Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Frames στο PC

More
21 Jun 2013 15:09 - 21 Jun 2013 15:14 #126427 by Χρονης Καραγεωργιαδης
Προσωπικη μου γνωμη γιατι αυτο που θελεις να κανεις εχει καποια μειονεκτηματα...
1ον...για να πετυχεις πανω απο 60fps και να ειναι σταθερα πρεπει να εχεις δυνατη καρτα γραφικων ειδικα στα βαρια παιχνιδια αν παιζεις μονο lol η κανα counter strike τοτε τα πιανεις ανετα...αλλα μετα πρεπει να παρεις και μια οθονη με πανω απο 60hz οι οποιες ειναι ακριβες και εχουν tn panel που ειναι μαπα και θα χασεις πολυ στην ποιοτητα εικονας...ολα εχουν τα + και τα - τους...
Γι αυτο λοιπον οταν αγοραζουμε εναν υπολογιστη πρεπει να εχουμε ξεκαθαρισει μεσα μας για ποιον ακριβως λογο το θελουμε και μετα αγοραζουμε αναλογως...αλλιως μετα μπαινουμε σε <<τσαμπα>> εξοδα...
Last edit: 21 Jun 2013 15:14 by Χρονης Καραγεωργιαδης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Jun 2013 15:11 #126428 by Θοδωρής Κώτσελας
εγω θα σου προτεινα να βαλεις την 7870 2gb.αυτο βεβαια εξαρταται και απο τα λεφτα που εισαι διατεθημενος να δωσεις.

More
21 Jun 2013 15:14 #126430 by Δημήτρης Δημητρουλόπουλος
στο BF3 multi player full spec παίζω 40-50 που στο προηγούμενο έφτανα max στην καλύτερη 30 και ο μέσος όρος ήταν 15. στο modern warfare 2 έχω πάνω από 60 αλλά είναι παιχνίδι του 9 στο modern warfare 3 πιάνω γύρω στα 50-70 ανάλογα που είμαι για multiplayer γιατί singleplayer δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα.

εγω θα σου προτεινα να βαλεις την 7870 2gb.αυτο βεβαια εξαρταται και απο τα λεφτα που εισαι διατεθημενος να δωσεις.

δεν έχω σκοπό να αλλάξω γιατί ουσιαστικά είναι καινούριο το pc :) .. τώρα προσπαθώ σιγά σιγά να μαζέψω λεφτά για ps4 οπότε ούτε οθόνη ούτε κάρτα γραφικών

More
21 Jun 2013 15:22 #126433 by Χρονης Καραγεωργιαδης
Βασικα τι τροφοδοτικο εχεις ποσα w και τι brand?γιατι λεμε για 7870 αλλα κατι υποπτευομαι...

More
More
23 Jun 2013 17:17 #126530 by Ανδρέας Γρυπάρης
μάρκα; κατασκευαστής; σειρά;

More
23 Jun 2013 20:49 #126534 by Θοδωρής Κώτσελας

aias77 wrote: δεν έχω σκοπό να αλλάξω γιατί ουσιαστικά είναι καινούριο το pc :) .. τώρα προσπαθώ σιγά σιγά να μαζέψω λεφτά για ps4 οπότε ούτε οθόνη ούτε κάρτα γραφικών

ενα καλο pc δεν συγκρινεται με καμια κονσολα.τα γραφικα του ps4 μπορεις να τα ειχες στο Pc χρονια πριν.

Υ.Γ.δεν ξερω αν φανηκε οτι ειμαι pc fanboy χαχαχα :D :D

More
23 Jun 2013 23:35 #126546 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Ναι αλλά με τι κόστος; Εξομοιώσανε το gameplay του bf4 που δείξανε στο PS4 και θέλανε 7890 και μάλιστα δεν ήταν τόσο καλά. Επίσης, οι 8πύρηνοι δεν έγιναν ακόμα "μόδα" στα PC. Οι νέες κονσόλες είναι πολύ δυνατές και μπορούμε άμεσα να τις συγκρίνουμε μια και έχουν πλέον PC-based hw. To "Jaguar" της AMD είναι πολύ μπροστά ακόμα και σε σχέση με τους Haswell που παρουσιάστηκαν πρόσφατα απο την Intel. Ενώ το σύστημα γραφικών της AMD/ATi δεν έχει έρθει ακόμα στα PC!! Συν το γεγονός πως το PS4 χρησιμοποιεί την ταχύτατη μνήμη DDR5 που δεν έχει κανένα PC μέχρι τώρα ενώ το XBone έχει special system cache 32MB που είναι κάτι σαν L3/L4 μνήμη!

