Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox 360: Γενική συζήτηση/Απορίες

More
18 Dec 2013 12:52 #137441 by Jester
Η Microsoft ξεκίνησε από εχθές ένα πρόγραμμα προσφορών στο Xbox Live για την περίοδο των εορτών.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ικανοποιητικές εκπτώσεις ακόμα και σε ΑΑΑ τίτλους, παιχνίδια arcade ουσιαστικά σε συμβολικές τιμές και μία προσφορά ημέρας που διαρκεί 24 ώρες (η χθεσινή για την οποία δυστυχώς δεν πρόλαβα να σας ενημερώσω ήταν το Borderlands 2 για μόλις 9.99 ευρώ)
Να σημειώσω ότι διατίθενται ακόμα και νέοι σχετικά τίτλοι σε τιμές χαμηλότερες από αυτές των καταστημάτων. Ενδεικτικά να αναφέρω ότι το FIFA 14 θα το βρείτε για 34.99 ευρώ.
Περισσότερα στον σύνδεσμο www.xbox.com/el-gr/holiday2013

Τempora mutantur et nos mutamur in illis

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Jan 2014 01:21 #139517 by Γιώργος Λόλας
R2D2 mod για το Xbox 360. Δε χρειάζεστε καν τηλεόραση μιας και έχει ενσωματωμένο προτζέκτορα!

[youtube:3dx1sf1s]
[/youtube:3dx1sf1s]

More
25 Jan 2014 10:32 #139541 by Jester
Έχω παρακολουθήσει τελευταία αρκετά βίντεο από modders κονσολών και πραγματικά έχω μείνει άφωνος. Υπάρχουν πολλοί τύπου εκεί έξω με διάθεση, μεράκι και ταλέντο που φτιάχνουν εκπληκτικά πράγματα.
Εντάξει, για το R2-D2 Xbox 360 που εντόπισες Γιώργο, απλά δεν έχω λόγια...

Τempora mutantur et nos mutamur in illis

More
02 Apr 2014 21:47 #142774 by Giorgos Sakkas
Παίδες μόλις έλαβα ένα email από Πλαίσιο όπου έχει σε προσφορά το XBOX 360 από 199 ευρώ 139 με 2 παιχνίδια δώρο ( Tomb Raider & Halo 2 ) καθώς και 1 μήνα XBOX Live δώρο. ( Ισχύει για 11 ώρες ακόμα )

My Gaming PC
Κουτί: Cooler Master HAF X
Μητρική: MSI Z87-G45 GAMING
Επεξεργαστής: Intel Core i5 4670K
RAM: Corsair DDR3 8GB (2x4)Kit 1600MHz Vengeance
Τροφοδοτικό: Corsair PSU Gaming Series 700W
Κάρτα Γραφικών: Gainward GeForce® GTX 560 Ti 1024MB GDDR5
SSD/HDD: SanDisk SSD 128GB , Seagate Barracuda 1TB HDD x2 ,
Πληκτρολόγιο: Logitech G-19s Gaming
Ποντίκι: Logitech G-600
Ηχεία: Logitech Ηχεία Χ530 (5.1)
Μόνιτορ: SAMSUNG SYNCMASTER T200

My Laptop: Toshiba Satellite L755
Κονσόλες: PSone , PS2 , PS3 , PS4 , PSP, PS VITA

My LeagueOfLegends Profiles: El SaK (EUNE) , leSupp (EUNE) , HELLAS ElSaK (EUW)
My PSN Profil: giorgos_sak

[img

More
25 May 2014 10:53 #145049 by Giannis
Οπιος θελει το skyrim sto xbox 360 as δει αυτο το βιντεο

[BBvideo 560,340:20dd5ifg]
[/BBvideo:20dd5ifg]

το χαριζω σε ενα τυχερο!

More
25 May 2014 15:25 #145054 by Μάρκος Ασκανιάν
Ωραίος Red Bull!!! :wink:

Adododo!!!

More
22 Aug 2014 11:46 #148113 by Πιέρρος Φουστέρης

Η Microsoft ετοιμάζεται να λανσάρει έναν σκληρό δίσκο 500GB για το Xbox 360 Slim και τα νεότερα μοντέλα! Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε το σχετικό άρθρο από τον Μάνο Γρυπάρη!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
30 Dec 2014 23:51 #154933 by Alexandros Matsoukas
Έχω αγοράσει εδώ και αρκετό καιρό το xbox360 me kinect και πήγα να το χρησιμοποιήσω σήμερα και δεν ανεβοκατεβαίνει η κάμερα!!
Δουλεύει γενικότερα η κάμερα στα παιχνίδι αλλά πρέπει να την ανεβοκατεβάσω χειροκίνητα ενώ προηγούμενος έκανε ,μόνο του έλεγχο του περιβάλλοντος! Το έχει ξανααντιμετωπίσει κανένας;

More
31 Dec 2014 00:39 #154939 by Μάνος Γρυπάρης

Galilaios wrote: Έχω αγοράσει εδώ και αρκετό καιρό το xbox360 me kinect και πήγα να το χρησιμοποιήσω σήμερα και δεν ανεβοκατεβαίνει η κάμερα!!
Δουλεύει γενικότερα η κάμερα στα παιχνίδι αλλά πρέπει να την ανεβοκατεβάσω χειροκίνητα ενώ προηγούμενος έκανε ,μόνο του έλεγχο του περιβάλλοντος! Το έχει ξανααντιμετωπίσει κανένας;

Η κάμερα ανεβοκατεβαίνει κατά την εκκίνηση απ' όσο θυμάμαι. Δοκιμασε να κανεις calibration. Αν σου δουλεύει η κάμερα μεσα στα games τοτε δεν εχεις κανενα θεμα. Από την στιγμή που θα αντιληφθεί τον χώρο -αν θυμάμαι καλά και πάλι- δεν θα τον τσεκάρει όπως πριν γιατί θα έχει γίνει calibrate.

Θα το δει κι ο Παντελης αυριο να σου πει 100%.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
31 Dec 2014 16:04 #154970 by Παντελής Δασκαλέλος

Manos wrote:

Galilaios wrote: Έχω αγοράσει εδώ και αρκετό καιρό το xbox360 me kinect και πήγα να το χρησιμοποιήσω σήμερα και δεν ανεβοκατεβαίνει η κάμερα!!

Η κάμερα ανεβοκατεβαίνει κατά την εκκίνηση απ' όσο θυμάμαι. Δοκιμασε να κανεις calibration. Αν σου δουλεύει η κάμερα μεσα στα games τοτε δεν εχεις κανενα θεμα. Από την στιγμή που θα αντιληφθεί τον χώρο -αν θυμάμαι καλά και πάλι- δεν θα τον τσεκάρει όπως πριν γιατί θα έχει γίνει calibrate.

Θα το δει κι ο Παντελης αυριο να σου πει 100%.

Δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω γιατί δεν έχω το Kinect στο Xbox 360. Δοκίμασε αυτό που είπε ο Μάνος και εδώ είμαστε αν χρειαστείς κάτι επιπλέον.