Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Gaming Headset: Γενική Συζήτηση/Προτάσεις αγοράς

More
22 Mar 2016 20:45 #178467 by tsias1990
Παιδια καλησπερα.Αγορασα τα razer kraken www.razerzone.com/gaming-audio/razer-kraken-usb και επισης εχω 2 ηχεια συνδεδεμενα με το pc.Θελω π.χ. οταν παιζω ενα game να ακουγεται ο ηχος του παιχνιδιου απο τα ηχεια και απο το headset να ακουγεται μονο το chat των παικτων.Ειναι κατι τετοιο εφικτο γνωριζετε?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Mar 2016 21:42 - 22 Mar 2016 21:45 #178480 by Blood Prince

tsias1990 wrote: Παιδια καλησπερα.Αγορασα τα razer kraken www.razerzone.com/gaming-audio/razer-kraken-usb και επισης εχω 2 ηχεια συνδεδεμενα με το pc.Θελω π.χ. οταν παιζω ενα game να ακουγεται ο ηχος του παιχνιδιου απο τα ηχεια και απο το headset να ακουγεται μονο το chat των παικτων.Ειναι κατι τετοιο εφικτο γνωριζετε?

Πιστεύω είναι εφικτό..δές λίγο εδώ.. www.pcsteps.gr/questions/gaming-headset/

btw Εσύ είχες ρωτήσει μάλλον και στο url που παρέθεσα :woohoo: από search στο google το βρήκα..anywayz

Εγώ πιστεύω πως σίγουρα είναι εφικτό αλλά εξαρτάται από το προϊόν που αγόρασες.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 22 Mar 2016 21:45 by Blood Prince.

More
23 Mar 2016 02:53 #178503 by Δημήτρης Πασχάλογλου

tsias1990 wrote: Παιδια καλησπερα.Αγορασα τα razer kraken www.razerzone.com/gaming-audio/razer-kraken-usb και επισης εχω 2 ηχεια συνδεδεμενα με το pc.Θελω π.χ. οταν παιζω ενα game να ακουγεται ο ηχος του παιχνιδιου απο τα ηχεια και απο το headset να ακουγεται μονο το chat των παικτων.Ειναι κατι τετοιο εφικτο γνωριζετε?

Φίλε μου αυτό νομίζω γίνεται μόνο με κάποιο εκτός παιχνιδιού πρόγραμμα όπως το Skype, αλλά και πάλι δεν ξέρω αν θα σου χρησιμεύσει γιατί τα ακουστικά σου είναι κλειστού τύπου και θα απομονώνουν τον ήχο του παιχνιδιού για αυτή τη δουλειά είναι headset σαν του Xbox με ένα ακουστικό. ;)

More
24 Mar 2016 18:42 - 25 Mar 2016 00:19 #178634 by tsias1990
χαχα ναι εγω ειμαι εχω φαει ολο το Internet για αυτο.δεν νομιζω να ειναι θεμα προιοντος.μαλλον πρεπει να στο επιτρεπει το παιχνιδι.στην ουσια πρεπει να διαβαζει το παιχνιδι 2 διαφορετικες συσκευη για output στον ηχο.αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρος

δεν με πειραζει που θα απομονωνουν τον ηχο αρκει να γινει.εχω καλα ηχεια και δεν θελω να πανε χαμενα.τωρα για το skype Ναι ειναι λυση αλλα θα πρεπει καθε φορα να κανεις call με τους παικτες που παιζεις ε και ειναι φασαρια σε ευχαριστω παντως.λογικα ειναι θεμα παιχνιδιου
Last edit: 25 Mar 2016 00:19 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
08 Apr 2016 17:57 - 09 Apr 2016 18:09 #179629 by Konstantinos
Αυτο ειναι ευκολο απλα βαζεις τα ηχεια σαν προεπιλεγμενη συσκευη και μετα διαλεγεις τα ακουστικα και τα βαζεις σαν προεπιλεγμενη συσκευη επικοινωνιας

Attachments:
Last edit: 09 Apr 2016 18:09 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
24 Apr 2016 18:02 - 24 Apr 2016 18:47 #180501 by Νίκος Νικολαίδης
Για αρχή σας προτείνω σε όλα τα ακουστικά να κοιτάτε οι συχνότητες να είναι 20Hz - 20KHz που είναι όλο το φάσμα που ακούει ο άνθρωπος και με αυτόν τον τρόπο θα ακούτε όπως πρέπει τους ήχους ενός παιχνιδιού ή ένα αγαπημένο σας τραγούδι. Από εκεί και πέρα είναι ανάλογα το τι υλικά έχει χρησιμοποιήσει η εταιρεία για το πόσο "ζεστός" ή μελωδικός είναι ο ήχος.

Επίσης καλό είναι να σκεφτείτε αν θέλετε τα ακουστικά σας να είναι ανοιχτού ή κλειστού τύπου! Η διαφορά τους είναι ότι του κλειστού τύπου μπλοκάρουν σε εξαιρετικά μεγάλο σημείο τους ήχους περιβάλλοντος, βελτιώνει πολύ το πόσο νιώθουμε τα μπάσα γιατί ο ήχος ταξιδεύει κατευθείαν στα αυτιά μας και συγκεντρωνόμαστε καλύτερα σε αυτό που ακούμε. Οι drummer για παράδειγμα, στο studio τουλάχιστον φοράνε κλειστού τύπου ώστε να ακούνε καθαρά το τι γράφουν τα μικρόφωνα. Βέβαια αν είστε στο δρόμο με ποδήλατο π.χ. καλύτερα να φοράτε ανοιχτού τύπου για ασφάλεια, ώστε να ακούτε λίγο τι γίνεται γύρω σας. Υπάρχουν ανάλογα ακουστικά ανοιχτού τύπου σε ψείρες.

