Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox 360: Γενική συζήτηση/Απορίες

More
27 Nov 2012 23:42 #115664 by Kostas Milonas
Πολυ σημαντικη διαφορα, ειδικα οταν μιλαμε για launch νεας κονσολας VS κονσολας 7 χρονων!

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Nov 2012 16:32 #115684 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Μέρα με την νύχτα το slim xbox360 με το παλιό ακόμα και με το elite.
Αυτό που μου άρεσε στο νέο είναι πως επιτέλους έγινε αθόρυβο! Τα πρώτα τι τρελό θόρυβο έκαναν; που να έβαζες και το intercooler...

More
29 Nov 2012 21:40 #115748 by eliminator
ΗΠΑ: Πωλήθηκαν 750.000 Xbox 360 την Black Friday

Όσα το Wii και το Wii U μαζί.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

More
19 Jan 2013 13:55 #119207 by Ηλίας Κλωνάκης
Το xbox με τον 4αρη σκληρό θα με καλύπτει στα save μου ή θα πρέπει να πάρω τον 250αρη;;
να σημειώσω ότι έχω στο νου 4-5 παιχνίδια μόνο (nba 2k13, fifa 13, l.a noire και red dead redemption) και δεν θέλω κάτι παραπάνω..
(μπορεί και να λέω βλακείες τώρα, δεν ξέρω.. :oops: γι αυτό ζητάω την γνώμη σας..! ευχαριστώ! :D )

More
19 Jan 2013 17:47 #119229 by Βασίλης Καμακάρης

Texas Boy wrote: Το xbox με τον 4αρη σκληρό θα με καλύπτει στα save μου ή θα πρέπει να πάρω τον 250αρη;;
να σημειώσω ότι έχω στο νου 4-5 παιχνίδια μόνο (nba 2k13, fifa 13, l.a noire και red dead redemption) και δεν θέλω κάτι παραπάνω..
(μπορεί και να λέω βλακείες τώρα, δεν ξέρω.. :oops: γι αυτό ζητάω την γνώμη σας..! ευχαριστώ! :D )

Για τα saves είσαι ok πιστεύω αλλά άμα θες να αποθηκεύεις και games αγοράζεις ένα μεγαλύτερο.

More
19 Jan 2013 19:24 #119236 by Ηλίας Κλωνάκης
Όταν λες να αποθηκεύω; :-k το είπα και πριν, έχω μεσάνυχτα όσον αφορά τις παιχνιδομηχανές, από την εποχή του τίμιου PS1 :mrgreen:
Τα games θα τα παίρνω αυθεντικά (όσο το επιτρέπουν τα οικονομικά μου) και είναι αυτά τα 3-4 που έγραψα πάνω.. απλά θέλω να δω αν μου φτάνουν τα 4 giga για να μην έχω αυτό το σβήνε-γράφε.. έχω και ένα φλασακι των 8 giga που θα βοηθάει, όπου μπορεί..

More
19 Jan 2013 21:35 #119245 by Kostas Milonas
Για τα save ειναι υπεραρκετα τα 4GB και μπορεις να χρησιμοποιησεις και usb flash drives ως επιπλεον μεσο αποθηκευσης, απλα με εναν εσωτερικο δισκο θα εχεις την δυνατοτητα install των παιχνιδιων στην κονσολα σου. Αυτο βοηθαει στο να φορτωνουν λιγο πιο γρηγορα, να μην φθειρεται το DVD σου και γενικα η κονσολα ειναι πολυ πιο ησυχη αν δε γυρναει συνεχεια το δισκακι και παιζει απευθειας απο τον σκληρο δισκο.

Παντως μπορεις να βρεις 360 αρκετα προσιτα και με 250αρη δισκο, στις γιορτες ειχα δει τιμες απο 145€, τωρα ειναι λιγο παραπανω στα 184€:
www.bestprice.gr/item/2151151283 ... tem-prices

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
19 Jan 2013 22:02 #119247 by Ηλίας Κλωνάκης
άρα, μιλάμε για τον 250αρη.. να μην χαλάσουμε και τα δισκάκια.. :)
ευχαριστώ πολύ παιδιά!!

More
13 Feb 2013 15:09 #120336 by eliminator
Xbox 360: 76 εκατομμύρια πωλήσεις

Δείτε την διαφορά σε σύγκριση με PlayStation 3 και Wii.

More
25 Feb 2013 17:09 #120942 by Κώστας Λάβαρης
XBOX 360: εκπτώσεις έως και 85% στο ΧΒΟΧ live

Μεγαλώστε ακόμα περισσότερο την συλλογή σας.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.