wavee wrote: Καλησπέρα. Ο πατερας μου εχει αυτο το λαπτοπ
www.toshiba.eu/discontinued-products/satellite-a210-133/
Ειχε προεγκατεστημενα Windows Vista αλλα επειδη κολλαγαν του εβαλα τα Windows XP
Παρολο που παει αρκετα πιο γρηγορα, βλεπω οτι η μνημη RAM γεμιζει ευκολα αν ανοιξει πχ 2-3 σελιδες και μετα αρχιζει και κολλαει. Ισως φταει το antivirus δεν ξερω. Για να δειτε καλυτερα σας στελνω μια εικονα απο την "διαχειριση εργασιων"
Την εικονικη μνημη την εχω ρυθμισει στο "Αυτοματο". ΑΠλα σας το ανεφερα. Ξερετε τι μπορω να κανω για να μην γεμιζει γρηγορα η Ram?
Βγάλε τα windows xp και είτε ξαναβάλε τα vista ή ακόμη και τα windows 10 για να χρησιμοποιήσεις την τεχνολογία ReadyBoost.
To ReadyBoost θεωρητικά είναι μια τεχνολογία η οποία χρησιμοποιεί τον χώρο από USB sticks ή ακομα και καρτες SD ως επιπρόσθετη μνήμη ram...περίπου. Σίγουρα θα βοηθούσε να το έκανες αυτό.
Το κακό είναι ότι ΔΕΝ υποστηρίζονται όλες οι κάρτες και όλα τα USB και πρέπει να σταθείς λίγο τυχερός. Από εμπειρίες άλλων ξέρω ότι αν έχεις εάν 64 gb stick και βάλεις και τα 64 gb να κάνουν αυτή την δουλειά.... μόνο αυτό δεν θα κάνουν! Οπότε αγοράζεις εάν μικρό μέχρι 8 gb και του βάζεις ξέρω γ 4 gb να κάνουν την δουλειά. Βολεύει να βάλεις κάρτα SD γιατί μπορείς πολύ απλά να την τοποθετήσεις στο laptop και να ξεχάσεις ότι υπάρχει.
Για να ενεργοποιήσεις το ReadyBoost χρειάζεσαι windows vista ή οτιδήποτε νεότερο και η ενεργοποίηση γίνεται μέσω των ιδιοτήτων της συσκευής που θες να χρησιμοποιήσεις.
Υπάρχει εάν site όπου άτομα σχολιάζουν αν οι συσκευές τους είναι καλές για το ReadyBoost. Σύμφωνα με το
site
ΝΟΜΙΖΩ οτι
αυτη η SD
πρεπει να κανει. Αν έχεις κάποια άλλη στο σπίτι μετέφερε κάπου αλλού τα αρχεία της και δοκίμασε με αυτή.
Miatakias wrote: Μολις κατεβασα τα forza 6 apex και forza horizon 3 σε PC windows 10 κι ενω εχω κανονικα 5.1 ηχο σε παιχνιδια στο Steam αλλα και σε media players κτλ δεν εχω στα forza...Φυσικα και πηγα στισ επιλογες ηχου του παιχνιδιου , στο Apex ειχε να διαλεξεις μεταξυ ακουστικων , home theater kai speakers δοκιμασα τα παντα αλλα εχω στερεο ηχο απο τα 2 εμπρος ηχεια..Κατι πρεπει να ειναι με τα windows apps και τις ριθμησεις ηχου αλλα δεν μπορω να το βρω , ειμαι καινοτργιος στα w10, καμια ιδεα?
Πιθανως δεν εχεις καρτα ηχου και χρησιμοποιεις την onboard της realtec. Καλο θα ηταν να παρεις μια PCI καρτα ηχου (δες τι μεγεθος PCI παιρνει το pc σου) και θα μπορεις να κανεις οτι ρυθμισεις θες (προτεινω μαρκας creative). Παντως αν οντως εχεις realtec ψαξε τις ρυθμισεις της μπορει να εχουν προσθεσει καποια επιλογη πλεον.