Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Gaming Headset: Γενική Συζήτηση/Προτάσεις αγοράς

More
08 Feb 2014 13:44 #140258 by Νίκος Ζανιδακης

Glamorous wrote: Αναμεσα σε αυτα τα δυο σου προτεινω τα SteelSeries Siberia V2! Τα Electra δεν αξιζουν τα χρηματα τους.

Ευχαριστωωω...!!αυτο θα κάνω.. ;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Feb 2014 14:20 #140922 by Αλέξανδρος Μυρωνίδης
Μια παρένθεση στο θέμα,να πω πως πρόσφατα απέκτησα τα Steelseries 3Hv2,καταπληκτικό headset και σε πολύ προσιτή τιμή,γύρω στα 40 ευρώ.Αν κάποιος ψάχνει οικονομική λύση για headset που να έχει όμως ποιότητα και μια επωνυμία το προτείνω ανεπιφύλακτα,μιας και η τιμή των SiberiaV2 ανέβηκε πάλι.

Ρωτήστε με ότι θέλετε πάνω στο League of Legends,και θα σας απαντήσω στο επόμενο login μου!

More
13 May 2014 19:41 #144593 by Γιάννης Συρίγος
Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 3 ακουστικά, τα θέλω για gaming και επίσης θέλω να έχω ένα καθαρό μικρόφωνο.. Όποιος ξέρει ας πει!

www.plaisio.gr/games/pc/pc-perif ... GH0240.htm
www.plaisio.gr/periferiaka-othon ... 000537.htm
www.plaisio.gr/games/pc/pc-perif ... -Black.htm

btw έχω ακούσει άσχημα λόγια για το μικρόφωνο του kraken... ας μου πει καποιος οποιος ξερει

[img

More
14 May 2014 01:24 #144612 by Sotiris Greece
Κάνε update τα links σου γιατί δεν είναι σωστά.

More
14 May 2014 17:08 #144660 by Sotiris Greece
Σου προτείνω τα Razer Kraken 7.1 τα οποία έχουν και ενσωματωμένο μικρόφωνο και θα σε καλύψουν απόλυτα. Δες πιο πάνω το βίντεο με το unboxing.

More
08 Apr 2015 10:42 #159173 by Giannis Pavlidis
Σκέφτομαι να αγοράσω ένα gaming headset και είμαι ανάμεσα στο g430 της logitech και το siberia V2 της stealseries.
Η αλήθεια είναι ότι την logitech την εμπιστεύομαι όσο έχει να κάνει στο θέμα του ήχου και όσα ηχεία έχουν περάσει από τα χεριά μου με έχουν αφήσει απολυτά ευχαριστημενο . Προϊόντα της steelseries δεν έχω δοκιμάσει. Εσείς τι προτείνετε?

More
08 Apr 2015 15:32 #159179 by Γιωργος Ευστατογλου
Λοιπόν, ως κάτοχος των g230 έχω να πω πως είναι απίστευτα άνετα, το ίδιο έχω ακούσει και για το Siberia v2, οπότε σε αυτό το θέμα θα είσαι καλυμμένος, επίσης στα g230 ο ήχος είναι αρκετά ικανοποιητικος, δεν πνίγει τον ήχο ούτε καπακωνονται κάποιες συχνότητες, αλλά από την άλλη δεν σε αφήνει και με ανοιχτό το στόμα, η βασική διαφορά στα ακουστικά που σκέφτεσαι να πάρεις είναι ότι τα steelseries είναι stereo 2.0 (με audio jack θύρες) ενώ τα logitech virtual 7.1 (usb) οπότε το μεγάλο θετικό των logitech είναι η ηχητική εμπειρία στα παιχνίδια, ενώ το θετικό των steelseries είναι η ευκολία συμβατότητας με άλλες συσκευές (και για μένα στη μουσική)
Οπότε αν τα θες μόνο για gaming και movies καλύτερα logitech, αν τα θες για μουσική και άλλες συσκευές τότε τα steelseries

More
08 Apr 2015 18:38 - 08 Apr 2015 18:40 #159193 by Giannis Pavlidis
Από ότι έχω δει τα logitech συνδέονται και με audio jack θύρα στον υπολογιστή. Για να λειτουργήσει το 7.1 θα πρέπει να υποστηρίζετε από τον υπολογιστή και το αντίστοιχο παιχνίδι ή δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα?

Attachments:
Last edit: 08 Apr 2015 18:40 by Giannis Pavlidis.

More
08 Apr 2015 21:28 #159198 by Γιωργος Ευστατογλου
Α.....δν το ήξερα, και sorry για την παραπληροφορηση, τότε πιστεύω είναι πολύ καλή περίπτωση τα g430, νομίζω χωρίς να είμαι τελείως σίγουρος ότι επειδή είναι virtual 7.1 υποστήριζεται κανονικά.