Τώρα για gaming ακουστικά εγώ προσωπικά θα προτείνω τα Asus Strix 7.1 \w/ (184,00 € Από Public)
Είναι πανέμορφα, με τα χαρακτηριστικά μάτια κουκουβάγιας στο πλάι της σειράς "Strix".
[img

Μπορεί να σας φαίνονται ακριβά αλλά μιλάμε για τα αυτιά σας. Καλύτερα να πάρετε καλά ακουστικά και να σας βγάλουν χρόνια, παρά να πάρετε μάπα ακουστικά και να σας πονάνε τα αυτιά σας γιατί η ποιότητα είναι νεκροταφείου. ΝΑΙ τα αυτιά σας δε χαλάνε τόσο από την ένταση(db), αλλά από το πόσο καλή ποιότητα είναι τα ακουστικά σας και η ανάλογη πηγή/τραγούδι που ακούτε.

Συχνοτικά τα ακουστικά είναι όπως πρέπει και το μικρόφωνο για άντρες με μέση και πιο μπασάτη φωνή είναι ότι πρέπει ενώ για κοπέλες ή άντρες με λεπτή φωνή μπορεί να τους φανεί πιο μουντή η φωνή τους γιατί κόβει λίγο στης ψηλές συχνότητες 20Hz - 16KHz. Επίσης διαθέτουν λειτουργία 7.1 Surround χρησιμοποιώντας όχι 1 όχι 2 ΑΛΛΑ 5 ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΚΟΥΣΤΙΚΌ. (Παίζει να με ακούσανε 2 τετράγωνα πιο κάτω λελ) Θα ακούτε πολλές λεπτομέρειες και στα FPS θα σας βοηθήσει αν είστε από αυτούς που παίζουν με ήχο. (Ναι έχω ακούσει ότι κάποιοι δε παίζουν με ήχο .-. )

Ένα Unboxing εδώ πέρα:
Last edit: 24 Apr 2016 18:47 by Νίκος Νικολαίδης.

More
07 Oct 2021 14:34 #256141 by Blood Prince
Τα "ακριβά" ακουστικά δεν έχουν απαραίτητα μεγάλο χρόνο ζωής.

Είχα αγοράσει τα Turtle Beach γύρω στα 35 € ,και ενώ δεν τα κακομεταχειρίζομαι,από τις πρώτες μέρες, ήταν κάποιες φορές που ο ήχος ακουγόταν από την μια πλευρά μόνο, κάτι που με άγχωσε......τελικά φτιάχνει όταν διπλώνω/τεντώνω το καλώδιο αλλά αυτό που μου κάνει κάποιες φορές έστω και για λίγα λεπτά μέχρι να φτιάξει, να ακούγεται ο ήχος από το ένα αυτί, είναι απαράδεκτο.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
08 Dec 2021 20:02 #257756 by Blood Prince
Χθες μου έκαναν τα headsets παράσιτα στον ήχο και δεν ξέρω καν τον λόγο.

Άλλη φορά θα πληρώνω 10-15€ για headsets. Έδωσα 35€ και πάλι προβληματικά είναι. 

[IMG

Peter Baylish

More
10 Dec 2021 23:20 - 10 Dec 2021 23:25 #258223 by Blood Prince
Τα Turtle Beach Recon 70 χάλασαν εντελώς ! Το καλώδιο ούτε το πάτησα, ούτε τίποτα , ούτε εμφανισιακά φαίνεται να έχει φθαρεί. Φεβρουάριο τα αγόρασα και πλέον θα πάρω άλλα. 35€ ακουστικά. 

Λέω να παραγγείλω τα Sades Tpower Over Ear Gaming Headset , έχουν καλή κριτική στο skroutz και τα βρίσκω στα 13 € με μεταφορικά.

www.skroutz.gr/s/9842865/Sades-Tpower-Over-Ear-Gaming-Headset-3-5mm.html#reviews

Αφού την πάτησα με τα 35 € ακουστικά, δεν ξαναπαίρνω σε ανεβασμένη τιμή. Ούτε χρόνο δεν κράτησαν. 

Στα 10-15 € απο δώ και πέρα.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 10 Dec 2021 23:25 by Blood Prince.

More
10 Dec 2021 23:35 #258224 by Aνέστης Αδαμίδης

Τα Turtle Beach Recon 70 χάλασαν εντελώς ! Το καλώδιο ούτε το πάτησα, ούτε τίποτα , ούτε εμφανισιακά φαίνεται να έχει φθαρεί. Φεβρουάριο τα αγόρασα και πλέον θα πάρω άλλα. 35€ ακουστικά. 

Λέω να παραγγείλω τα Sades Tpower Over Ear Gaming Headset , έχουν καλή κριτική στο skroutz και τα βρίσκω στα 13 € με μεταφορικά.

www.skroutz.gr/s/9842865/Sades-Tpower-Over-Ear-Gaming-Headset-3-5mm.html#reviews

Αφού την πάτησα με τα 35 € ακουστικά, δεν ξαναπαίρνω σε ανεβασμένη τιμή. Ούτε χρόνο δεν κράτησαν. 

Στα 10-15 € απο δώ και πέρα.
Δεν ισχύει η εγγύηση; Κοίταξε το μήπως μπορεί να γίνει κάτι, τουλάχιστον να σου κάνουν καμιά πίστωση σε άλλα ακουστικά, εάν δεν μπορούν να στα φτιάξουν ή να τα αντικαταστήσουν.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince