

More
22 Apr 2017 00:10 #197262 by Βαγγέλης

Nicko wrote: Ειχαν στραβώσει της μητρικής τα δόντια τα ισωσισα και δουλεύει αλλά τώρα δν έχω οθόνη 0ληκτρολογιο και ποντίκι έξω όλα δουλεύουν μέσα ανεμιστήρες και φωτα

Τα καλώδια στο σκληρό έχουν μπει καλά;

More
22 Apr 2017 02:54 #197267 by Νίκος Τριανταφύλλης
Ναι όλα λογικά τα ξανατσεκαρα δν ξέρω τι να κάνω πια.άλλη μητρική δν μπορώ να πάρω θέλει και συγκεκριμένα ο cpu μ Η δν υπάρχουν η είναι 150φεύγα αλλοι παρομιοι άλλη μαρκα