Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Gaming Headset: Γενική Συζήτηση/Προτάσεις αγοράς

More
11 Dec 2021 00:04 - 11 Dec 2021 00:07 #258227 by Blood Prince

Warning: Spoiler!

Ιανουάριο 2021 τα αγόρασα  και δεν ξέρω που είναι η απόδειξη. Το να φτιάχνονται χλωμό. Πιστεύω πως ακόμα και αν φτιάχνονταν η αγορά καινούργιων ακουστικών έχει μικρότερο κόστος.'Αλλωστε για 10-15 € μιλάμε.Δεν θα αγοράσω ακριβότερα.

'Οσες φορές αγοράζω ακουστικά, δεν κρατάνε ούτε χρόνο.Δεν ξέρω τι φταίει.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 11 Dec 2021 00:07 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Dec 2021 00:18 - 11 Dec 2021 00:35 #258228 by Blood Prince
Και αυτά για low budget ακουστικά εώς 15 € , καλά φαίνονται. Ο άλλος λέει τα λέει τα έχει 4 χρόνια ! Βέβαια κρατάω μικρό καλάθι.

Λένε πως είναι για PC αλλα κάνει και για PS4.

www.skroutz.gr/s/439200/Sennheiser-PC-3-On-Ear-Multimedia-%C...B5%CF%83%CE%B7-3-5mm-Jack.html

Κυριακή το αργότερο θα τα παραγγείλω  γιατί από εβδομάδα θέλω να παίξω playstation.

Και αυτά τα Logitech που είναι γνωστή εταιρία.

www.skroutz.gr/s/438866/Logitech-H150-On-Ear-Multimedia-%CE%...7%CF%81%CF%8E%CE%BC%CE%B1.html

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 11 Dec 2021 00:35 by Blood Prince.

More
11 Dec 2021 00:40 #258230 by Aνέστης Αδαμίδης
Εγώ πάντως έχω τα Microsoft Lifechat 3000 εδώ και πάρα πολλά χρόνια και ακόμη λειτουργούν κανονικά. Άμα θες και για PS, εκεί θα έχεις πρόβλημα, γιατί δεν είναι συμβατά. Αλλά γενικά είναι καλή κατασκευή.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
11 Dec 2021 00:46 #258231 by Blood Prince

Εγώ πάντως έχω τα Microsoft Lifechat 3000 εδώ και πάρα πολλά χρόνια και ακόμη λειτουργούν κανονικά. Άμα θες και για PS, εκεί θα έχεις πρόβλημα, γιατί δεν είναι συμβατά. Αλλά γενικά είναι καλή κατασκευή.

Θέλω να συνδέονται στο laptop και στο χειριστήριο του Playstation, δηλαδή να έχουν 3,5 mm jack.

Πέτυχα και αυτά, τα οποία είναι φτηνά οπότε δεν χάνω κάτι, αλλά έχουν καλές κριτικές. Είναι από HP.

www.skroutz.gr/s/14870870/HP-Stereo-3-5mm-Headset-On-Ear-Mul...B5%CF%83%CE%B7-3-5mm-Jack.html

[IMG

Peter Baylish

More
11 Dec 2021 01:04 #258232 by Aνέστης Αδαμίδης
Με ένα εικοσάρικο περίπου μπορείς να πάρεις αυτά εδώ

www.skroutz.gr/s/24491105/Spartan-Gear-Myrmidon-2-Over-Ear-Gaming-Headset-3-5mm.html

Είναι τα ίδια που είχα κερδίσει πέρυσι και είναι πάρα πολύ καλά. Ελαφριά και μαλακά μαξιλαράκια και με πολύ καλό ήχο.

More
11 Dec 2021 01:23 #258233 by Blood Prince
Thanks , θα τα έχω υπόψην για όταν χαλάσουν αυτά που θα πάρω. 

Για την ώρα δεν θέλω να είναι πάνω από 15 € καθώς είμαι περίεργος πόσο θα κρατήσουν.

