Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Frames στο PC

More
21 Jun 2013 01:27 #126397 by Δημήτρης Δημητρουλόπουλος
έχω pc περίπου 1 χρόνο κοντά με στοιχεία
Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.130318-1533)
Processor: Intel(R) Core(TM) i5-3570 CPU @ 3.40GHz (4 CPUs), ~3.4GHz
Motherboard: ASRock B75 Pro3
Memory: 6144 GB RAM
DirectX Version: DirectX 11
Card name: NVIDIA GeForce GT 640
Manufacturer: NVIDIA
Chip type: GeForce GT 640
DAC type: Integrated RAMDAC
Display Memory: 3761 MB
Dedicated Memory: 1994 MB
Shared Memory: 1766 MB
Current Mode: 1440 x 900 (32 bit) (60Hz)
Monitor Model: Acer V193W
Monitor Id: ACR0025
Native Mode: 1440 x 900(p) (59.887Hz)

σκληροί δίσκοι δεν μας ενδιαφέρουν
και έχω πρόβλημα με τα frame πιστεύω δεν μπορώ να σηκώσω πάνω από 70 σε full spec. Στο LoL full spec σήκωνα 50-70 max και όταν κατέβασα ένα στάδιο έχω φτάσει στα 110 μήπως φταίει η οθόνη σε κάτι ή είναι κάτι άλλο??? Η κάρτα γραφικών είναι με το τελευταίο update της.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Jun 2013 13:35 #126412 by Νίκος Θωμάδης
H NVIDIA GeForce GT 640 δεν είναι GTX, δηλαδή εξειδικευμένη για παιχνίδια και τα FPS που λαμβάνεις είναι ήδη υπεραρκετά για τις δυνατότητες της κάρτας σου.

Η κάρτα γραφικών σου είναι πολύ υποδεέστερη σε σχέση με το όλο σύστημα Desktop που διαθέτεις κι επειδή μάλλον η μνήμη της είναι DDR3 (δεν μας το ανέφερες) γι'αυτό δεν μπορεί καλύτερα.

Γενικά η NVidia GT 640 είναι αρκετή για ένα Laptop (με την ένδειξη GT 640M) αλλά όχι για gaming Desktop.

More
21 Jun 2013 14:15 #126415 by Γιώργος Λόλας
Θα συμφωνήσω με τον Νίκο. Τώρα, για το αν χρειάζεται αλλαγή η κάρτα γραφικών σου (αγορά καλύτερης), είναι δικό σου θέμα. Αν στα παιχνίδια που παίζεις δεν έχεις κολλήματα, τότε μην αγοράσεις καινούρια ακόμα.

Να ξέρεις ότι με 30+ FPS (Frames Per Second), εχείς ομαλό gaming και με 60 απολαμβάνεις την καλύτερη δυνατή εμπειρία, όσον αφορά την ομαλότητα. Από 60 και πάνω δεν θα καταλάβεις καμία διαφορά.

More
21 Jun 2013 14:24 - 21 Jun 2013 15:08 #126416 by Θοδωρής Κώτσελας
πρεπει να αλλαξεις την κρατα γραφικων σου.εχεις πολυ καλο επεξεργαστη για να τον χαραμησεις με τετοια καρτα γραφικων
Last edit: 21 Jun 2013 15:08 by Θοδωρής Κώτσελας.

More
21 Jun 2013 14:39 - 21 Jun 2013 14:46 #126420 by Χρονης Καραγεωργιαδης
Για ποιο λογο θελεις να πας πανω απο 60fps??????
Σε ρωταω γιατι το μονιτορ σου ειναι 60hz και με πανω απο 60fps θα εχεις tearing...αν παλι δεν θες να εχεις tearing θα ενεργοποιησεις το vsync που βαζει 60fps για να συγχρονιζεται με τα hz της οθονης σου...
Επισης αν καποια στιγμη αλλαξεις καρτα παρε καμια 650 ti boost για μην εχεις bottleneck με τον επεξεργαστη σου...
Last edit: 21 Jun 2013 14:46 by Χρονης Καραγεωργιαδης.