Οπως βλέπεις η τεχνολογία των νέων κονσολών είναι πολύ πιο μπροστά απο των σημερινών PC ενώ δεν είναι καθόλου τυχαίο που οι 2 εταιρίες Sony και Ms επέλεξαν και οι δύο την AMD για CPU/GPU/Chipset (αυτό πάει στα Intel fanboys που βάλθηκαν να μας "πείσουν" για την ανωτερώτητα της σχεδίασης της Intel χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν είναι καλοί).

More
24 Jun 2013 14:55 #126570 by Δημήτρης Δημητρουλόπουλος

μάρκα; κατασκευαστής; σειρά;

Hantol Atx Silent 120 mm fan

δεν μπορώ να δω κάτι άλλο πρέπει να το βγάλω.

ενα καλο pc δεν συγκρινεται με καμια κονσολα.τα γραφικα του ps4 μπορεις να τα ειχες στο Pc χρονια πριν.

Υ.Γ.δεν ξερω αν φανηκε οτι ειμαι pc fanboy χαχαχα

και εγώ pcakias είμαι :P

Ναι αλλά με τι κόστος; Εξομοιώσανε το gameplay του bf4 που δείξανε στο PS4 και θέλανε 7890 και μάλιστα δεν ήταν τόσο καλά. Επίσης, οι 8πύρηνοι δεν έγιναν ακόμα "μόδα" στα PC. Οι νέες κονσόλες είναι πολύ δυνατές και μπορούμε άμεσα να τις συγκρίνουμε μια και έχουν πλέον PC-based hw. To "Jaguar" της AMD είναι πολύ μπροστά ακόμα και σε σχέση με τους Haswell που παρουσιάστηκαν πρόσφατα απο την Intel. Ενώ το σύστημα γραφικών της AMD/ATi δεν έχει έρθει ακόμα στα PC!! Συν το γεγονός πως το PS4 χρησιμοποιεί την ταχύτατη μνήμη DDR5 που δεν έχει κανένα PC μέχρι τώρα ενώ το XBone έχει special system cache 32MB που είναι κάτι σαν L3/L4 μνήμη!

Οπως βλέπεις η τεχνολογία των νέων κονσολών είναι πολύ πιο μπροστά απο των σημερινών PC ενώ δεν είναι καθόλου τυχαίο που οι 2 εταιρίες Sony και Ms επέλεξαν και οι δύο την AMD για CPU/GPU/Chipset (αυτό πάει στα Intel fanboys που βάλθηκαν να μας "πείσουν" για την ανωτερώτητα της σχεδίασης της Intel χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν είναι καλοί).

δεν είναι ίδια το pc με τις κονσόλες στο pc μπορείς να κάνεις και άλλες εργασίες πέρα από τα games ενώ οι κονσόλες είναι εξειδικευμένες για games.....

More
24 Jun 2013 15:16 #126572 by Φίλιππος Δαουκόπουλος

aias77 wrote: δεν είναι ίδια το pc με τις κονσόλες στο pc μπορείς να κάνεις και άλλες εργασίες πέρα από τα games ενώ οι κονσόλες είναι εξειδικευμένες για games.....

Με γείωσες κανονικά με την απάντηση σου. :D

PCακιας είμαι και εγώ αλλά η αλήθεια να λέγεται. Επίσης, εδώ μιλούσαμε για gaming οπότε μια συσκευή που είναι εξειδικευμένη για αυτόν τον σκοπό συνήθως την κάνει καλύτερα την δουλειά ;-)

Του χρόνου ετοιμαστείτε για γερές αναβαθμίσεις μια και τα παιχνίδια θα αρχίσουν να ζητάνε hw παρόμοιο με του PS4/XBone...