Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox 360: Γενική συζήτηση/Απορίες

More
20 Apr 2015 22:06 - 24 Apr 2015 00:56 #159618 by Grigoris
Γιατι μερικες φορες ειδικα τις τελευταιες μερες οταν μπαινω σε ενα party chat με πεταει αμεσως εξω και συνηθως πρεπει να μπω δυο και τρεις φορες για να μην με πεταξει εξω απο το party chat.

Εχω ελενξει τα ports για το xbox live και ολα ειναι μια χαρα ακομα και test connection απο το xbox360 που εχω κανει δεν μου εχει βγαλει κανενα προβλημα(Οπως π.χ. strict nat).

Υπαρχει καποιος τροπος να λυσω αυτου του ειδους το προβλημα?
Last edit: 24 Apr 2015 00:56 by Grigoris.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Apr 2015 22:38 #159619 by Παντελής Δασκαλέλος

fits79 wrote: Γιατι μερικες φορες ειδικα τις τελευταιες μερες οταν μπαινω σε ενα party chat με πεταει αμεσως εξω και συνηθως πρεπει να μπω δυο και τρεις φορες για να μην με πεταξει εξω απο το party chat.

Εχω ελενξει τα ports για το xbox live και ολα ειναι μια χαρα ακομα και test connection απο το xbox360 που εχω κανει δεν μου εχει βγαλει κανενα προβλημα.

Δεν έχω τεστάρει το party chat στο Xbox 360. Κάνοντας κλικ εδώ μπορείς να δεις ανά πάσα στιγμή αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στις υπηρεσίες του Xbox Live. Ενδεχομένως να είναι κάποιο περιστασιακό πρόβλημα αυτό που αναφέρεις.

More
20 Apr 2015 23:52 #159626 by Grigoris
Το ξερω αυτο το λινκ και το τσεκαρω καθε φορα που μου κανει κατι τετοιο αλλα δεν ειχε κανενα προβλημα αφου δεν με πεταξε απο το xbox live αλλα απο το party chat.

More
21 Apr 2015 16:31 #159653 by Παντελής Δασκαλέλος

fits79 wrote: Το ξερω αυτο το λινκ και το τσεκαρω καθε φορα που μου κανει κατι τετοιο αλλα δεν ειχε κανενα προβλημα αφου δεν με πεταξε απο το xbox live αλλα απο το party chat.

To πρόβλημα συνεχίζει να υφίστανται; Κοινώς έχεις ξαναδοκιμάσει να μπεις σε party και πάλι σε αποσυνδέει;

More
21 Apr 2015 19:16 #159659 by Grigoris
Ναι αλλα την δευτερη ή τριτη φορα δεν με ξαναπεταει απο το party chat.

More
21 Apr 2015 20:23 #159663 by Παντελής Δασκαλέλος

fits79 wrote: Ναι αλλα την δευτερη ή τριτη φορα δεν με ξαναπεταει απο το party chat.

Με μία σύντομη έρευνα που έκανα είδα ότι η περίπτωση σου δεν αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει κάποιο επίσημο fix. Θα προσπαθήσω στο ενδιάμεσο να τεστάρω το Party Chat και στο Xbox One να δω αν είναι γενικό φαινόμενο. I'll keep you updated, για την ώρα κάνε λίγη υπομονή να δούμε αν θα λυθεί το πρόβλημα στα προσεχή 24ωρα.

More
22 Apr 2015 00:29 #159671 by Grigoris
Δεν νομιζω να λυθει γιατι ηδη υπαρχει εδω και μια ευδομαδα απλα πριν 4 μερες δεν ηταν τοσο συχνο το φαινομενο.

More
23 Apr 2015 21:24 #159726 by Γιάννης Πετρόχειλος

fits79 wrote: Γιατι μερικες φορες ειδικα τις τελευταιες μερες οταν μπαινω σε ενα party chat με πεταει αμεσως εξω και συνηθως πρεπει να μπω δυο και τρεις φορες για να μην με πεταξει εξω απο το party chat.

Εχω ελενξει τα ports για το xbox live και ολα ειναι μια χαρα ακομα και test connection απο το xbox360 που εχω κανει δεν μου εχει βγαλει κανενα προβλημα.

Εχεις open ΝΑΤ;

More
24 Apr 2015 00:55 - 24 Apr 2015 00:56 #159734 by Grigoris
Αυτο εννοειτε και το εχω γραψει σε προηγουμενο ποστ μου.
Last edit: 24 Apr 2015 00:56 by Grigoris.

More
24 Apr 2015 23:04 #159768 by Παντελής Δασκαλέλος

snikefriend wrote:

Εχεις open ΝΑΤ;

Γιάννη έσυ έχεις αντιμετωπίσει ανάλογο πρόβλημα; Φαντάζομαι ότι έχεις headset στο Xbox 360 να το τσεκάρεις γιατί εγώ δεν έχω.