Ορισμένα βερνίκια είχαν κωδικούς Forza Horizon 5 αντί για Halo Infinite
Ορισμένοι gamers που αγόρασαν βερνίκια νυχιών, περίμεναν να λάβουν και κωδικούς για in-game cosmetics στο Halo Infinite. Αντίθετα, έλαβαν in-game πράγματα για το Forza Horizon 5.
Ωστόσο, ορισμένοι παίκτες είπαν ότι εξαπατήθηκαν, διότι η διαφήμιση της Microsoft ήταν ασφαλής. Η διαφήμιση έλεγε: "Η πλήρης συλλογή της OPI θα είναι διαθέσιμη σε λιανική πώληση στις ΗΠΑ στην Ulta όταν ανακοινωθεί η συνεργασία και στη συνέχεια παγκοσμίως από τον Φεβρουάριο όπου πωλούνται προϊόντα OPI. Με κάθε αγορά που πληροί τις προϋποθέσεις, οι Αμερικανοί fans μπορούν να ξεκλειδώσουν περιεχόμενο εντός παιχνιδιού για το Forza Horizon 5 και το Halo Infinite από την 1η Φεβρουαρίου".
Στο Reddit
, ορισμένοι παίκτες λένε ότι αγόρασαν το βερνίκι νυχιών της OPI μέσω διαφόρων καταστημάτων λιανικής ή απευθείας από την OPI, για να καταλήξουν με κωδικούς Forza Horizon 5. «Πήρα στο κορίτσι μου 2 βερνίκια στο Ulta και μου έδωσαν το horizon
dlc
. Φαίνεται ότι το κορίτσι μου θα λάβει βερνίκι νυχιών αξίας 40 δολαρίων», έγραψε ένας παίκτης.
Αυτήν τη στιγμή, οι όροι και οι προϋποθέσεις στον ιστότοπο της OPI αναφέρουν ρητά ότι το Forza Horizon 5 είναι διαθέσιμο μόνο στο Ulta, ενώ το Halo Infinite skin είναι διαθέσιμο μόνο μέσω αγοράς από το Amazon. Τούτου λεχθέντος, ένα στιγμιότυπο του Wayback Machine της αρχικής δημοσίευσης της σελίδας τον περασμένο μήνα δεν αναφέρει τις ίδιες πληροφορίες. Άρα, η εταιρεία OPI που φτιάχνει τα βερνίκια και τα καταστήματα Ulta δεν διευκρίνησαν ποτέ πως θα λάβει ο gamer τα κάθε skins και μέσω ποιας διαδικασίας αγοράς.
Συνοψίζοντας, όσοι ενδιαφέρονται, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι για να λάβετε κωδικούς για το Halo Infinite, θα πρέπει να αγοράσετε τα βερνίκια νυχιών της OPI μέσω του Amazon. Οι κωδικοί για το Forza Horizon 5 υπάρχουν μόνο στα καταστήματα Ulta, αν και θεωρούμε ότι δεν αποκλείεται να έχουν πάει ορισμένοι κωδικοί και σε άλλα καταστήματα παγκοσμίως. Τόσα χρόνια όλα τα έχουμε δει.
Τέλος, ατομα που αγόραζαν βερνίκια OPI μέσω της Amazon, έλαβαν κανονικά in-game κωδικούς για το Halo Infinite.