Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox Series X: Γενική συζήτηση

More
21 Nov 2024 18:27 #279073 by Nikos Georgopoulos
Η λειτουργία είναι πλέον διαθέσιμη σε 50 games

Πλέον το Xbox Cloud Gaming επιτρέπει να παίζετε τα games σας και ας μην βρίσκονται στο Game Pass.
Η λειτουργία είναι προς το παρόν διαθέσιμη σε 50 games τα οποία δεν είναι απαραίτητο να ανήκουν στον κατάλογο του Game Pass για να τα παίξετε. Η Microsoft είχε κάνει tease την συγκεκριμένη λειτουργία τον Οκτώβριο και είναι κάτι που ο κόσμος ζητούσε εδώ και καιρό.

Τα 50 συγκεκριμένα games και αργότερα όλα όσα θα υποστηρίζονται, θα μπορείτε να τα παίξετε σε οποιαδήποτε συσκευή μπορεί να τα τρέξει.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Nov 2024 21:51 #279260 by Nikos Georgopoulos
Η λειτουργία είναι πλέον διαθέσιμη σε 50 games

Πλέον το Xbox Cloud Gaming επιτρέπει να παίζετε τα games σας και ας μην βρίσκονται στο Game Pass.Η λειτουργία είναι προς το παρόν διαθέσιμη σε 50 games τα οποία δεν είναι απαραίτητο να ανήκουν στον κατάλογο του Game Pass για να τα παίξετε. Η Microsoft είχε κάνει tease την συγκεκριμένη λειτουργία τον Οκτώβριο και είναι κάτι που ο κόσμος ζητούσε εδώ και καιρό.Τα 50 συγκεκριμένα games και αργότερα όλα όσα θα υποστηρίζονται, θα μπορείτε να τα παίξετε σε οποιαδήποτε συσκευή μπορεί να τα τρέξει.

More
28 Nov 2024 21:59 #279300 by Nikos Georgopoulos
Η Microsoft κλείνει το Xbox Avatar Editor app

Λόγω χαμηλής ανταπόκρισης από τον κόσμο.Η Microsoft ανακοίνωσε ότι κλείνει το Xbox Avatar Editor app στα PC, Xbox Series X και Xbox One στις 9 Ιανουαρίου 2025, λόγω χαμηλής ανταπόκρισης από τον κόσμο. Για τις αγορές που έγιναν μετά την 1η Νοεμβρίου θα επιστραφούν τα χρήματα και τα cosmetics των avatars θα εξαφανιστούν, ενώ στις 9 Ιανουαρίου θα εξαφανιστούν τα Xbox Avatars από τα profiles των παικτών. Να τονίσουμε ότι αυτό ισχύει για την νεότερη έκδοση των Xbox Avatars που ξεκίνησε το 2018. Τα παλιότερα Xbox Avatars της εποχής του Xbox 360 δεν θα επηρεαστούν. Η Microsoft δήλωσε για αυτή την απόφαση: "Η Microsoft είναι δεσμευμένη στο να παρέχει εξαιρετικές εμπειρίες στους παίκτες, συμπεριλαμβανομένων το επιλογών να φέρουν την gaming εμπειρία τους στο Xbox στα μέτρα τους. Λόγω χαμηλής ανταπόκρισης και επειδή θα επικεντρωθούμε σε άλλες εμπειρίες, το Xbox Avatar Editor app δεν θα είναι διαθέσιμο μετά τις 9 Ιανουαρίου 2025. Οι παίκτες θα μπορούν να αλλάξουν την gaming εμπειρία τους με τα dynamic backgrounds και τα profile colors, τα Xbox Original Avatars, τα profile themes και τα gamerpics."

More
14 Dec 2024 12:32 #280558 by Nikos Georgopoulos
Ένα Xbox Series S έσωσε την ζωή ενός άντρα που χτυπήθηκε από φορτηγό

Η Microsoft προσφέρθηκε να του το αντικαταστήσει.Ένας Xbox fan μοιράστηκε μια τρομακτική ιστορία για το πώς τον χτύπησε ένα φορτηγό και τον παρέσυρε από κάτω, ενώ το Xbox στην τσάντα του βοήθησε να αποτραπεί το να χτυπήσει το κεφάλι του στο έδαφος.Ο Brandon J, μέσω των social media, διηγήθηκε την τρομακτική του εμπειρία αυτή την εβδομάδα, περιγράφοντας πώς πήγαινε με το ποδήλατό του από το GameStop προς το σπίτι, έχοντας ένα νέο Xbox Series S στο σακίδιό του. Τον χτύπησε ένα φορτηγό και τελικά τον παρέσυρε από κάτω καθώς ο οδηγός συνέχισε να προχωρά. Ο Brandon έγραψε σε post του στο X: "Το Xbox στο σακίδιό μου εμπόδισε το κεφάλι μου από το να χτυπήσει ή, ακόμη χειρότερα, να πεθάνω. Δεν ήθελα να καταλήξω κομματιασμένος κάτω από το φορτηγό, οπότε χρησιμοποίησα το αριστερό μου πόδι για να προσπαθήσω να το επιβραδύνω. Εκείνη τη στιγμή, το ποδήλατό μου σφήνωσε το δεξί μου πόδι, οπότε δεν μπορούσα να το μετακινήσω πουθενά. Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι ότι το σακίδιό μου κρεμόταν μόνο από τον αριστερό μου ώμο και βρέθηκα να κοπανάω στο πεζοδρόμιο μαζί με αυτό."
This Console Saved My Life Guys… #Xbox #XboxSeriesS I was on my way home from my local GameStop with the Xbox in my backpack when I was struck by a truck while riding my bicycle. I managed to keep above the trucks steel bumper at first but I eventually was dragged under.I… pic.twitter.com/g089Cxm0W6
— Brandon J (@Jonzey8828) December 4, 2024Στη συνέχεια, ο Brandon ανέφερε ότι ένιωσε όλο το βάρος του μπροστινού μέρους του φορτηγού να αρχίζει να πιέζει τα πλευρά του, λέγοντας ότι τον έσυρε για περίπου 12 πόδια (περίπου τέσσερα μέτρα). Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και είχε μόνο ένα σπασμένο κόκαλο στο αριστερό του πόδι, καθώς και κάποιες εκδορές. Όχι μόνο βγήκε σχεδόν σώος από την εμπειρία, αλλά και το Xbox του δεν έπαθε ζημιά. Είπε ότι ξεκινάει κανονικά και παίζει games παρά το σοκ και τη φθορά που υπέστη. Κλείνοντας ο Brandon έγραψε: "Αν το Xbox δεν ήταν στην τσάντα μου εκείνη τη στιγμή, θα μπορούσαν να είχαν συμβεί πολλά περισσότερα…". Ο Brandon μοιράστηκε επίσης πολλές φωτογραφίες για να δείξει τη ζημιά.Η ιστορία αυτή τράβηξε την προσοχή της Microsoft, με τον υπεύθυνο marketing Aaron Greenberg να λέει ότι η ομάδα του Xbox θα στείλει στον Brandon μια νέα κονσόλα. Ο Greenberg έγραψε: "Ξεκουράσου και να είσαι ευγνώμων για κάθε μέρα που περνάμε μαζί εδώ". Ο επίσημος λογαριασμός του Xbox απάντησε επίσης στον Brandon, γράφοντας: "Χαιρόμαστε τόσο πολύ που είσαι ασφαλής και ελπίζουμε η ανάρρωση να πηγαίνει καλά".

