Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox 360: Γενική συζήτηση/Απορίες

More
05 Jul 2013 16:33 #127552 by Κώστας Λάβαρης
Η Microsoft έδωσε τη δυνατότητα στους χρήστες του xbox να εγγραφούν στην public beta του 2013 Xbox LIVE/Xbox 360 dashboard update . Οι τυχεροί που θα επιλέγουν θα δουν το update νωρίτερα από τους υπόλοιπους χρήστες. Η αναβάθμιση αυτή θα βελτιώνει την απόδοση της κονσόλας και θα μετατρέψει το συνάλλαγμα στο Marketplace από Microsoft Points σε πραγματικά χρήματα.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Jul 2013 06:32 #127598 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Σήμερα μου ήρθε μήνυμα που λέει πως μπορώ να κάνω εγγραφή! Δεν το έστειλαν σε όλους;

More
06 Jul 2013 11:19 #127602 by Γιάννης Πετρόχειλος
Βασικα τώρα έχουν κλείσει οι εγγραφες ...αν εχεις ηδη κανει sign up και σου εγραψε you are IN, τοτε εισαι οκ και ας σου ξαναβγαζει το μηνυμα..Το update (αν σου εγραψε you are IN) θα σου ερθει σε 1-2 εργασιμες μερες, δηλ. δευτερα ή τριτη. Το εχουν στειλει σε ολους αλλα οι θεσεις ειναι περιορισμενες οποτε δεν θα μπουν ολοι οσοι θελουν..

More
04 Sep 2013 22:13 #131648 by Κώστας Λάβαρης
Η Microsoft ξεκαθάρισε ότι το Xbox 360 θα έχει κύκλο ζωής τριών χρόνων ακόμη . Μέσα σε αυτά τα χρόνια θα κυκλοφορήσουν περίπου 100 παιχνίδια για την κονσόλα έβδομης γενιάς.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
06 Sep 2013 21:59 #131753 by Nikos TeachOne
Μου έβγαλε φέτος τα κόκκινα λαμπάκια της κάρτας γραφικών και πλέον δεν μου το αλλάζουν...

More
06 Sep 2013 22:02 #131755 by Βασίλης Καμακάρης

Thearon wrote: Μου έβγαλε φέτος τα κόκκινα λαμπάκια της κάρτας γραφικών και πλέον δεν μου το αλλάζουν...

Δες αν μπορείς να κάνεις αντικατασταση.

More
06 Sep 2013 22:13 #131758 by Γιάννης Πετρόχειλος

Thearon wrote: Μου έβγαλε φέτος τα κόκκινα λαμπάκια της κάρτας γραφικών και πλέον δεν μου το αλλάζουν...

Ποσα χρονια το εχεις;

More
30 Sep 2013 22:28 #133045 by Βασίλης Καμακάρης
[UPDATE 30/9/13] Η Microsoft ανακοίνωσε ότι στις 16 Οκτωβρίου θα είναι διαθέσιμο το Halo 3 εντελώς δωρεάν, ως μέρος των δωρεάν προσφορών για τα Xbox Live Gold μέλη

More
03 Oct 2013 23:22 #133236 by Βασίλης Καμακάρης
Αν σας αρέσει το The Walking Dead το Xbox Live παρέχει το πρώτο επεισόδιο του Adventure The Walking Dead . Ένας ωραίος τίτλος.

More
18 Oct 2013 16:52 #134205 by Βασίλης Καμακάρης
[UPDATE: 18/10/13] Η Microsoft ανακοίνωσε σήμερα ότι το πρόγραμμα Games with Gold θα ισχύσει σε μόνιμη βάση στο Xbox 360! Αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι η προσφορά θα είναι ενεργή μόνο μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Το πρόγραμμα έχει επιβεβαιωθεί μόνο για το Xbox 360 και όχι για το Xbox One. Η κονσόλα όγδοης γενιάς της Microsoft είναι πιθανό να το υποδεχθεί αργότερα.