Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Gaming Headset: Γενική Συζήτηση/Προτάσεις αγοράς

More
26 Sep 2015 21:53 #169165 by Δημήτρης Αραμπατζής
Καλησπέρα στο forum... Θα ήθελα να μου προτίνετε ακουστικά και για PC αλλα συμβατα και με xbox one
στο νου μου ε΄χω τα kraken pro neon τα hammerhead pro ( ναι καλα ακουσατε) αλλα μπορειτε να μου προτινετε και εσεις καποια (με καλο μικροφωνο)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Nov 2015 17:55 - 02 Nov 2015 21:19 #170547 by Kίμωνας Κάργατζης
Καλησπέρα και από εμένα σε όλους!
Λοιπόν , ψάχνω headset κυρίως για pc gaming αλλά και μουσική/ταινίες με ένα mid range budget περίπου στα 60-70 ευρώ max.
Έχω δει τα kraken usb αλλά έχω ακούσει διάφορα ως αναφορά το μικρόφωνο , επίσης είδα την παρουσίαση των raw prism της steelseries αλλά ακόμα και για το δικό μου όριο τιμής τα βρήκα underwhelming παρ' όλο το ωραίο στυλ και το 50αρικο που μόλις κοστίζουν.
Ty προκαταβολικά και περιμένω προτάσεις ;););)
Last edit: 02 Nov 2015 21:19 by Kίμωνας Κάργατζης.

More
02 Nov 2015 21:26 #170556 by Χριστιάνα Θάνου
Καλησπερα! Θα σου προτεινα να μην αγορασεις τα Kraken USB για τον λογο που ανεφερες, συν οτι ειναι πιο σκληρα στα αυτια. Μπορεις να δεις αυτες εδω τις δυο εξαιρετικες Mid range επιλογες:
1) www.bestprice.gr/item/2153468717/logitech-g430.html?qid=34v68mC_nmd_90c10_2557&seq=2
2) www.bestprice.gr/item/2153468716/logitech-g230.html?qid=34v68mC_nmd_90c10_2557&seq=9

Τα δεύτερα αποτελούν δώρο μου προς τον αδερφό μου. Τα έχει εδώ και 1 μιση χρόνο χωρίς προβλήματα. Αν μπορέσεις όμως πάρε το πρώτο, αξίζει περισσότερο.

Πέρα από όοολα αυτά, αν καταφέρεις να βρεις Razer Kraken 7.1 μεταχειρισμένα στα 70 ευρώ, μην χάσεις την ευκαιρία!

More
02 Nov 2015 23:44 #170564 by Kίμωνας Κάργατζης
Ty Ty , θα κοιτάξω για τα 7.1 αν υπάρξει κάποια προσφορά σε used (razer είναι αυτή)!!! Aλλιώς θα ανέβω +10 ευρώ και θα πάω στα V2 illuminated - frost blue , υπάρχουν στο web store της steelseries με έκπτωση στα 79,99 και δωρεάν τα μεταφορικά απ' όσο με ενημέρωσαν...
Τα Logitech είναι εξαιρετικά ακουστικά και τα 2 μοντέλα , ίσως τα σκεφτώ σοβαρά κ αυτά σαν μια πιο άμεση λύση!

More
23 Feb 2016 12:07 #177044 by elnikologame
Γεια χαρά!!!Υπάρχει κάποια πρόταση για ένα φτηνό αξιόλογο σετ ακουστικά+μικρόφωνο έως 60 ευρώ?
Προορίζεται και για γκειμινγκ -μουσική...

More
28 Feb 2016 19:51 #177274 by Χριστίνα Χριστοδουλίδη
Εγω εχω τα Razer Kraken usb τα οποια ειναι αρκετα βολικα και τα ειχα παρει καπου στα 55 με 60 ευρω.

More
29 Feb 2016 10:21 #177288 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Το KINGSTON KHX-H3CL/WR HYPERX CLOUD HEADSET έχω εγώ στα 75 το είχα πάει και είναι απίστευτα. Τέλειος ήχος και άνετα, τα φοράω ακόμα και 6 ώρες ξέρω γω χωρίς κανένα πρόβλημα, δεν κουράζουν καθόλου. Πολύ ωραίο και εμφανισιακά για μένα.

More
03 Mar 2016 16:46 #177459 by Manolis
Η εμπειρία μου από τα razer είναι πως ειδικά τα οικονομικά τους μοντέλα είναι κακά ποιοτικά τόσο σε υλικά των ακουστικών όσο και σε μικρόφωνο.
Παραθέτω κάποιες προτάσεις που για μένα δούλεψαν πολύ καλά τόσο σε άνεση στο κεφάλι όσο και σε ποιότητα ήχου και μικροφώνου
α) Microsoft-Lifechat-LX-3000.html
μοντέλο της microsoft για πολύ χαμηλά βαλάντια, αξιόπιστο, λειτουργικό, usb connection. Αξίζει τα λεφτά του με το παραπάνω
β) Genius Lychas hs G550
Genius Lychas hs G600
αν και έχω το επόμενο μοντέλο από αυτά τα 2 εξαιρετική ποιότητα για την τιμή τους, θεωρώ πως κι αυτά είναι εφάμιλα με αυτό που για κάποιο λόγο δεν υπάρχει πια στην Ελλάδα
γ) Asus Rog Orion Pro
Τον τελευταίο καιρό έχω ερωτευτεί τα Orion και πιθανώς θα είναι η νέα μου αγορά.