More
15 Dec 2024 23:14 #280680 by Nikos Georgopoulos
Ένα Xbox Series S έσωσε την ζωή ενός άντρα που χτυπήθηκε από φορτηγό

Η Microsoft προσφέρθηκε να του το αντικαταστήσει.Ένας Xbox fan μοιράστηκε μια τρομακτική ιστορία για το πώς τον χτύπησε ένα φορτηγό και τον παρέσυρε από κάτω, ενώ το Xbox στην τσάντα του βοήθησε να αποτραπεί το να χτυπήσει το κεφάλι του στο έδαφος.Ο Brandon J, μέσω των social media, διηγήθηκε την τρομακτική του εμπειρία αυτή την εβδομάδα, περιγράφοντας πώς πήγαινε με το ποδήλατό του από το GameStop προς το σπίτι, έχοντας ένα νέο Xbox Series S στο σακίδιό του. Τον χτύπησε ένα φορτηγό και τελικά τον παρέσυρε από κάτω καθώς ο οδηγός συνέχισε να προχωρά. Ο Brandon έγραψε σε post του στο X: "Το Xbox στο σακίδιό μου εμπόδισε το κεφάλι μου από το να χτυπήσει ή, ακόμη χειρότερα, να πεθάνω. Δεν ήθελα να καταλήξω κομματιασμένος κάτω από το φορτηγό, οπότε χρησιμοποίησα το αριστερό μου πόδι για να προσπαθήσω να το επιβραδύνω. Εκείνη τη στιγμή, το ποδήλατό μου σφήνωσε το δεξί μου πόδι, οπότε δεν μπορούσα να το μετακινήσω πουθενά. Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι ότι το σακίδιό μου κρεμόταν μόνο από τον αριστερό μου ώμο και βρέθηκα να κοπανάω στο πεζοδρόμιο μαζί με αυτό."
This Console Saved My Life Guys… #Xbox #XboxSeriesS I was on my way home from my local GameStop with the Xbox in my backpack when I was struck by a truck while riding my bicycle. I managed to keep above the trucks steel bumper at first but I eventually was dragged under.I… pic.twitter.com/g089Cxm0W6
— Brandon J (@Jonzey8828) December 4, 2024Στη συνέχεια, ο Brandon ανέφερε ότι ένιωσε όλο το βάρος του μπροστινού μέρους του φορτηγού να αρχίζει να πιέζει τα πλευρά του, λέγοντας ότι τον έσυρε για περίπου 12 πόδια (περίπου τέσσερα μέτρα). Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και είχε μόνο ένα σπασμένο κόκαλο στο αριστερό του πόδι, καθώς και κάποιες εκδορές. Όχι μόνο βγήκε σχεδόν σώος από την εμπειρία, αλλά και το Xbox του δεν έπαθε ζημιά. Είπε ότι ξεκινάει κανονικά και παίζει games παρά το σοκ και τη φθορά που υπέστη. Κλείνοντας ο Brandon έγραψε: "Αν το Xbox δεν ήταν στην τσάντα μου εκείνη τη στιγμή, θα μπορούσαν να είχαν συμβεί πολλά περισσότερα…". Ο Brandon μοιράστηκε επίσης πολλές φωτογραφίες για να δείξει τη ζημιά.Η ιστορία αυτή τράβηξε την προσοχή της Microsoft, με τον υπεύθυνο marketing Aaron Greenberg να λέει ότι η ομάδα του Xbox θα στείλει στον Brandon μια νέα κονσόλα. Ο Greenberg έγραψε: "Ξεκουράσου και να είσαι ευγνώμων για κάθε μέρα που περνάμε μαζί εδώ". Ο επίσημος λογαριασμός του Xbox απάντησε επίσης στον Brandon, γράφοντας: "Χαιρόμαστε τόσο πολύ που είσαι ασφαλής και ελπίζουμε η ανάρρωση να πηγαίνει καλά".