Θα πάρω μάλλον από HP στα 6 € (10 € με μεταφορικά) .

www.msystems.gr/headphones/hp-stereo-3-5mm-headset-t1a66aa

[IMG

Peter Baylish

More
11 Dec 2021 01:29 #258234 by Aνέστης Αδαμίδης
Εσύ ξέρεις το budget σου, εγώ απλά έκανα μια πρόταση η οποία είναι δοκιμασμένη από προσωπική εμπειρία. Αν θες και για το μικρόφωνο να δεις, μπορείς να δεις μερικά από τα vod στο twitch που το χρησιμοποιώ όταν κάνω stream. Το κακό απλά είναι ότι δεν έχει mute button επάνω, οπότε όταν θέλω να διακόψω για λίγο, αναγκαστικά αποσυνδέω το μικρόφωνο.

More
11 Dec 2021 01:41 #258235 by Blood Prince

Εσύ ξέρεις το budget σου, εγώ απλά έκανα μια πρόταση η οποία είναι δοκιμασμένη από προσωπική εμπειρία. Αν θες και για το μικρόφωνο να δεις, μπορείς να δεις μερικά από τα vod στο twitch που το χρησιμοποιώ όταν κάνω stream. Το κακό απλά είναι ότι δεν έχει mute button επάνω, οπότε όταν θέλω να διακόψω για λίγο, αναγκαστικά αποσυνδέω το μικρόφωνο.

Ευχαριστώ, απλά κλαίω τα 35 € , που έδωσα στα άλλα. Για το μικρόφωνο δεν είχα θέμα μέχρι τώρα και μάλιστα σε αρκετά φτηνά ακουστικά.Μάλιστα με φτηνά ακουστικά, είχα εξεταστεί στην διπλωματική εργασία και ακουγόμουν καθαρά.

Το προβλημά μου είναι πως σε μικρό χρονικό διάστημα ο ήχος ή ακούγεται από την μια μεριά μόνο ή κάνει παράσιτα.

Βέβαια μου είπες πως τα δικά σου είναι μια χαρά μετά από ένα χρόνο που τα έχεις !

Αν τα φτηνά που θα πάρω χαλάσουν, θα αγοράσω αυτά που μου πρότεινες !

[IMG

Peter Baylish

More
11 Dec 2021 01:53 #258236 by Aνέστης Αδαμίδης

Ευχαριστώ, απλά κλαίω τα 35 € , που έδωσα στα άλλα. Για το μικρόφωνο δεν είχα θέμα μέχρι τώρα και μάλιστα σε αρκετά φτηνά ακουστικά.Μάλιστα με φτηνά ακουστικά, είχα εξεταστεί στην διπλωματική εργασία και ακουγόμουν καθαρά.

Το προβλημά μου είναι πως σε μικρό χρονικό διάστημα ο ήχος ή ακούγεται από την μια μεριά μόνο ή κάνει παράσιτα.

Βέβαια μου είπες πως τα δικά σου είναι μια χαρά μετά από ένα χρόνο που τα έχεις !

Αν τα φτηνά που θα πάρω χαλάσουν, θα αγοράσω αυτά που μου πρότεινες !
Γι' αυτό σου είπα να το κοιτάξεις μήπως μπορέσεις να βρεις απόδειξη ή κάτι που να σε βοηθήσει με το θέμα της εγγύησης. Στην τελική, ένα τηλέφωνο στο μαγαζί, να σου πουν μήπως με κάποιον σειριακό αριθμό μπορούν να το εντοπίσουν ή αν πλήρωσες με κάρτα και μπορείς να εντοπίσεις τη συναλλαγή αυτή.

More
11 Dec 2021 02:18 #258237 by Blood Prince
Παρήγγειλα αυτά  www.msystems.gr/headphones/hp-stereo-3-5mm-headset-t1a66aa

9 € μου κόστισαν.Τζάμπα σχεδόν.

Ελπίζω να κρατήσουν 1 χρόνο . 

[IMG

Peter Baylish