More
03 Mar 2016 19:28 #177470 by Κατερίνα Μαρίνου
Δεν ηξερα οτι τα Razer, τουλαχιστον αυτα που ειναι πιο προσιτα, χρησιμοποιουν β' διαλογης υλικα. Το μονο που γνωριζω ειναι οτι ειναι υπερτιμημενα σε σχεση μ'αυτο που προσφερουν. Πληρωνεις δηλαδη μαρκα περισσοτερο και οχι την α' ποιοτητα κατασκευης η την αποδοση. Παντως ειναι βαριες στιβαρες κατασκευες για να πω την αληθεια. ;)

More
08 Mar 2016 13:20 - 08 Mar 2016 19:32 #177668 by Alexandros Michalas
Σε αυτό που θα πώ θα διαφωνήσουν αρκετοί αλλά:

Εφόσων μιλάμε για gaming headset απο <whatever> gaming εταιρία* δεν έχει και πολύ σημασία, όσο αφορά τον ήχο, αντικειμενικά κρίνοντας είναι legendary overpriced fail.

Αν κοιτάξεις τα περισσότερα* gaming headsets έχουν το ίδιο frequency response 20-20,000 Hz. Αυτό σημαίνει ίσα ίσα πληρούν τα κριτήρια για High Fidelity sound reproduction και god knows για το tolerance εφόσων δεν έχω δεί καμία* προσωπικά να προσφέρει τέτοιες πληροφορίες (frequency response χωρίς αναφορά σε tolerance = pointless). Σημειωτέων σε περίπτωση που θέλεις να εκμεταλευτείς πλήρως την on-board || discrete κάρτα ήχου σου, και όσο αφορά τα ακουστικά, τα gaming headsets έχουν χαμηλό impedance το οποίο trust me δεν βοηθάει εφόσων είσαι σε pc (σε κινητό η άλλη mobile συσκευή αλλάζει το θέμα). Ακόμα εφόσων τα θές, προφανώς και, για gaming άρα το bass είναι σημαντικό, προτιμότερα τα circumaural ή intraaural (με την προϋπόθεση ότι εφαρμόζουν τα ear-tips τέλεια στο αυτί σου) άρα θα έχεις και καλήτερη ποιότητα ήχου (ειδικά στο bass). Τέλος κατά την γνώμη μου είναι πολύ προτιμότερο να πάρεις Headphones και ξεχωριστό Microphone απο ένα Ηeadset, καθώς θα βρείς σχεδόν πάντα καλήτερα χαρακτηριστικά και στα 2, απο το αν πάρεις 1 headset. Αλλά αυτή η λύση είναι πολύ εκτός του price range που έχεις δώσει.

Οπότε τι μου προτείνεις αγαπητέ Achenar;

Τίποτα και αυτό προσπαθώ να εξηγήσω, σχεδόν όλα όσα είναι <gaming headsets> ειδικά στο price range των 70€ απο τεχνικής πλευράς όσο αφορά την αναπαραγωγή ήχου δεν έχει σημασία, είναι τα ίδια ή έστω σχεδόν τα ίδια χάλια. Για να διακρίνεις διαφορές πρέπει να δοκιμάσεις εσύ, καθώς πιο πολύ σημασία θα έχει πως αντιλαμβάνεσαι εσύ τον ήχο με τα δικά σου αυτιά.

Εφόσων θέλω να δώσω ολοκληρωμένη απάντηση δεδομένου και του αίτηματός σου για συγκεκριμένη πρόταση, προσωπικά θα σου πώ πια gaming headsets έχω δοκιμάσει στο price range που έχεις δώσει και είναι decent:
Razer Hammerhead Pro
Razer Kraken Usb

Και μερικά που δεν θα πρότεινα ούτε στον χειρότερο εχθρό μου:
Razer Tiamat 7.1 (Legendary Fail. Worst sound ever, αν θέλεις 7.1 ήχο πάρε καμιά καλή κάρτα ήχου με τα ίδια €.) Ναι, ναι ξέρω εκτός του δοθέντος price range σου αλλά ήταν τόσο χάλια που δεν αντιστάθηκα στον πειρασμό να τα διασείρω :p
Roccat Aluma (Simple Fail αλλά fail)

*εξαιρούμε την Sennheiser που όμως τα headset της τιμωρούν αλύπητα το πορτοφόλι χωρίς να είναι overpriced, απλά είναι ακριβά. W.Y.P.I.W.Y.G: What You Pay Is What You Get...
Last edit: 08 Mar 2016 19:32 by Alexandros Michalas.