More
21 Jun 2013 14:43 #126422 by Κώστας Λάβαρης
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τους προλαλήσαντες και θα προσθέσω ότι και το πρόγραμμα που τρέχει στο background (λογικά το fraps έχεις) σου ρίχνει λίγο τα frames. Εγώ θα ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος με τα frames που έχεις. Δεν περιμένω από όλα τα παιχνίδια να είναι πάνω από 60 καρέ. Παράδειγμα μην περιμένεις από το Crysis 3 πάνω από 30 frames σε ultra γραφικά..

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
21 Jun 2013 14:57 #126423 by Δημήτρης Δημητρουλόπουλος

Dartis wrote: H NVIDIA GeForce GT 640 δεν είναι GTX, δηλαδή εξειδικευμένη για παιχνίδια και τα FPS που λαμβάνεις είναι ήδη υπεραρκετά για τις δυνατότητες της κάρτας σου.

Η κάρτα γραφικών σου είναι πολύ υποδεέστερη σε σχέση με το όλο σύστημα Desktop που διαθέτεις κι επειδή μάλλον η μνήμη της είναι DDR3 (δεν μας το ανέφερες) γι'αυτό δεν μπορεί καλύτερα.

Γενικά η NVidia GT 640 είναι αρκετή για ένα Laptop (με την ένδειξη GT 640M) αλλά όχι για gaming Desktop.

Η μνήμη είναι DDR3. ευχαριστώ πολύ για την απάντηση γιατί δεν είμαι τόσο εξειδικευμένος με τo hardware που είναι για gaming.

Θα συμφωνήσω με τον Νίκο. Τώρα, για το αν χρειάζεται αλλαγή η κάρτα γραφικών σου (αγορά καλύτερης), είναι δικό σου θέμα. Αν στα παιχνίδια που παίζεις δεν έχεις κολλήματα, τότε μην αγοράσεις καινούρια ακόμα.

Να ξέρεις ότι με 30+ FPS (Frames Per Second), εχείς ομαλό gaming και με 60 απολαμβάνεις την καλύτερη δυνατή εμπειρία, όσον αφορά την ομαλότητα. Από 60 και πάνω δεν θα καταλάβεις καμία διαφορά.

όντως αυτό ισχύει

πρεπει να αλλαξεις την κρατα γραφικων σου.εχεις πολυ καλο επεξεργαστει για να τον χαραμησεις με τετοια καρτα γραφικων

πίστευα ότι ήταν καλή κάρτα γραφικών

Για ποιο λογο θελεις να πας πανω απο 60fps??????
Σε ρωταω γιατι το μονιτορ σου ειναι 60hz και με πανω απο 60fps θα εχεις tearing...αν παλι δεν θες να εχεις tearing θα ενεργοποιησεις το vsync που βαζει 60fps για να συγχρονιζεται με τα hz της οθονης σου...
Επισης αν καποια στιγμη αλλαξεις καρτα παρε καμια 650 ti boost για μην εχεις bottleneck με τον επεξεργαστη σου...

οθόνη σκέφτομαι να αλλάξω λέω να πάρω HD.

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τους προλαλήσαντες και θα προσθέσω ότι και το πρόγραμμα που τρέχει στο background (λογικά το fraps έχεις) σου ρίχνει λίγο τα frames. Εγώ θα ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος με τα frames που έχεις. Δεν περιμένω από όλα τα παιχνίδια να είναι πάνω από 60 καρέ. Παράδειγμα μην περιμένεις από το Crysis 3 πάνω από 30 frames σε ultra γραφικά..

το LoL στα δείχνει από μόνο του τα frame. Σε άλλα παιχνίδια που δεν έχει χρησιμοποιώ fraps. σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω και game booster..

More
21 Jun 2013 15:00 #126424 by Κώστας Λάβαρης
Χρησιμοποίησε το fraps αλλά βάλτο σε άλλο δίσκο. Για το LoL δεν ξέρω τι φταίει μιας και δεν παίζω. :P

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
21 Jun 2013 15:03 #126425 by Δημήτρης Δημητρουλόπουλος
χαχαχαχα οκ τα περισσότερα παιχνίδια τα έχω σε άλλο δίσκο

More
21 Jun 2013 15:06 #126426 by Δημήτρης Δημητρουλόπουλος
ξέχασα να σημειώσω ότι η προηγούμενη που είχα στο παλιό pc ήταν GeForce 9600